CoD 4 ko moze nek pomogne

poruka: 10
|
čitano: 2.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovako, igrao sam ja i prije igru, bio na level 55, pao sistem, e sad molba, ko ima 55 level, ako moze da mi posalje profile, ja mijenjam nick, ili da neki link gdje ima download, oni 55 hack trickovi mi ne rade

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

guglaj momak

ima na stotine config.-a za skinuti....nađi koji ti paše

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

guglao, nema nista samo mi otvara stranice primjerice cod 4 level 55 hack itd...

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

evo stranica od jedno klana (erotic team)

pod downloads imaš confige od likova iz tek9 i takvih klanova...

nađi koji ti odgovara

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini ovaj program, pokreni igru, minimiziraj je, pokreni program, odaberi svoju verziju igre

i klikni EasyUpgrade. Možeš ga koristiti i za backup svog profila, upute imaš u ReadMe.

EDIT: @ Doxy nisi stavio link, i config nema nikakve veze sa levelom...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 15:32 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CoD 4 ko moze nek pomogne
nedIm kaže...

Skini ovaj program, pokreni igru, minimiziraj je, pokreni program, odaberi svoju verziju igre

i klikni EasyUpgrade. Možeš ga koristiti i za backup svog profila, upute imaš u ReadMe.

nema veze nabaviio sam level55 za 1.7 sve super,
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
protjeran

patchuj igru i igraj na crackovanim serverima

16 godina
protjeran
nedIm kaže...

pokvaren ti link
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem počeo sam igrati cod 4 od kuće i sad sam tek 14 level ja bi želio na 55 level jer su puške bolje i prekovi naravno..ako ko zna neka mi kaže kako da budem 55 i šta trebam napraviti za njega..hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igraj samoooo!

Znaš šta još, igraj u LAN-u i dobit ćeš bodove isto kao da igraš na netu..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice