ovako, igrao sam ja i prije igru, bio na level 55, pao sistem, e sad molba, ko ima 55 level, ako moze da mi posalje profile, ja mijenjam nick, ili da neki link gdje ima download, oni 55 hack trickovi mi ne rade
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
guglaj momak
ima na stotine config.-a za skinuti....nađi koji ti paše
guglao, nema nista samo mi otvara stranice primjerice cod 4 level 55 hack itd...
evo stranica od jedno klana (erotic team)
pod downloads imaš confige od likova iz tek9 i takvih klanova...
nađi koji ti odgovara
Skini ovaj program, pokreni igru, minimiziraj je, pokreni program, odaberi svoju verziju igre
i klikni EasyUpgrade. Možeš ga koristiti i za backup svog profila, upute imaš u ReadMe.
EDIT: @ Doxy nisi stavio link, i config nema nikakve veze sa levelom...
Skini ovaj program, pokreni igru, minimiziraj je, pokreni program, odaberi svoju verziju igre
i klikni EasyUpgrade. Možeš ga koristiti i za backup svog profila, upute imaš u ReadMe.
patchuj igru i igraj na crackovanim serverima
Imam jedan problem počeo sam igrati cod 4 od kuće i sad sam tek 14 level ja bi želio na 55 level jer su puške bolje i prekovi naravno..ako ko zna neka mi kaže kako da budem 55 i šta trebam napraviti za njega..hvala
Igraj samoooo!
Znaš šta još, igraj u LAN-u i dobit ćeš bodove isto kao da igraš na netu..