- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Woot woot
fino, trljaj ti sol na ranu pc gamerima.
Na kojoj stranici prednaručiti Join or Die ili Freedom Edition da šalju u Hrvatsku i da se može platiti preko Paypala?
di je bolje onda da kupim key?? eplati ili g2play??? koji je sigurniji??? sta preporucujete????
Danny ajmo utisci kao po obicaju :D
P.S. izostavi bug-ove i glitch-eve to svi vec znamo :D
Woot woot
Daj nam adresu da ti provalimo u stan 
Prva misija u pozorištu,pa ono pedranje po onim balkonima... pre dobro, dalje po brodu, ma hej to se traži
Prva misija u pozorištu,pa ono pedranje po onim balkonima... pre dobro, dalje po brodu, ma hej to se traži
Samo ti trolaj.
Mi se moramo strpiti do dvadeset i nekog
Kad to izlazi, 22.?
Jesu svi viewpointovi označeni na mapi ako uđem u neki novi grad? Jer sam syncao sve koje imam, no još uvijek imam neotkrivenih dijelova grada.
Iskreno, večer kad sam igru dobio (dan izlaska) nisam je ni stavio u konzolu, a jučer sam odgledao samo uvodnu sekvencu jer sam prije početka igranja htio završiti Dishonored. Da sam krenuo s AC3 nema šanse da bih ga kasnije odigrao, jer ako je suditi po prijašnjim Assassin's Creedovima na ovom ću se zadržati minimalno 50-ak sati (ako ne i više obzirom da kažu da je veći od prijašnjih, a i stiže na 2 diska), što u prijevodu znači par tjedana. Do tad bih zaboravio sve šta sam napravio u Dishonoredu.
Srećom, Dishonored je sad gotov pa se danas odmah poslije posla bacam na AC3. :)
P.S. Ono što mogu reći je da se grafički igra unaprijedila brutalno, ne znam je li to samo konzolaška verzija, jer ne znam kako AC3 izgleda na PC-u, niti kako su izgledale prijašnje, al ovo je eye candy samo takav. Malo su promijenili Desmondov izgled (opet). :)
With great power comes great responsibility.
A di? Jesu možda tweetali....?! 
Zar ljudi još misle da skidrow ima svoju stranicu.....i
With great power comes great responsibility.
Iskreno, večer kad sam igru dobio (dan izlaska) nisam je ni stavio u konzolu, a jučer sam odgledao samo uvodnu sekvencu jer sam prije početka igranja htio završiti Dishonored. Da sam krenuo s AC3 nema šanse da bih ga kasnije odigrao, jer ako je suditi po prijašnjim Assassin's Creedovima na ovom ću se zadržati minimalno 50-ak sati (ako ne i više obzirom da kažu da je veći od prijašnjih, a i stiže na 2 diska), što u prijevodu znači par tjedana. Do tad bih zaboravio sve šta sam napravio u Dishonoredu.
Srećom, Dishonored je sad gotov pa se danas odmah poslije posla bacam na AC3. :)
P.S. Ono što mogu reći je da se grafički igra unaprijedila brutalno, ne znam je li to samo konzolaška verzija, jer ne znam kako AC3 izgleda na PC-u, niti kako su izgledale prijašnje, al ovo je eye candy samo takav. Malo su promijenili Desmondov izgled (opet). :)
Samo polako :D ocekujemo povremeni update :D
Jel netko već prešao igru? Zanimaju me vaši dojmovi o kraju.
20 sati igranja, prešao sam igru i trenutni sync mi je 69%.
Trljajte mi sol na ranu - običnom PC korisniku...
Igrači i nisu nešto pretjerano zadovoljni igrom... Čak i razočarani bez obzira na hype.
Toliko su očekivali da bi bili razočarani neovisni o tome što su dobili. Uvjeren sam da mene neće razočarati.
Došao možda 1-3 dana zakašnjenja zbog nekih grešaka.
Sada sam im poslao upit, pa postam ovdje njihov odgovor.
Key je retail kao i revelations key koji ste kupili.
Igra bi trebala izaci 23.11. A keyevi nebi trebali kasniti.
Lp"
Inače, najbolja cijena daleko.
Znaci ako kupim s eplati moram skidati igru s torrenta ili mogu upisati key u Steam/Origin/uPlay?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Igrači i nisu nešto pretjerano zadovoljni igrom... Čak i razočarani bez obzira na hype.
Naprotiv vecina igraca stavlja AC 3 rame uz rame sa AC2. Pojedine djelo smatraju cak i boljim. Pojedini igru opisuju kao prosireni AC2 sto se sadrzaja tice sa stilom price kao AC1 te poboljsanim svim aspektima na gameplay polju. Ono u cemu se svi slazu je poveca kolicina bug-ova i glitch-eva. :D
Ja sam za Revelations dobio CD Key i Download link.
Nisam sada siguran kako će raditi.
Ako i bude isto, nije problem.
Danny nam se izgleda zagubio u divljini AC3 XD
P.S. GMG je dobio AC3 Digital Deluxe i kosta 65$ http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/adventure/assassins-creed-iii-deluxe-edition/ mozda ce biti do izlaska i neki popust kod pa ce se cijena moci spustiti :D A ako imate neke igre za trade ustedicete jos vise :D
Evo i koda GMG25-UAAHK-6AI9S za 25% i kosta 49$ :D Vazi do 9. novembra.
Danny nam se izgleda zagubio u divljini AC3 XD
P.S. GMG je dobio AC3 Digital Deluxe i kosta 65$ http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/adventure/assassins-creed-iii-deluxe-edition/ mozda ce biti do izlaska i neki popust kod pa ce se cijena moci spustiti :D A ako imate neke igre za trade ustedicete jos vise :D
Evo i koda GMG25-UAAHK-6AI9S za 25% i kosta 49$ :D Vazi do 9. novembra.
Ja sam već svoj osigurao! 
ufff jedva cekan da izade za PC ogromni san fan assassins creeda cin izade kupujen ga,a zasad igran revelations multiplayer da se malo pripremin :)