Pitam se kad izađe igra sto ce biti sa altairovim armorom i macom iz ac 2.
mozda ce oni koji su imali originalnu AC2 igru moci ucitati save fileove pa ce u brotherhoodu imat oruzja koja su skupili u dvojci
Pitam se kad izađe igra sto ce biti sa altairovim armorom i macom iz ac 2.
mozda ce oni koji su imali originalnu AC2 igru moci ucitati save fileove pa ce u brotherhoodu imat oruzja koja su skupili u dvojci
Hmm...neznam baš...uz toliko oružja se ne isplati dalje otključavati nova....ali dijelim mišljenje da će se možda moći učitavati save file-ovi iz dvojke...
Hmm...neznam baš...uz toliko oružja se ne isplati dalje otključavati nova....ali dijelim mišljenje da će se možda moći učitavati save file-ovi iz dvojke...
pa posto ce vjerojatno biti isti gradovi...i prica se nastavlja gdje je dvojka zavrsila...zasto da ne..kolko smo pera skupili...vjerojatno da oce...i mozda cemo u ovom nastavku napokon ubiti vidica
pa posto ce vjerojatno biti isti gradovi...i prica se nastavlja gdje je dvojka zavrsila...zasto da ne..kolko smo pera skupili...vjerojatno da oce...i mozda cemo u ovom nastavku napokon ubiti vidica
Neznam vidjet cemo :) ....samo mislim da igra nece biti toliko opsezna kao dvojka ipak je ovo spinoff i glavna tema ac:b je mp....
Nemanju Vidića? Iz Manchestera? lol
Znam da je ovo spam ali evo apeliram da se ovoga dečka trajno protjera s foruma....inače ovo vam je Oblomir Gombalo pod drugim nickom...Mislim smiješno je više koliko je multi accova imao a da se ništa poduzima....
btw zna li netko koliki će biti vremenski razmak (što se tiče priče u igri) između ac:b i ac2 hoće li to biti odmah nakon rima ili par mjeseci kasnije?
Znam da je ovo spam ali evo apeliram da se ovoga dečka trajno protjera s foruma....inače ovo vam je Oblomir Gombalo pod drugim nickom...Mislim smiješno je više koliko je multi accova imao a da se ništa poduzima....
btw zna li netko koliki će biti vremenski razmak (što se tiče priče u igri) između ac:b i ac2 hoće li to biti odmah nakon rima ili par mjeseci kasnije?
neznam ja sam negdje procitao da se nastavlja kao i drugi dio odmah di je prosli nastavak stao...nista jos nije sigurno
Dolazi i MP beta, to je potvrđeno iz Ubisofta, a više o tome na E3 2010
Dolazi i MP beta, to je potvrđeno iz Ubisofta, a više o tome na E3 2010
MP beta je super.
Samo da ne bude isključivo za preordere.
Ko zna ka jbudu izmislili - otovrena, zatvorena, za koju(e) platformu, ovak, onak - za Ubisoft se nikad ne zna.
Možda i u nju ubace drm :D
Slažem se da će biti spin off.
Rim je odlična lokacija za još dodatnih misija, a i odličan poligon za testiranje MP-a.
Kako je AC2 pobrao odlične kritike, mislim da studio odlučio na hvaljenom projektu eksperimentirati s MP-om.
slike
wtf?! zar to nismo već vidjeli davnih dana? ili sam ja to možda sanjao? :)
Ovo Assasains Creed 2: Brotherhood je koliko sam ja citao dodatak u kojem ce se igraci ( preko neta) moci udruzivati nesto slicno kao SAMP
slike
wtf?! zar to nismo već vidjeli davnih dana? ili sam ja to možda sanjao? :)
ja nisam vidio ovu treču s klaunoom
mozda je i leonardo da vinci postao assassin,...neznam jel to ide po krvi ili osječajima...
Ma nije, sigurno. Ako si igrao AC2 onda si mogao primijetiti kako je Leonardo bio pi**ica... (Sry na izrazu). Istina da je secirao neke vojnike i ostale mrtvace, ali nije bio baš za Assassina 
mozda je i leonardo da vinci postao assassin,...neznam jel to ide po krvi ili osječajima...
Ma nije, sigurno. Ako si igrao AC2 onda si mogao primijetiti kako je Leonardo bio pi**ica... (Sry na izrazu). Istina da je secirao neke vojnike i ostale mrtvace, ali nije bio baš za Assassina 
lol, da, slikao je ujutro, popodne radio izume, navečer kipario a spavao uopće nije a nije ni jeo lol i još ktome i bio je assassin, tj gej assassin lol
a ja uopce neznam...jel ezio bio neki stvarni lik u povjesti neki nepoznati, ili su ga oni izmislili,...ocu rec jel stvarno postojao neki ezio auditore...ne bas da je bilo sve isto....i ne kuzim se u povjest tako da nikad nisam cuo za ove assassine,...jel to uopce postojalo nemrem nac na wikipediji
a ja uopce neznam...jel ezio bio neki stvarni lik u povjesti neki nepoznati, ili su ga oni izmislili,...ocu rec jel stvarno postojao neki ezio auditore...ne bas da je bilo sve isto....i ne kuzim se u povjest tako da nikad nisam cuo za ove assassine,...jel to uopce postojalo nemrem nac na wikipediji
http://en.wikipedia.org/wiki/Hashshashin

Ako se dobro sjećam, tako su ih nazivali jer su pušili Hašiš.
Iz toga (Hashshashin) je kasnije nastala riječ Assassin što na engleskom znači ubojica.
Hvala ljudi...evo nasao sam dosta zanimljivih stvari...pise da su oni ubili leonarda da vincija...ezio je sigurno bio ljut na svoje ljude...i pise da su postojali od 11 do 13 st...sto mi je cudno jer je ac2 u 15 st...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hashshashin

Ako se dobro sjećam, tako su ih nazivali jer su pušili Hašiš.
Iz toga (Hashshashin) je kasnije nastala riječ Assassin što na engleskom znači ubojica.
preciznije, atentator (hitman)
Hvala ljudi...evo nasao sam dosta zanimljivih stvari...pise da su oni ubili leonarda da vincija...ezio je sigurno bio ljut na svoje ljude...i pise da su postojali od 11 do 13 st...sto mi je cudno jer je ac2 u 15 st...
omg, ako još nisi skužio ovo je videoigra, a ne stvarnost,
Hoce li taj Assassnis Creed:Brotherhood imati i Single Play mode ili samo Multiplayer??
Hoce li taj Assassnis Creed:Brotherhood imati i Single Play mode ili samo Multiplayer??
normalno da ce imati SP
a izgleda da ce ovi klauni imati neku veliku ulogu
Neradi taj video. bar meni. Ali zato evo odličan gameplay trailer!
http://www.gamer.hr/2010/06/15/assassins-creed-brotherhood-3d-gameplay-demo/