Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Assassins Creed 3
Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Woot woot

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

19 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Danny_HR kaže...

Woot woot

fino, trljaj ti sol na ranu pc gamerima.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Na kojoj stranici prednaručiti Join or Die ili Freedom Edition da šalju u Hrvatsku i da se može platiti preko Paypala?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

di je bolje onda da kupim key?? eplati ili g2play??? koji je sigurniji??? sta preporucujete????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Danny ajmo utisci kao po obicaju :D

P.S. izostavi bug-ove i glitch-eve to svi vec znamo :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Woot woot

Daj nam adresu da ti provalimo u stan {#}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
15 godina
Igru trenutno igram na ps3 , ali nikako nemogu da pohvatam pokoji screenshoot, igra je hebeno dobra. Nemogu vjerovat, zabava 100%
Prva misija u pozorištu,pa ono pedranje po onim balkonima... pre dobro, dalje po brodu, ma hej to se traži
Be Water My Friend
15 godina
bruslii kaže...
Igru trenutno igram na ps3 , ali nikako nemogu da pohvatam pokoji screenshoot, igra je hebeno dobra. Nemogu vjerovat, zabava 100%
Prva misija u pozorištu,pa ono pedranje po onim balkonima... pre dobro, dalje po brodu, ma hej to se traži

Samo ti trolaj.

Mi se moramo strpiti do dvadeset i nekog 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Assassins Creed 3

Kad to izlazi, 22.?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jesu svi viewpointovi označeni na mapi ako uđem u neki novi grad? Jer sam syncao sve koje imam, no još uvijek imam neotkrivenih dijelova grada.

0 0 hvala 0
18 godina
dex3108 kaže...

Iskreno, večer kad sam igru dobio (dan izlaska) nisam je ni stavio u konzolu, a jučer sam odgledao samo uvodnu sekvencu jer sam prije početka igranja htio završiti Dishonored. Da sam krenuo s AC3 nema šanse da bih ga kasnije odigrao, jer ako je suditi po prijašnjim Assassin's Creedovima na ovom ću se zadržati minimalno 50-ak sati (ako ne i više obzirom da kažu da je veći od prijašnjih, a i stiže na 2 diska), što u prijevodu znači par tjedana. Do tad bih zaboravio sve šta sam napravio u Dishonoredu.

Srećom, Dishonored je sad gotov pa se danas odmah poslije posla bacam na AC3. :)

P.S. Ono što mogu reći je da se grafički igra unaprijedila brutalno, ne znam je li to samo konzolaška verzija, jer ne znam kako AC3 izgleda na PC-u, niti kako su izgledale prijašnje, al ovo je eye candy samo takav. Malo su promijenili Desmondov izgled (opet). :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 8:24 (Danny_HR).
16 godina
Eto ti ga na skid*** je objavio da ce ac 3 bit dostupan uskoro tj. prije release datea! :))
With great power comes great responsibility.
18 godina
BlackEagle kaže...
Eto ti ga na skid*** je objavio da ce ac 3 bit dostupan uskoro tj. prije release datea! :))

A di? Jesu možda tweetali....?! {#}

Zar ljudi još misle da skidrow ima svoju stranicu.....i

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Na facebook stranici. Ne znan je li to stvarno skidrow ali uvijek objavljuju npr kad crackaju neku novu igru...
With great power comes great responsibility.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dex3108 kaže...

Iskreno, večer kad sam igru dobio (dan izlaska) nisam je ni stavio u konzolu, a jučer sam odgledao samo uvodnu sekvencu jer sam prije početka igranja htio završiti Dishonored. Da sam krenuo s AC3 nema šanse da bih ga kasnije odigrao, jer ako je suditi po prijašnjim Assassin's Creedovima na ovom ću se zadržati minimalno 50-ak sati (ako ne i više obzirom da kažu da je veći od prijašnjih, a i stiže na 2 diska), što u prijevodu znači par tjedana. Do tad bih zaboravio sve šta sam napravio u Dishonoredu.

