blago vama, ja sad samo seedam, kolika vam je onda brzina samo,
meni max 35kb/s, a otprioike ide 15kb/s... sad sam ljubomoran
blago vama, ja sad samo seedam, kolika vam je onda brzina samo,
meni max 35kb/s, a otprioike ide 15kb/s... sad sam ljubomoran
Decki koga vraga imate za skinut pola terabajta ? Jos k tome svaki mjesec ???
Ja sam prije sebe opskrbio serijama i filmovima za 10 godina
Najviše skidam roditeljima - serije u hd-u, DVD5 ili DVD9 filmovi da mogu gledati na kućnom kinu. Dosta još ode na upload (nabijanje buffera na privatnim trackerima) i ponekad frendovi zamole koju igru ili sezonu serije.
Najviše skidam roditeljima - serije u hd-u, DVD5 ili DVD9 filmovi da mogu gledati na kućnom kinu. Dosta još ode na upload (nabijanje buffera na privatnim trackerima) i ponekad frendovi zamole koju igru ili sezonu serije.
Tebi se valjda vec par puta okrenuo brojcanik na novo :D:D kaj se tice prometa :D:D
Ja sam registriran na TL-u ali kako imam zamršenu situaciju sa internetom (kući nemam flat), ne skidam kući nego budem na par sati kod prijatelja nemam vremena za seedanje pa imam jedan mali programčić koji se zove Ratio Faker i taj 'mali vrag' mi je jako puno pomogao
Još nisam otkriven, valjda ću tako i ostati
Ja sam registriran na TL-u ali kako imam zamršenu situaciju sa internetom (kući nemam flat), ne skidam kući nego budem na par sati kod prijatelja nemam vremena za seedanje pa imam jedan mali programčić koji se zove Ratio Faker i taj 'mali vrag' mi je jako puno pomogao
Na TL - samo se ti nadaj. Letit ćeš svjetlosnom brzinom
P.S. Podsjetite me da mu nikad nedam pozivnucu
Kako ja mrzim cheatere ovakve, za vas su javni torrenti i rs a otkrit ce te 100%, samo je pitanje vremena, imas srece zasada jer neskidas puno.
EDIT: jadan onaj tko te pozvao
ja muku mučim i radim pošteno... heh
ja muku mučim i radim pošteno... heh
Također i trpim buku ventilatora svaku vecer :))
Ali to mi nesmeta, vec sam se privikao.
Vecer ljudi!
Sta ima? Evo ja napokon da napravim reda po externim hardovima a bome i po kompu. Nakupilo se gluposti.
Kako ja mrzim cheatere ovakve, za vas su javni torrenti i rs a otkrit ce te 100%, samo je pitanje vremena, imas srece zasada jer neskidas puno.
EDIT: jadan onaj tko te pozvao
Onaj tko me pozvao mi je i rekao za to,
Koristio bih RapidShare, a ne TL kad bih imao kući flat ali kako sam napisao nemogu. Ovo mi je jedino rješenje.
Sorry ako ti to smeta, ali kad bih ikako mogao drukčije radio bih tako.
Onaj tko me pozvao mi je i rekao za to,
Koristio bih RapidShare, a ne TL kad bih imao kući flat ali kako sam napisao nemogu. Ovo mi je jedino rješenje.
Sorry ako ti to smeta, ali kad bih ikako mogao drukčije radio bih tako.
Ma nesmeta meni nego nije fer prema ostalima.
A vidim dobro ti ide, power user si vec a član od 18-08-09.
odo ja na posa ljudi pozdrav.... nadam se da ćemo dobit večeras, i borg, paolo ugodno seedanje...
u ovo vrijeme dolazi general zed,pa sam navratio..možda plati piće..
zadnjih 5 dana
A valjda mi nece net iskljucit.
to see cjeni...
Sad čekam Paola, da se on dođe hvaliti sa svojim prometom.
Si siguran? 84GB :)
P.S. Ako meni ne isključe, a ja skidam 500GB+ svaki mjesec onda nikome neće.
Ako ti je 500gb+ download, koliki ti je upload onda?
Hehe, nemam ni ja
Ali naručio sam ih, valjda će stići na vrijeme.
Uff nešto mi je u želudcu... b.. bljuv!
A ovo mi nikako ne ide u glavu...
Zna li netko kako da napravim svoj znak imena kao sto je to napravio npr. Machinima na youtubu ili nextgenwalkthrough?
Hehe, nemam ni ja
Ali naručio sam ih, valjda će stići na vrijeme.
Uff nešto mi je u želudcu... b.. bljuv!
A ovo mi nikako ne ide u glavu...
Evo, ja ti obožavam školu. Iščekujem taj početak škole već zadnjih mjesec dana. Kada je škola se nešto događa, a ovako kao da mi nešto fali.
Jeste li citali slobodnu dalmaciju o onoj skoli koja zbog preuređenja pocima 21.9? Ja idem u nju :DDDD Samo je glupo sto cemo morat to nadoknadit :((
Jeste li citali slobodnu dalmaciju o onoj skoli koja zbog preuređenja pocima 21.9? Ja idem u nju :DDDD Samo je glupo sto cemo morat to nadoknadit :((
u nas u bih strajk...jupiiiii...mocno je tooo...neka strajkaju meni odgovara...inace sta se radi???
Evo, ja ti obožavam školu. Iščekujem taj početak škole već zadnjih mjesec dana. Kada je škola se nešto događa, a ovako kao da mi nešto fali.
Meni ne fali, ja bi mogao godinu dana sjedit za kompom non-stop.
Dobar dan ljudi!
Zna li netko program kojime bi cd radio autorun?
Primjer:Na cd spržim programe i napravim izbornik,i kada ubacim cd on se autorun-a i da mi da biram što želim instalirati od tih programa?!?!
dan, uhšta me vrat boli... jbtni oni jastuk u vatrogascima...