Assassin's Creed Brotherhood PC lag zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassin's Creed Brotherhood PC lag

Ćao svima, imam problem sa Assassin's Creed Brotherhood igrom, naime imam PC verziju igre i jako mi lagga(štopa) na mojem kompjuteru koji ima više od minimale. Na bilo kojoj rezoluciji i na bilo kojoj grafikoj postavci štopa, pa bi molio ako je iko imao ovakve probleme i riješio ih da se javi ovdje, naime evo moje konfiguracije:

Intel Core 2 Duo E4500 2,20GHz overcloaked 2.60GHz

GeForce 8600GT 512MB RAM

4GB RAM OCZ

Windows 7 Ultimate

Naime svi su driveri na najnovijoj verziji, tražio sam rješenje na netu, al nesh ima nesh nema

Devillord2009
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo da ne otvaram novu temu i ja imam jedno pitanje vezeno uz isti problem ali s Dragon Age 2. Imam Phenom II X4 955 3,8 Ghz, Radeon 5850 i 4GB rama šta mi se čini da je i više nego dovoljno za ugodno igranje, a igra mi se vrti na max 25 fps-a pri bilo kakvim grafičkim postavkama. Windowsi su nedavno instalirani i imam sve najnovije drivere

0 0 hvala 0
16 godina
Ako je jogurt verzija imas update za nju.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naime updatovao sam igru na verziju 1.01 i nije pomoglo, a šta tj koju verziju podrazumijevaš pod "jogurt verzijom"

Devillord2009
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 17:01 (Devillord2009).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Assassin's Creed Brotherhood PC lag
Devillord2009 kaže...

Naime updatovao sam igru na verziju 1.01 i nije pomoglo, a šta tj koju verziju podrazumijevaš pod "jogurt verzijom"

piratska !!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan

Samo trazim odgovor na ovaj problem, pa molim bilo koga ko je riješio taj problem nek posta ovdje

Devillord2009
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo temporalnog rješenja za lag, ovo je za Windows Vista i Windows 7, jako jednostavno samo stavite da je compablity mode Windows XP Service Pack 3 i Administrator uključen. Inače problem je do drivera za grafičke kartice pa će mo morati pričekati za nove koje će biti bolje optimizarane za ove igre

Devillord2009
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice