Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.185.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ekipo, dodajte me na novi steam acc: ivan9001

Stari sam dao bratu ^^

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2

imam 2 invajta ko nema nek mi posalje mail na pm

jos 1

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=104495051

prvi item :)

posjetite ostavite koment  ...tnx

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 10:38 (fakman).
15 godina

Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...

15 godina
neaktivan

Imas 1k gejmova znaci da  znas lasthitat nes   ......Odes na youtube ukucas ime heroja  i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi  neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;) 

Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer 

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 8:53 (fakman).
18 godina
neaktivan
Dota 2

ja jednostavno ne vjerujem da vi pocetnicima preporucate igrat carry-a

i takav mi dode ekipu i unisti gejm... katastrofa pa nemojte ljudi to radit..

carry je najbitnija karika u igri priznali vi ili ne... ako carry nema pojma ja nemam pojma kako zavrsit igru.. moze biti dobar combo tipa enigma sk, i jos nesto ali za to je potreban dobar team play a toga u solo igrama nema..

dakle pocetnici izbjegavajte carry svih tipova

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 8:56 (toxic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
fakman kaže...

Imas 1k gejmova znaci da  znas lasthitat nes   ......Odes na youtube ukucas ime heroja  i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi  neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;) 

Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer 

Početniku u igri koji neće znati u većini slučajeva što ga čeka od protivnika preporučaš heroje koji zahtjevaju dobar farm i nekoliko killova do 10-15 minuta da igraju takve gdje će najvjerojatnije biti beskoristan ekipi i zeznuti vrijeme ljudima ...

Prvo definitivno ili neki deblji support ili heroj koji ima dobar escape -- ali kako god all pick, i prvo pogledati heroja na bot matchu (ne svakog posebno to bi bilo za poluditi za sve gledati) - da pobereš mehaniku itd. - ljudi znaju ući u partiju, a ne znaju ni kako shopovi funkcioniraju ni gdje se nalaze, a kamoli gdje su kakve osnovne stvari u njima

Nakon toga kad uđeš u par AP matcheva već ćeš znati nešto o određenom broju heroja pa onda možeš dalje.

Uletiti odmah u match sa carryem bez ikakve prethodne probe u većini slučajeva znači samo živciranje suigrača

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ok da razjasnimo... Dobar farm da trebaju ali opet neznam kolko si upoznat sa situacijom ( svaki acc je dobio invajt) brdo novih igraca je doslo u gejm,a ako je selektiral NEW  po prvom ulasku u igru neznas kolko losi igraca dolazi da neznaju koristit shop ,a kamoli heroja! Pa cak i da situacija nije takva decko je reko da se zeli igrat carry role i ja ne vidim problem u tome da ga uputim na tutorial...Znaci decko nece odmah na dendija i ekipu nego ce imat gejmove sa svojim skilom...

fak
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:25 (fakman).

0 0 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...

pickni ogre magi nemoze bit laksi, svi ability su targetirani, nemos fulat

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kad tek počneš igrat najbitnije jeda ne igraš carrye ili nekog bitnog za tim počni sa suportom kao npr Dazzle ili Shadow shaman i polako naučit ćeš samo healaj tim i pomozi im u teamfightovima ali ne izravno nego samo healaj i attakaj sa strane možda koji put dobiješ kill i tako ako umreš nema veze ne igraš za novac ali rusi su noobovi pa ih se lako pobijedi i najbitnije GL HF

{#}

blackdemon5

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

dobio sam jos jednu dotu 2 u inventory, vec teca..haha

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Poklanjam jos dva invitea, forumasima koji su duze tu.

iclock2much

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dota 2

Takoder poklanjam jos jedan invite.

edit

Poslano, nema vise.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 15:58 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

5:27 EPIKA  EPIKA EPIKA ! {#}

17 godina
Dota 2

Ja takoder imam invite pa tko hoce neka se javi... ali nek se ne javljaju oni koji vec imaju dotu pa hoce prodat key

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dota 2

Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.

Googlaj. Meni je pomoglo.

17 godina
Dota 2

Postoji još netko tko nema dotu? nek mi se jave, imam dvije viška (samo za članove foruma duže od 2 mjeseca)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posto vidim da niko iz grupe ne zove za  gejm eto ja bih pozvao sve entuzijaste koji zele odigra neki casual gejm nek me add-aju Cakija_ST {#} 

Šteta da se ljudi ne druze ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 19:18 (Cakija_ST).
15 godina

Hvala svima na savjetima i ima nekih stvari s kojima se slažem kao i onih s kojima se ne slažem. Ja ću pričati iz lol aspekta pa ako nest ne bude potpuno tocno mislim da ćete znati o čemu se radi.Kao potpuno novom igraču bilo LoL bilo DOTA naravno da nebi preporučio igrati carrya, to je heroj koji je glavni izvor damagea u tvom timu i ako on ne zna igrat bit ce tocno onako kako je neko rekao, samo ćeš živcirati suigrače a naposljetku i izgubit.S druge strane, ako taj igrač krene  i prvi put igra znaci da ce ga matchmaking sustav spojiti sa igračima njegovog levela pa ipak njegova ekipa neće toliko patiti i to je već netko rekao ja sam pokusavam to sumirati.

A znaci ja imam iskustva,igrao sam sa carryama koji su mi glavna rola,znam se postavljati,kiteat last hittat itd a jos cu igrati sa novacima poput sebe pa mislim da to nece biti toliki problem naravno ako bude pooslušat ću savjet i početi sa supportom i pratit druge igrači koji će imat više iskustva i probat naučiti preko njih. Hvala na preporukama koje heroje uzeti pa eto postat cu u kak je islo..

btw sto mislite o razoru

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 19:57 (Hazar).
14 godina

darujem 1 dotu 2 gift ...dajem samo članovima koji su aktivni na forumu  tak da oni s 1 danom me ni netrebaju tražit...sve u PM

d4rkd3atH
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 20:26 (d4rkd3atH).
17 godina
Dota 2

evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za  namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za  namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx

Normalno da je moguce. Kad udes u igru,u lijevom gorenjem kutu imas kotacic. Stisnes na njega -video i viola.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako želi netko skajpat dodajte "arsule" na steam i idemo gejmat. Hitno! :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dota 2

Za nove bi mozda preporucio ogremagia, crystal maiden, keeper of the light, mozda cak i omniknight, windruner sve su to fini heroji, ubitacni kad znate igrati, a znaju prezivjeti...

Po meni je najbolje gledati videe na youtube, ja sam ih masu odgledao. 

Da se razumijemo iz njih necete nauciti igrati, ali cete shvatiti bit igre i kako se igre dobijaju. Zasto last hit, zasto pull i stack, zasto wardovi.. i masu drugih stvari.

Ja imam tek 300 sati igranja, ali mislim da znam ponesto, pa ako vas zanima, slobodno me dodajte mozemo sa botovima odigrati koju pa da vidite sta i kako

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 8:07 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 9:28 (Cakija_ST).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Što sm Bože proklet, jućer s rusima, dns opet :((

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Šaljem dotu 2 gift za uzvrat trazim hon acount 1700+ mmr

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2
Dajem dotu 2 za left 4 dead 2

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nemaju vise mašte :(

a ovaj hero je op i to teski

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
18 godina
neaktivan
toxic kaže...

nemaju vise mašte :(

a ovaj hero je op i to teski

Nemaju mašte? Kopiraju heroje iz jedinice...

Pa ako su ti heroji do sada tamo radili ne vidim po čemu su najednom OP.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 11:59 (ZC_Someone).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice