dobio sam jos jednu dotu 2 u inventory, vec teca..haha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poklanjam jos dva invitea, forumasima koji su duze tu.
Takoder poklanjam jos jedan invite.
edit
Poslano, nema vise.
Ja takoder imam invite pa tko hoce neka se javi... ali nek se ne javljaju oni koji vec imaju dotu pa hoce prodat key
Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.
Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.
Googlaj. Meni je pomoglo.
Postoji još netko tko nema dotu? nek mi se jave, imam dvije viška (samo za članove foruma duže od 2 mjeseca)
Posto vidim da niko iz grupe ne zove za gejm eto ja bih pozvao sve entuzijaste koji zele odigra neki casual gejm nek me add-aju Cakija_ST
Šteta da se ljudi ne druze ...
Hvala svima na savjetima i ima nekih stvari s kojima se slažem kao i onih s kojima se ne slažem. Ja ću pričati iz lol aspekta pa ako nest ne bude potpuno tocno mislim da ćete znati o čemu se radi.Kao potpuno novom igraču bilo LoL bilo DOTA naravno da nebi preporučio igrati carrya, to je heroj koji je glavni izvor damagea u tvom timu i ako on ne zna igrat bit ce tocno onako kako je neko rekao, samo ćeš živcirati suigrače a naposljetku i izgubit.S druge strane, ako taj igrač krene i prvi put igra znaci da ce ga matchmaking sustav spojiti sa igračima njegovog levela pa ipak njegova ekipa neće toliko patiti i to je već netko rekao ja sam pokusavam to sumirati.
A znaci ja imam iskustva,igrao sam sa carryama koji su mi glavna rola,znam se postavljati,kiteat last hittat itd a jos cu igrati sa novacima poput sebe pa mislim da to nece biti toliki problem naravno ako bude pooslušat ću savjet i početi sa supportom i pratit druge igrači koji će imat više iskustva i probat naučiti preko njih. Hvala na preporukama koje heroje uzeti pa eto postat cu u kak je islo..
btw sto mislite o razoru
darujem 1 dotu 2 gift ...dajem samo članovima koji su aktivni na forumu tak da oni s 1 danom me ni netrebaju tražit...sve u PM
evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx
evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx
Normalno da je moguce. Kad udes u igru,u lijevom gorenjem kutu imas kotacic. Stisnes na njega -video i viola.
Ako želi netko skajpat dodajte "arsule" na steam i idemo gejmat. Hitno! :)
Za nove bi mozda preporucio ogremagia, crystal maiden, keeper of the light, mozda cak i omniknight, windruner sve su to fini heroji, ubitacni kad znate igrati, a znaju prezivjeti...
Po meni je najbolje gledati videe na youtube, ja sam ih masu odgledao.
Da se razumijemo iz njih necete nauciti igrati, ali cete shvatiti bit igre i kako se igre dobijaju. Zasto last hit, zasto pull i stack, zasto wardovi.. i masu drugih stvari.
Ja imam tek 300 sati igranja, ali mislim da znam ponesto, pa ako vas zanima, slobodno me dodajte mozemo sa botovima odigrati koju pa da vidite sta i kako
http://www.dota2.com/hero/Centaur_Warrunner/
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A6aVLnzD2pI
Hail to the lord !
Što sm Bože proklet, jućer s rusima, dns opet :((
Šaljem dotu 2 gift za uzvrat trazim hon acount 1700+ mmr
nemaju vise mašte :(
a ovaj hero je op i to teski
nemaju vise mašte :(
a ovaj hero je op i to teski
Nemaju mašte? Kopiraju heroje iz jedinice...
Pa ako su ti heroji do sada tamo radili ne vidim po čemu su najednom OP.
Ulti je možda op malo, ostalo je sve klasika, nevidim tu problema. I prije se igralo protiv centa
EDIT:
Pa bokte, pa naravno da kopiraju heroje iz jedinice, pa to je i bio cilj. Na kraju, radi se o istoj igri jel, i o istom onom čiki, icefrogu koji održava i jedno i drugo. Kad se dvojka izjednači s klasičnom dotom, onda možemo očekivat novitete. Koji će opet vjerojatno bit prvo testirani u klasičnoj doti
Nemaju mašte? Kopiraju heroje iz jedinice...
Pa ako su ti heroji do sada tamo radili ne vidim po čemu su najednom OP.
ma ne zbog copy paste skillova nego zbog izgleda heroja.. neznam imas magnus koji je vrlo slican po izgledu, mogli su mozda neku drugu foru izvest sa herojem..
Jedini zajeb kod centa je, skil se zove Hoof Stomp a animacija je sa sjekirom :S
Pa bokte, pa naravno da kopiraju heroje iz jedinice, pa to je i bio cilj. Na kraju, radi se o istoj igri jel, i o istom onom čiki, icefrogu koji održava i jedno i drugo. Kad se dvojka izjednači s klasičnom dotom, onda možemo očekivat novitete. Koji će opet vjerojatno bit prvo testirani u klasičnoj doti
To i je cilj, slažem se. Zato ni ne trebaju previše izmišljati toplu vodu jer imaju određene smjernice po kojima rade heroje i po izgledu i po skillovima.
ma ne zbog copy paste skillova nego zbog izgleda heroja.. neznam imas magnus koji je vrlo slican po izgledu, mogli su mozda neku drugu foru izvest sa herojem..
Pa ako prenose heroje onda će se držati određenih stvari. Ceantaur i Magnus su bili slični i u jedinici pa naravno da su slični i sad. A kao što je Pupo rekao, tek kad se Dota i Dota 2 izjednače po sadržaju i počnu izlaziti potpuno nove stvari možemo razgovarati o nedostatku mašte.
Pa to je odlično da kopiraju heroje. Po meni da sve skopiraju, grafika je već bolja, još da možeš kak si maknuti ruse iz igre i bila bi savršena.
Pa to je odlično da kopiraju heroje. Po meni da sve skopiraju, grafika je već bolja, još da možeš kak si maknuti ruse iz igre i bila bi savršena.
Igraj na US serverima. Delay je marginalno veći, a community totalno drugačiji i nema rusa.
Ima neka dobra dusa da pokloni beta key.
Hvala
Ono šta Chen može uraditi na Pub-u je bolest.
imam key ako nekog zanima razmjena za neku igru