Srećom, Dishonored je sad gotov pa se danas odmah poslije posla bacam na AC3. :)

P.S. Ono što mogu reći je da se grafički igra unaprijedila brutalno, ne znam je li to samo konzolaška verzija, jer ne znam kako AC3 izgleda na PC-u, niti kako su izgledale prijašnje, al ovo je eye candy samo takav. Malo su promijenili Desmondov izgled (opet). :)

Samo polako :D ocekujemo povremeni update :D

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel netko već prešao igru? Zanimaju me vaši dojmovi o kraju.

20 sati igranja, prešao sam igru i trenutni sync mi je 69%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 16:12 (Looka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Looka kaže...

Jel netko već prešao igru? Zanimaju me vaši dojmovi o kraju.

SPOILER ALERT

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
neaktivan
ja sam na nekih 10% igre, multiplayer mi je preje***
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Trljajte mi sol na ranu - običnom PC korisniku...

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Igrači i nisu nešto pretjerano zadovoljni igrom... Čak i razočarani bez obzira na hype.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Toliko su očekivali da bi bili razočarani neovisni o tome što su dobili. Uvjeren sam da mene neće razočarati.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
Nadam se da niste požurili s kupovinom Digital Deluxe-a na amazonu.
Došao je u eplati.com.
Kod njih sam kupio Revelations CD-key bez po beda.
Došao možda 1-3 dana zakašnjenja zbog nekih grešaka.

Sada sam im poslao upit, pa postam ovdje njihov odgovor.
 EDIT:
"Pozdrav,

Key je retail kao i revelations key koji ste kupili.
Igra bi trebala izaci 23.11. A keyevi nebi trebali kasniti.

Lp"

Inače, najbolja cijena daleko. 

Znaci ako kupim s eplati moram skidati igru s torrenta ili mogu upisati key u Steam/Origin/uPlay?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Igrači i nisu nešto pretjerano zadovoljni igrom... Čak i razočarani bez obzira na hype.

Naprotiv vecina igraca stavlja AC 3 rame uz rame sa AC2. Pojedine djelo smatraju cak i boljim. Pojedini igru opisuju kao prosireni AC2 sto se sadrzaja tice sa stilom price kao AC1 te poboljsanim svim aspektima na gameplay polju. Ono u cemu se svi slazu je poveca kolicina bug-ova i glitch-eva. :D

16 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 Walkthrough - All New York Almanac Page Locations

0 0 hvala 1
15 godina
power_user kaže...
Znaci ako kupim s eplati moram skidati igru s torrenta ili mogu upisati key u Steam/Origin/uPlay?

Ja sam za Revelations dobio CD Key i Download link.
Nisam sada siguran kako će raditi.

Ako i bude isto, nije problem. 

Samsung Galaxy SII crew.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Danny nam se izgleda zagubio u divljini AC3 XD

P.S. GMG je dobio AC3 Digital Deluxe i kosta 65$ http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/adventure/assassins-creed-iii-deluxe-edition/  mozda ce biti do izlaska i neki popust kod pa ce se cijena moci spustiti :D A ako imate neke igre za trade ustedicete jos vise :D

Evo i koda GMG25-UAAHK-6AI9S za 25% i kosta 49$ :D Vazi do 9. novembra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:27 (dex3108).
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
dex3108 kaže...

Danny nam se izgleda zagubio u divljini AC3 XD

P.S. GMG je dobio AC3 Digital Deluxe i kosta 65$ http://www.greenmangaming.com/s/ba/en/pc/games/adventure/assassins-creed-iii-deluxe-edition/  mozda ce biti do izlaska i neki popust kod pa ce se cijena moci spustiti :D A ako imate neke igre za trade ustedicete jos vise :D

Evo i koda GMG25-UAAHK-6AI9S za 25% i kosta 49$ :D Vazi do 9. novembra.

Ja sam već svoj osigurao! {#}

Samsung Galaxy SII crew.
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ufff jedva cekan da izade za PC ogromni san fan assassins creeda cin izade kupujen ga,a zasad igran revelations multiplayer da se malo pripremin :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice