1.5k sati na d2 MONSTRUM!
1.5k sati na d2 MONSTRUM!
Ko prvi njegova dotvojka.... Morate bit registrirani barem 3 mjeseca na forum to je jedini uvjet
Dajem DotA 2 key.
Uvjet:
- da ima "aktivan" steam acc, da nije sad napravljen pa oce key da može nest dalje s njim
- da bude igrao (jbg, to nemrem znati, ali... :) )
- da ima neki staž na bug forumu
Heroj Earthshaker, neki tip&trick? Za početnika, naravno.
Ja koliko sam upratio kako ljudi igraju s njime, mislim da sam skužio da je bitno još u početku se razviti, kako bi kasnije cijelom timu bilo lakše. Znači pokušati što više 'eroja "pojesti".
Hvala, ja inače u večini slučajeva Lane support ili support. Neke posebne kombinacije item-a?
Ja koliko sam upratio kako ljudi igraju s njime, mislim da sam skužio da je bitno još u početku se razviti, kako bi kasnije cijelom timu bilo lakše. Znači pokušati što više 'eroja "pojesti".
Šejker je zaj*ban za laneat ako imaš snažnije harrasere s druge strane. U tom slučaju Shaker je najbolji kao roamer - znači neka šeće po mapi i lupa stun. 7 sekundi dobro postavljenog i pozicioniranog bloka može imati utjecaja ne samo na teamfight, nego kroz nekoliko takvih slučajeva i na cijeli game. Meni je shaker najbolji u ulozi roamera, a što prije dobije Dagger to bolje naravno. Nakon daggera stvarno više nema bitnih itema, sve su luxury kasnije počevši od Aghanima koji je prije bio bolji, točnije bolje je funkcionirao jer je stvaro dvostruki echo dmg. Ja mu volim nakon daggera ubost Veil of discord. Što se pozicioniranja tiče, najbolje da stoji malo sa strane i da dobro udari prvu (Fissure) jer će od bloka mnogo toga ovisiti. Isto tako je najpoželjnije da ulti udari u trenutku kada ima najviše neprijatelja oko sebe, po mogućnosti puno kripova i dva tri heroja
Hvala, ja inače u večini slučajeva Lane support ili support. Neke posebne kombinacije item-a?
uff ,on ti je vise initiator nego support, bar po meni.
Item, prvo i najvaznije arcane boots, bez njih ne mozes nista, poslje toga blink dager. To ti je osnovno i to MORAS imati ako igras kao ES.
Dalje po meni dobro dode Mekansm kao dobar support prilikom fighta, Specter odlican za ulti ili Shiva's isto odlicno pomaze.
Jedna stvar koju nisam probao je Refresh orb, mislim da bi i on bio predobar.
Evo ti jedan video dole sto sam ja igrao sa ES.
Edit:
Ne znam jel znas kako funkcionira ulti ES, uglavnom sto je vise neprijatelja oko tebe vise stete nanosti.
Maloprije odigrana :)
Sakrio sam imena da ih ne osramotim ^^
Ugl. ovaj Sniper i Sven su obične pi*ke, cijelo vrijeme me prate i samo steal killove -.-
A ti si taj!!!
Tko taj? xD
Ak' misliš noob, to da :)
Ako netko želi trade za key, neka napiše u pp.
Prvi put odigrao disruptora. Dobar heroj, baš ima fora magije. SAmo smo suckali puno, imali smo retardiranog maginu i izgubili radi njega.
Inače disruptor, very fine ako se komba sa još nekim.
Gledam malo razne guidove i malo gledam kako drugi igraju itd..
e sad naletim na Huskara i vidim da je preporuceni late game item Satanic... a Huskar ima skill koji je unique koji ne stacka sa satanicom pa mi nije jasno zasto preporucavaju satanic u late gejmu? isto tako za core se preporuca hell of dominator ne razumijem...
ma najbolji je invoker ko je brz na tastaturi kasnije moze i 4,5 ulty oderat u 5 sec, prakticiram njega pa ako neko ima iteme za njega mozemo tradeat
e sad naletim na Huskara i vidim da je preporuceni late game item Satanic... a Huskar ima skill koji je unique koji ne stacka sa satanicom pa mi nije jasno zasto preporucavaju satanic u late gejmu? isto tako za core se preporuca hell of dominator ne razumijem...
Burning spears su odlicni za harras na pocetku, no kasnije u fightovima puno više dolazi do izražaja njegov passiv koji odlicno ide u korak sa lifestealom, jer te nešto mora održat živog dok na low HPu dereš druge radi passiva... daklem 1. spell + lifesteal :)
Vjerojatno zato jer ti lifesteal omogućava da duže budeš živ pri niskom HPu kad je Huskar najjači. Zato vatrena koplja često ni ne dižu dalje od prvog, eventualno drugog levela.
Okey- dobar hint, shvatio sam..
Evo jedan match sa Huskarom koji sma igrao prije cca 20 satim i izgubio sam..Ne znam mozda sam buildo drugacije bilo bi bolje, ja sam prvo iso na aom pa na bkb dalje nisam stigo. Uglavnom imao sam osjecaj da jedino ja igram
Furion mi nije bio jasan uopce tolki gpm a napravio nista...
Puck je bio mid- sve vam je dalje jasno :(
Ja sam bio solo vs ds,
ostali bot lane
Okey- dobar hint, shvatio sam..
Evo jedan match sa Huskarom koji sma igrao prije cca 20 satim i izgubio sam..Ne znam mozda sam buildo drugacije bilo bi bolje, ja sam prvo iso na aom pa na bkb dalje nisam stigo. Uglavnom imao sam osjecaj da jedino ja igram
Furion mi nije bio jasan uopce tolki gpm a napravio nista...
Puck je bio mid- sve vam je dalje jasno :(
Ja sam bio solo vs ds,
ostali bot lane
Nije problem u Prophet-u nego u Puck-u i AM-u. Puck je bio glavni feed-er a AM je potpuno zakazao.
Nije problem u Prophet-u nego u Puck-u i AM-u. Puck je bio glavni feed-er a AM je potpuno zakazao.
a ja sam imao osjecaj nakon 15 minuta da imam gejm... ne igram inace niti jednu vrstu carrya vise volim supportat i tako ali od sada pa na dalje necu dozvolit da mi rus igra carrya.. :(
btw am je tek na lvl 5 skillo mana break :(
btw taj furion uopce nije pusho.. lik niti u jednom trenu nije pokazao neku inicijativu da bi pusho neki lane a to svakako taj hero moze
a ja sam imao osjecaj nakon 15 minuta da imam gejm... ne igram inace niti jednu vrstu carrya vise volim supportat i tako ali od sada pa na dalje necu dozvolit da mi rus igra carrya.. :(
Općenito je to problem kod pub-ova, igrači biraju sve i svašta, neki igraju random iako znaju svega 3-4 heroja, kvalitetan support je rijetkost a o ward/counter ward-anju da ne pričam. Velik problem su i hard carry heroji, jednostavno ne možeš objasniti ljudima da takav heroj ne smije slobodno farmat. Vjerojatno ću uskoro preći na CM jer AP mi lagano ide na živce.
uff ,on ti je vise initiator nego support, bar po meni.
Pa mozes bit i initiator i support. On uglavnom igra support u laneu i polako farma taj dagger preko assista i eventualno kojeg killa.
Poludjet cu, bas sad igrao mec sa crystal maiden, imao 9/0 kd ratio - daleko najbolji koji sam imao do sada, ja i neki lik dosli do samog srca dire-a i onda mi dota baci connection error i sad se ne mogu natrag spojit -.-...
Btw. slusao sam vas savjet da ne igram sa sniperom, od tada je bolje i meni i teamu :D
Poludjet cu, bas sad igrao mec sa crystal maiden, imao 9/0 kd ratio - daleko najbolji koji sam imao do sada, ja i neki lik dosli do samog srca dire-a i onda mi dota baci connection error i sad se ne mogu natrag spojit -.-...
Btw. slusao sam vas savjet da ne igram sa sniperom, od tada je bolje i meni i teamu :D
Također. Ja sam sada imao odigranu partiju sa Lancerom, samo takvu. I ne upamti mi u game history!!!
Nadam se da će se pojaviti.
9/0 i koliko assist?
9/0 i koliko assist?
Mislim da 2 ili 3 nisam siguran, moze biti i da je bilo vise jer kad smo usli dalje u the dire vise nisam pratio koliko toga imam... Poslali su me dolje da cuvam a tamo sam igrao protiv neka 2 lika koji su bili veci noobovi od mene i dok je glas rekao mmmmooonsterrr kill bio sam sokiran XD...
No najgore mi je sto mi se sada to racuna kao da sam dezertirao igru, a bila je neka greska sa konekcijom :(...
Vidjeh da puno ljud traži nešto zauzvrat za njihov key ili pozivnicu pa pošto imam viška pozivnicu dajem ju prvom ko mi pošalje mail na pp da mu mogu poslati pozivnciu (besplatno).
Općenito je to problem kod pub-ova, igrači biraju sve i svašta, neki igraju random iako znaju svega 3-4 heroja, kvalitetan support je rijetkost a o ward/counter ward-anju da ne pričam. Velik problem su i hard carry heroji, jednostavno ne možeš objasniti ljudima da takav heroj ne smije slobodno farmat. Vjerojatno ću uskoro preći na CM jer AP mi lagano ide na živce.
Single draft prijatelju :D 10 gejmova 8 winowa 2 lost nitijedan leave u oba tima preporodio sam se brisa sam d2 prvi put samo zbog AP-a sad ka san je ope inst bilo me strah da nebi bilo opet isto al stvarno svaki gejm je uredan