Ekipo, dodajte me na novi steam acc: ivan9001
Stari sam dao bratu ^^
Ekipo, dodajte me na novi steam acc: ivan9001
Stari sam dao bratu ^^
imam 2 invajta ko nema nek mi posalje mail na pm
jos 1
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=104495051
prvi item :)
posjetite ostavite koment ...tnx
Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...
Imas 1k gejmova znaci da znas lasthitat nes ......Odes na youtube ukucas ime heroja i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;)
Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer
ja jednostavno ne vjerujem da vi pocetnicima preporucate igrat carry-a
i takav mi dode ekipu i unisti gejm... katastrofa pa nemojte ljudi to radit..
carry je najbitnija karika u igri priznali vi ili ne... ako carry nema pojma ja nemam pojma kako zavrsit igru.. moze biti dobar combo tipa enigma sk, i jos nesto ali za to je potreban dobar team play a toga u solo igrama nema..
dakle pocetnici izbjegavajte carry svih tipova
Imas 1k gejmova znaci da znas lasthitat nes ......Odes na youtube ukucas ime heroja i dodas dota 2 guide il tak nes(dotacinema) za pocetak ti je dosta i previse :D nadi neku ekipu koja krece tek i nervirajte se skupa;)
Jugger,Antimage,riki, bounty probaj sa njima pa kasnije void,clinkz , phantom lancer
Početniku u igri koji neće znati u većini slučajeva što ga čeka od protivnika preporučaš heroje koji zahtjevaju dobar farm i nekoliko killova do 10-15 minuta da igraju takve gdje će najvjerojatnije biti beskoristan ekipi i zeznuti vrijeme ljudima ...
Prvo definitivno ili neki deblji support ili heroj koji ima dobar escape -- ali kako god all pick, i prvo pogledati heroja na bot matchu (ne svakog posebno to bi bilo za poluditi za sve gledati) - da pobereš mehaniku itd. - ljudi znaju ući u partiju, a ne znaju ni kako shopovi funkcioniraju ni gdje se nalaze, a kamoli gdje su kakve osnovne stvari u njima
Nakon toga kad uđeš u par AP matcheva već ćeš znati nešto o određenom broju heroja pa onda možeš dalje.
Uletiti odmah u match sa carryem bez ikakve prethodne probe u većini slučajeva znači samo živciranje suigrača
Ok da razjasnimo... Dobar farm da trebaju ali opet neznam kolko si upoznat sa situacijom ( svaki acc je dobio invajt) brdo novih igraca je doslo u gejm,a ako je selektiral NEW po prvom ulasku u igru neznas kolko losi igraca dolazi da neznaju koristit shop ,a kamoli heroja! Pa cak i da situacija nije takva decko je reko da se zeli igrat carry role i ja ne vidim problem u tome da ga uputim na tutorial...Znaci decko nece odmah na dendija i ekipu nego ce imat gejmove sa svojim skilom...
Moze pomoc za novopecenog igrača Dote 2, u LoL-u imam 1000 partija ali sam gledao tutoriale za dotu 2 na youtube-u i cini mi se kompliciranije pa kako bi mi preporucili da krenem.Znaci imam iskustva sa moba gamingom ali nemam s dotom 2. Ima li nekih basic heroja s kojima bi trebao poceti, da li bi trebao neki tutorial ingame odraditi ili odma krenuti u multiplayer pa kud puklo, u LoLu sam bio ap ili ad carry ali kolko sam shvatio u doti ima samo carry pa recimo da i tu zelim nauciti tu rolu imate li nekog heroja kojeg bi lagano naucio...
pickni ogre magi nemoze bit laksi, svi ability su targetirani, nemos fulat
Kad tek počneš igrat najbitnije jeda ne igraš carrye ili nekog bitnog za tim počni sa suportom kao npr Dazzle ili Shadow shaman i polako naučit ćeš samo healaj tim i pomozi im u teamfightovima ali ne izravno nego samo healaj i attakaj sa strane možda koji put dobiješ kill i tako ako umreš nema veze ne igraš za novac ali rusi su noobovi pa ih se lako pobijedi i najbitnije GL HF

Takoder poklanjam jos jedan invite.
edit
Poslano, nema vise.
Ja takoder imam invite pa tko hoce neka se javi... ali nek se ne javljaju oni koji vec imaju dotu pa hoce prodat key
Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.
Dečki i cure (ak ih ima) tek sam počeo igrat Dotu 2, pa ak može neki kratki savjeti za početnika.
Googlaj. Meni je pomoglo.
Postoji još netko tko nema dotu? nek mi se jave, imam dvije viška (samo za članove foruma duže od 2 mjeseca)
Posto vidim da niko iz grupe ne zove za gejm eto ja bih pozvao sve entuzijaste koji zele odigra neki casual gejm nek me add-aju Cakija_ST
Šteta da se ljudi ne druze ...
Hvala svima na savjetima i ima nekih stvari s kojima se slažem kao i onih s kojima se ne slažem. Ja ću pričati iz lol aspekta pa ako nest ne bude potpuno tocno mislim da ćete znati o čemu se radi.Kao potpuno novom igraču bilo LoL bilo DOTA naravno da nebi preporučio igrati carrya, to je heroj koji je glavni izvor damagea u tvom timu i ako on ne zna igrat bit ce tocno onako kako je neko rekao, samo ćeš živcirati suigrače a naposljetku i izgubit.S druge strane, ako taj igrač krene i prvi put igra znaci da ce ga matchmaking sustav spojiti sa igračima njegovog levela pa ipak njegova ekipa neće toliko patiti i to je već netko rekao ja sam pokusavam to sumirati.
A znaci ja imam iskustva,igrao sam sa carryama koji su mi glavna rola,znam se postavljati,kiteat last hittat itd a jos cu igrati sa novacima poput sebe pa mislim da to nece biti toliki problem naravno ako bude pooslušat ću savjet i početi sa supportom i pratit druge igrači koji će imat više iskustva i probat naučiti preko njih. Hvala na preporukama koje heroje uzeti pa eto postat cu u kak je islo..
btw sto mislite o razoru
darujem 1 dotu 2 gift ...dajem samo članovima koji su aktivni na forumu tak da oni s 1 danom me ni netrebaju tražit...sve u PM
evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx
evo posto mi prvi put u igrici,nemogu naci opcije za namjestiti rezoluciju,jer je katastrofa min kolko moze bit i tesko je tako igrat.pa ako netko zna dal je uopce moguce i kako. thx
Normalno da je moguce. Kad udes u igru,u lijevom gorenjem kutu imas kotacic. Stisnes na njega -video i viola.
Ako želi netko skajpat dodajte "arsule" na steam i idemo gejmat. Hitno! :)
Za nove bi mozda preporucio ogremagia, crystal maiden, keeper of the light, mozda cak i omniknight, windruner sve su to fini heroji, ubitacni kad znate igrati, a znaju prezivjeti...
Po meni je najbolje gledati videe na youtube, ja sam ih masu odgledao.
Da se razumijemo iz njih necete nauciti igrati, ali cete shvatiti bit igre i kako se igre dobijaju. Zasto last hit, zasto pull i stack, zasto wardovi.. i masu drugih stvari.
Ja imam tek 300 sati igranja, ali mislim da znam ponesto, pa ako vas zanima, slobodno me dodajte mozemo sa botovima odigrati koju pa da vidite sta i kako
http://www.dota2.com/hero/Centaur_Warrunner/
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A6aVLnzD2pI
Hail to the lord !
Što sm Bože proklet, jućer s rusima, dns opet :((
Šaljem dotu 2 gift za uzvrat trazim hon acount 1700+ mmr
nemaju vise mašte :(
a ovaj hero je op i to teski
nemaju vise mašte :(
a ovaj hero je op i to teski
Nemaju mašte? Kopiraju heroje iz jedinice...
Pa ako su ti heroji do sada tamo radili ne vidim po čemu su najednom OP.