Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.380.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Evo ide polako - instalirao XP Mode na Win 7 i slušam pjesme koje sam davno puknuo u folder kada su mi bile dobre (ima i više od 7 godina taj folder) pa se malo prisjećam.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Tomislav95 kaže...
Oly_E3 kaže...

Hola ljudi! Kao je?

Bok!Nije baš dobro,jedva sam uspio nešto isprogramirati!

haha. jel onaj autorun? Smijeh

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina

ubit ću se ne želim u školu ne žrlim opet vidjet one bolesne ljude dajte mi jedan razlog da živim

michael
16 godina
neaktivan
michael kaže...

ubit ću se ne želim u školu ne žrlim opet vidjet one bolesne ljude dajte mi jedan razlog da živim

Završi školu pa nek ih ne moraš gledati!! Ako ne budeš učio doći će ti još bolesniji ljudi od tih što su ti sad nad glavom!! TO ti jamčim!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan
michael kaže...

Pa kad se vratiš iz škole vidjet ćeš svoj kompjuter. Zar to nije dovoljan razlog da živiš? Smijeh Belji se

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:18 (andy0101).
16 godina
andy0101 kaže...
michael kaže...

Pa kad se vratiš iz škole vidjet ćeš svoj kompjuter. Zar to nije dovoljan razlog da živiš?

a jebate...pa nije ti komp valjda sve u zivotu...mislim, i ja volim kompove i volim po forumu saznat nes novoga i to.....al vise volim otici van sa drustvom i upoznat neku curu...pa kad je upoznas, pa malo baris, ako imas band , onda nema veceg gusta nego raspaliti po instrumentu....ja osobno kad me nes iznervira...zovem decke i razbijem koju kozu na bubnjevima....ili odes van malo fotkat...ima puno stvari meni zanimljivijeg od kompa...ma da mi zna i komp pofalit...al.. 

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:17 (Tionio).
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
michael kaže...

Pa kad se vratiš iz škole vidjet ćeš svoj kompjuter. Zar to nije dovoljan razlog da živiš?

Zato ja prije škole nabrzaka dođem na forum, pod velikim odmorom ako stignem prek mobitela, a kada stignem doma uključim komp pa onda ako nešto zaigram, ali uglavnom prošećem stranicama, pokrenem Digsby, pustim glazbu pa nabrzaka prolistam knjigu (ali to navečer. Nekako mi je najlakše(ljepše) učiti navečer tijekom noći).

EDIT: Sad sam pročitao post iznad. U potpunosti se slažem. Ovo moje iznad prikazuje samo život s kompom, bez ostalih "aktivnosti".

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:19 (Raving Rabbid).
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...

a jebate...pa nije ti komp valjda sve u zivotu...mislim, i ja volim kompove i volim po forumu saznat nes novoga i to.....al vise volim otici van sa drustvom i upoznat neku curu...pa kad je upoznas, pa se malo baris i tako...

Ups zaboravio sam stavit smajlić pa su neki krivo protumačili...

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
andy0101 kaže...
Tionio kaže...

a jebate...pa nije ti komp valjda sve u zivotu...mislim, i ja volim kompove i volim po forumu saznat nes novoga i to.....al vise volim otici van sa drustvom i upoznat neku curu...pa kad je upoznas, pa se malo baris i tako...

Ups zaboravio sam stavit smajlić pa su neki krivo protumačili...

aha....e takvog te vise volim.....mislim, nezelim sad izazvati rat u bircu, al nikako nemogu shvatiti ljude koji cijeli dan (kad kazem cijeli mislim od kad se probudi dok ne zaspi) moze buljiti u komp....hebote ja bi izludio....mislim, cijeli dan sijediti, igrati, surfati, d**ati....nezz...nekako malo blesavo meni!!....ja radje odem malo van, s bendom, tu i tamo koja gaza...nekako mi to bolje od kompa...al necu rec da u nekim kasnim satima kad nemogu zaspat odem malo u cod2 mp Belji se

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2009 21:28 (Tionio).
16 godina
Tionio kaže...
andy0101 kaže...
michael kaže...

a jebate...pa nije ti komp valjda sve u zivotu...mislim, i ja volim kompove i volim po forumu saznat nes novoga i to.....al vise volim otici van sa drustvom i upoznat neku curu...pa kad je upoznas, pa malo baris, ako imas band , onda nema veceg gusta nego raspaliti po instrumentu....ja osobno kad me nes iznervira...zovem decke i razbijem koju kozu na bubnjevima....ili odes van malo fotkat...ima puno stvari meni zanimljivijeg od kompa...ma da mi zna i komp pofalit...al.. 

