COD4 guid ban b78ce4f6

poruka: 4
|
čitano: 4.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
COD4 b78ce4f6

Kao prvo

Potražio sam na netu, nije mi ništa pomoglo i pretražio sam ovaj forum, ali nisam našao sličnu temu, ako postoji molim da date link da ne pravimo bezveze duplo..

E sad na problem :P

Igrao sam COD 4 v1.7 mp na netu dosta dugo bez problema, ali sam prestao prije nekih 3-4 mjeseca, i sada sam se sjetio ponovno jer nema faxa :)

Znači kad ulazim u igru sa xfire-a baca mi PB error guid ban b78ce4f6 (ima toga još ali mislim da je najbitnija ta šifra errora), ili server disconnected ili kicked by server admin (ova dva znam što je), ugl. evo mučim se bar sat i pol, i ponestalo mi je rješenja, pa mi treba mozak više...

Refreshao sam PB pa nije do toga.

bio bih zahvalan kada bi mi netko pomogaoNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
COD4 guid ban b78ce4f6

dali je cd-key originalan?

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY

0 0 hvala 0
16 godina
RE: COD4 b78ce4f6

Netko ti je koristio tzv. key code u igrici koji ti daje indetifikaciju u mp-u.Guid ban ti znaci da si banovan na svim mogucim serverima i da ne mozes igrat CoD 4 mp sa tim cod keyem.Jedini nacin ti je promijeniti ga,a usto bi ti dobro doslo promijeniti i ime.Nadam se da sam pomogo.NamigivaP.S:Za sva ostala pitanja pm-aj me.OK?

Cak i kada mislimo da se ne vidimo,mi se ipak vidimo,ali u ocima nasih neprijatelja....
17 godina
neaktivan
RE: COD4 b78ce4f6
ray_OGF kaže...

Netko ti je koristio tzv. key code u igrici koji ti daje indetifikaciju u mp-u.Guid ban ti znaci da si banovan na svim mogucim serverima i da ne mozes igrat CoD 4 mp sa tim cod keyem.Jedini nacin ti je promijeniti ga,a usto bi ti dobro doslo promijeniti i ime.Nadam se da sam pomogo.NamigivaP.S:Za sva ostala pitanja pm-aj me.OK?

OK hvala

mijenjam cd key Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice