Dobra i besplatna FPS igra - Warsow zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dobra i besplatna FPS igra - Warsow

malo se umorih od HoN-a i zazelio se FPS-a, a nikako mi se nije igral CS 1.6 ili TF2 (nek idu u k sa sesirima i glupostima) pa sam s frendom krenul trazit neki besplatni FPS nalik na UT/Quake (recimo America's Army i F.E.A.R Combat su odlicne besplatne igre, ali trazili smo bas nesto kao UT/Quake).

nakon kaj smo dobro procesljali net i isprobali nekoliko, pronasli smo pravi mali dragulj pa moram podijelit s ekipom na forumu{#}:
http://www.warsow.net/

besplatan, kvalitetan, ispoliran, zabavan, predobar. da vidite kako izgleda, pogledajte trailer na glavnoj stranici (mada je trenutna verzija s dosta poboljsanja 0.62, a trailer prikazuje 0.5) ili na youtube-u. igra nagradjuje skill u kretanju i aimu (i teamplay u teamplay baziranim game modovima).

vise informacija za igrace:
http://www.warsow.net/wiki/index.php?title=Main_Page

posebno korisna i zanimljiva wiki stranice koja nabraja i opisuje movement tehnike i trikove:
http://www.warsow.net/wiki/index.php?title=Movement
cak i ako su vam neke fore poznate iz drugih igara (UT/Quake), Warsow ih ima jos!

eto, ja sam tek krenuo. javite kak vam se igra svidja ili ako zelite igrat skupa.

p.s.
isprika ako je netko nedavno vec pisao o ovoj igri, nisam pretrazio forum.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 10:46 (Igor Volkin).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Jebeno dobra i besplatna FPS igra - Warsow

Pa jesi ti uopće pročitao pravila kad si se registriro na forum?

Već u naslovu si prekršio pravilo.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam na linuxu. Nije to za obicne ljude koji igraju obican CoD. Warsow je nevjerovatno brz FPS u kojem je definitivno potreban skill. 

Po meni najgora strane igre su prazni serveri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U svakm slucaju, mislim da ces dobiti karton zbog naziva teme.
Xfire - izzy904
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Jebeno dobra i besplatna FPS igra - Warsow
gjurki kaže...

Gman kaže...
U svakm slucaju, mislim da ces dobiti karton zbog naziva teme.

A vama kartončići zbog offtopičarenja, imate gumb prijavi za ovakve stvari  {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
neaktivan
Kad bi svaki korisnik na forumu dobio karton za Off-topic, kartona bi bilo ko u prici. Zna se da se to tolerira u granicama naravno. Sad dosta OT-a.

Skinut cu igru tokom tjedna i probat pa cu ostaviti dojmove.
Xfire - izzy904
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Dobra i besplatna FPS igra - Warsow
Igor Volkin kaže...

malo se umorih od HoN-a i zazelio se FPS-a, a nikako mi se nije igral CS 1.6 ili TF2 (nek idu u k sa sesirima i glupostima) pa sam s frendom krenul trazit neki besplatni FPS nalik na UT/Quake (recimo America's Army i F.E.A.R Combat su odlicne besplatne igre, ali trazili smo bas nesto kao UT/Quake).

You will burn in hell!

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

jesam prije, a i prilikom pisanja posta jos jednom. zeznuo sam se s rijeci 'je*eno' u naslovu. toliko je uobicajena u govoru, da ko pravi seljo nisam ni skuzio kaj sam napisao. ako mislis pak na nesto drugo, ne znam koje pravilo sam prekrsio. editirao sam post da maknem 'prostu' rijec, ali promijenio se samo naslov posta (naslov teme je ostao isti). molio bih moderatora da to onda ispravi za mene. ako je za zuti, kriv sam. tebi mala poruka, bez zajedljivosti s moje strane i nemoj shvatiti krivo - pustimo moderatore da rade svoje i vratimo se na temu, nemoj mi reci da si postao samo zato da predbacujes za naslov i da nemas reci nista vezano za igru ;)

15 godina
protjeran

igro sam igru ovu,
pa dosta je bitan skill.
Grafika je kao za djecu i smjesni likovi :)

Al ova igra mi djeluje igra za 20minuta, i svaki dan po malo, previse je brza a i dosadi...
Za free igru je dobra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ko sauerbraten
LOL: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Arxi kaže...

Igrao sam na linuxu. Nije to za obicne ljude koji igraju obican CoD. Warsow je nevjerovatno brz FPS u kojem je definitivno potreban skill. 

Po meni najgora strane igre su prazni serveri.

djelomicno stoji. uvijek mi nadje nekoliko desetaka servera, ali na samo nekoliko ima hrpa ljudi. i na tih nekoliko imam dobar ping (njemacki su mislim), sto je super. tako da sam dosad uvijek imao s kime igrat. bar je takvo moje iskustvo u ovih dva dana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice