Ne carini se, već se obračunava PDV..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Soundtrack
https://www.youtube.com/playlist?list=PLjizmpDbr20HcywCJqqzvJRIpFi1O8HC9&feature=plcp
za sada 3 numere ali se ocekuje vise uskoro :D
ljudi preko elite tigers cete moci kupiti key pocetna cjena ce bit 245kn
osim ako nece doci do nekih komplikacija onda nece biti keyeva
Kakva brutala od igre. Ovo će bit jedan od boljih nastavaka Ass Creeda. Zbog čega je odgođena PC verzija ? Kakvi šupci.
Kakva brutala od igre. Ovo će bit jedan od boljih nastavaka Ass Creeda. Zbog čega je odgođena PC verzija ? Kakvi šupci.
Zbog tradicije. 
odnosno "dodatnog poliranja i rješavanja bugova"....uvijek kažu isto...ali ajd još 20-tak dana, nije to toliko puno - valjda
Ajde ajde taman da poprave bug-ove na konzolama i uvrste u PC verziju :D
Šta je najbolje, još će bit bugova u igri i još će nam izdat peč odma prvi dan koliko su pametni. 
Ajde ajde taman da poprave bug-ove na konzolama i uvrste u PC verziju :D
PC verzija kasni samo da bi ovi mogli vise para dobiti a onda oni koji jos nisu odigrali igru odu na ... i odigraju.
Isto kao AC2 joj bilo je svega sa onim drmom al ajde bar su to maknuli.
Bar će se lakše krekat ;)
Bar će se lakše krekat ;)
Iskreno ja otkad igram AC nisam vidio u singlu ni jedan jedini bug, multiplayer je druga priča, to je festival bugova, glitcheva i nenormalnosti
Pa nije baš ni SP bez bugova, osim AC:R, kompletno sam prešao sve dosadašnje igre po dvaput (SP) i ima ih, ali ne mnogo i retko utiču na neku misiju. Evo spiska.
Ne primjetim koliko se uživim u priču
E ljudi, kad onda izlazi za PC? Gledao sam na onoj stranici vgreleases.com da izlazi sutra il su to pogriješili?
23.11 izlazi igra (prema ShopTo.net).
A ja se veselim kak ću sutra igrat :(
Hvala...
A ja se veselim kak ću sutra igrat :(
Hvala...
Ako imas konzolu mozes sutra da igras :D ali za PC moras da cekas jos 20-ak dana :D
Prve dve ocjene su 8,5/10 (najvece zamjerke dosta bug-ova i isti AI protivnika - AC2 je kod njih dobio 8) i 10/10.
jel je siguran taj cdkeysmatket.com ?? si kupoval sta prije preko njih jer mi se nekako jeftino cini 20$
jel je siguran taj cdkeysmatket.com ?? si kupoval sta prije preko njih jer mi se nekako jeftino cini 20$
Nisam nikad kupovao, al miislim da je siguran, raspitaj se.
Nisu mi baš vjerodostojni..........no možda se varam
jel ima ko iskustva sa tim cdkeysmarketom???????????????'
Trgovina GameStop otkazala prodaju AC3 zbog oluje Sandy u pogođenom djelu SAD-a.
"Our top priority is the safety of our employees and customers. In compliance with directives issued by state and local authorities,
stores in the path of the storm will remain closed until it is safe to re-open and midnight openings for Assassin's Creed III have
been cancelled in the northeast. Customers should check with their local stores for details on when we will re-open."
I usput zadnji launch trailer:
Ljudi, šta se ovo priča o mikrotransakcijama? Šta se kupuje, koliko kvari balans?
Nije jos nista potvrdjeno, a i ako bude sumnjam da ce se i prodavati jer AC MP nije toliko popularan.
Uh, nije bitno što je relativno malo igrača kad se oni koji igraju, rekao bih, poprilično lože i verujem da bi solidan deo njih kupovao. Barem bih to rekao prema svom iskustvu sa Brotherhood multiplayerom, Revelations nisam igrao.
Mada čak nisam siguran koliko je multiplayer nepopularan, a koliko je matchmaking spor, jer, kad već pominjem dobri stari Brotherhood, pre mesec, dva mi je palo na pamet da vidim ima li još koga na serverima i bez problema sam našao partiju Wanteda.
Nije jos nista potvrdjeno, a i ako bude sumnjam da ce se i prodavati jer AC MP nije toliko popularan.
Ima ih, pojavio se na XBL-u popis paketa. Imaš listu na Games Masteru.
Haha, 'ladno Dex nije u toku!