i ja volim izać sa curom i sa prijateljima ali mrzim školu

michael
16 godina

Aj zatvaramo ranije,konobar ima problema sa probavom pa ga nece 15 minuta bitSmijeh

16 godina
neaktivan

E niti meni nije bilo dobro danas. Zapravo i je. No opet sam malo "modernizirao" elektroniku na gliseru (novi instrument za gorivo i novu pumpu za izbacivanje vode) i fino ja to sa prijateljem zgotovim i odem se malo provozati (mislio sam ići pecati ali je prejako bura puhala). Tako se ja vozim jedno 5 km i odjednom mi padne pritisak ulja na 2 bara (normalno je 4.5-5 bara) i motor se ugasi i nema šanse da se upali, nije ključ davao struju anlaseru (prakički mrtav). Zovem ja prijatelj i dođe on do mene i ručno starta anlaser (slično paljenju kompa sa šarafcigerom, zapravo isto) i fino se upali motor. Sve radi normalno, pritisak, temperatura.... i krenemo mi natrag u grad. On je pomislio da mi je otišla ključanica od ključa za paljenje, ali kada sam pristao, ugasim motor i taman me nešto navelo da ga probam upaliti i okrenem ključ i kad ono motor se upali... Sada zašto je stao?, to ostaje neobjašnjivo pitanjeCool

Four Thirds
16 godina
Oly_E3 kaže...

E niti meni nije bilo dobro danas. Zapravo i je. No opet sam malo "modernizirao" elektroniku na gliseru (novi instrument za gorivo i novu pumpu za izbacivanje vode) i fino ja to sa prijateljem zgotovim i odem se malo provozati (mislio sam ići pecati ali je prejako bura puhala). Tako se ja vozim jedno 5 km i odjednom mi padne pritisak ulja na 2 bara (normalno je 4.5-5 bara) i motor se ugasi i nema šanse da se upali, nije ključ davao struju anlaseru (prakički mrtav). Zovem ja prijatelj i dođe on do mene i ručno starta anlaser (slično paljenju kompa sa šarafcigerom, zapravo isto) i fino se upali motor. Sve radi normalno, pritisak, temperatura.... i krenemo mi natrag u grad. On je pomislio da mi je otišla ključanica od ključa za paljenje, ali kada sam pristao, ugasim motor i taman me nešto navelo da ga probam upaliti i okrenem ključ i kad ono motor se upali... Sada zašto je stao?, to ostaje neobjašnjivo pitanjeCool

Oce i on u penziju,ili na odmor mozdaBelji se

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

...Sada zašto je stao?, to ostaje neobjašnjivo pitanjeCool

to je onda za paranormalno... Namigiva

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Neće on u penziju, je da je 20 godina star motor, ali radi ko zmaj

Four Thirds
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Oly_E3 kaže...

...Sada zašto je stao?, to ostaje neobjašnjivo pitanjeCool

to je onda za paranormalno... Namigiva

To sam i ja na kraju pomislio

Four Thirds
16 godina
neaktivan

...dobro jutro...evo samo da otvorim birc i popijem još jednu kavu...

krpelj
16 godina

jutro jurra, s posla... a šta je lipo vidit ljude da idu u školu,

ma baš je lipo rugat se drugima i ja ću za manje o misec...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

jutro ljudi sta se radi??

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
neaktivan

Hola ljudi, evo mene samo kratko, pa brišem (danas laptop prvi put ide na teren :)

Four Thirds
17 godina
neaktivan
michael kaže...

Tako mlad a tako depresivan. Zbog ovakvih misli bi te poslali na razgovor sa psihologom, pa sa psihijatrom, a možda čak i na liječenje...

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan

...u ovom bircu se u posljednje vreme baš ništa ne dešava...negdje mi se izgubio Ivan M....nedostaju mi i neki lepi avatari...

morat ću malo do grada dok na terasama još uvjek ima sunca...i možda da pustim btw neku

koju dugo nisam čuo...

pozdrav, možda se još danas i vidimo a možda i ne...Cool

krpelj
17 godina
neaktivan

E mog majmuna već dugo niste vidjeli..   :D hhahaha

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
16 godina
neaktivan

Osmijehvidi se da je počela škola..

16 godina
neaktivan
Dobro jutro!
Evo mene iz škole!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Dobro jutro!
Evo mene iz škole!

kak tak brzo,markiraš?

16 godina
neaktivan

Hehe sada ste osuđeni na muke 10 mjeseci, hahaha Belji se

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Ne,ne markiram.Imali smo samo 3 sata
16 godina

Evo i meneSmijehIz skole naravno...

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Ne,ne markiram.Imali smo samo 3 sata

i kakvi su prvi dojmovi..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice