Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.494.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Bok svima kaj se dela, kad se gleda kolko moras platit T-Šrotu nesretnom onda je uvijek bitan ukupan racun tj "Konacna Oderotina" a to je 235 kuna s najefninijom preplatom za fiksni telefon.Nevinašce Sad po novom ti jos i uzmu 10 kuna za za platni promet u Posti jer su raskinuli ugovor s njima nedavno pa vise to nije besplatno eto jos troskova super kud ces bolje!NeodlučanCool

16 godina

danas se učia b-twist i mis da mi dobro ide..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)

Rambox! Problemi!

Error report

WinDbg analiza

Opet tcpipBM. Znači, nije kriv Comodo?

Specijalna anti Cyber-teroristička jedinica
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 18:34 (andy0101).
17 godina
andy0101 kaže...

Rambox! Problemi!

Error report

WinDbg analiza

Opet tcpipBM. Znači, nije kriv Comodo?

Da nije kriv Comodo izgleda no barem sad imas bolji firewall, to je cini mi se povezano sa driverima za tvoj Usb Stick Bezicni internet tu nekaj ne stima barem sam ja tak uspio nac na internetu. Sad mi je u oko upao i ovaj proces koji se spominje tu u tvom izvjestaju jer je to Avastov Realtime Stit pa iskljuci u Avastu Network Shield i Web Shield pa bus onda vide kak budelCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 19:08 (rambox).
16 godina
neaktivan

Prije par mjeseci sam skinuo najnovije drivere za stick sa T-mobileovih stranica (2.5.21Hd). Sad sam sa Optionovih (proizvođač GlobeThrotter sticka) stranica skinuo 3.1d0-1086P pa da vidimo oće što pomoći.

Ok, isključit ću ih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 19:16 (andy0101).
16 godina
neaktivan

Instalacija završena!

16 godina

još malo pa 10gb uploada na iptorrentsu... dobro mi ide.. freelech rulez...

17 godina
andy0101 kaže...

Prije par mjeseci sam skinuo najnovije drivere za stick sa T-mobileovih stranica (2.5.21Hd). Sad sam sa Optionovih (proizvođač GlobeThrotter sticka) stranica skinuo 3.1d0-1086P pa da vidimo oće što pomoći.

Ok, isključit ću ih.

Inace antivirus sa Web Shield ili slicno na bezicnom internetu preko Usb Sticka uopce nije pozeljan jer samo usporava protok koji ionak nije idelalan na takvom nacinu spajanj na internet. Bez tog Web Shield se ionako moze bez problema to zapravo i nije nuzno. Svako filtriranje prometa usporava protok kad se koristi firewall i zastita sa Web Shield ali to se na zicnom internetu ne osijeti puno ali se ipak osijeti ak probas iskljucit svu zastitu i onda surfat fino se primjeti da to ide brze malo. Kod nekih program se dosta brze surfa  kad ih iskljucis jer dosta usporavaju internet sa svojim silnim stitovima od kojih pola uopce nije potrebno samo daju lazni dojam sigurnosti!!Cool

16 godina
neaktivan

dan ljudi tj vecer sta se radi...moze li mi netko reci dali postoji program koji smanjuje zauzece mp3 filrova na disku...napr file zauzima 5mb ja ga compresujem s tim programom on zatim napr zauzima 2mb...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
16 godina
neaktivan

Dobar večer!Slabo se cuga u bircu.Onda LOCK i selite se u pospance,tamo nema cuge...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
Dobro jutro!Opet ja otvaram birc!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Dobro jutro!Opet ja otvaram birc!

tak i treba,ja ću sve probudit

16 godina
neaktivan

Dobro jutro svima....Kava za sve na moj račun.....

Kava Kava
Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
16 godina
neaktivan

Hola ljudi! Kako je? Cool

Four Thirds
16 godina

Oly_E3 kaže...

Dobro jutro Ekipa!

Ma dobro je Oly samo što sam se neugodno probudio. 11:30h, ja lijepo spavam k'o beba, kad ono u sobu meni ulijeću meni tetke, došle na kavu da se dogovore s mamom oko svatova, a meni u glavi "KAOS"(!!!) Rekoh, hajd' dobro ipak su to ženeBelji se one su malo nagle, nemoš' njima ništa dokazati, ali eto naučio sam lekciju danas: "Nikada nemoj spavati do kasno jer će te tete babaroge probuditi"!!!

Šta ima kod vas? Ja večeras(i sutra navečer)moram u svatove kod maminog rođaka, bit će dobro, cure, cugaSmijeh, no sve razmišljam da ne idem, jer je jaaako hladno ovdje u Posavini u Orašju... Dodatni problem mi je taj, što mi je čovjek donio LapTop na popravak, radi se o Compaqu 610 i pri instalaciji XPa dok on učitava podatke prikaže se error poput BSODa pa eto ako znate pomažite...

P.S Pročitao sam da netko ima problema sa particioniranjem diskova pa evo riješenja, nemojte više koristiti Partition Magic nego EASEUS Partition Master Professional!

Evo i stare dobre kavice kako su pili nasi preci!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 11:55 (4ucker).
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

EASEUS Partition Master Professional!

Ili Paragon HDD manager 2009 pro Cool

Four Thirds
16 godina

jutar i bok idem opet leć...

17 godina
4ucker kaže...

Oly_E3 kaže...

Dobro jutro Ekipa!

Ma dobro je Oly samo što sam se neugodno probudio. 11:30h, ja lijepo spavam k'o beba, kad ono u sobu meni ulijeću meni tetke, došle na kavu da se dogovore s mamom oko svatova, a meni u glavi "KAOS"(!!!) Rekoh, hajd' dobro ipak su to ženeBelji se one su malo nagle, nemoš' njima ništa dokazati, ali eto naučio sam lekciju danas: "Nikada nemoj spavati do kasno jer će te tete babaroge probuditi"!!!

Šta ima kod vas? Ja večeras(i sutra navečer)moram u svatove kod maminog rođaka, bit će dobro, cure, cugaSmijeh, no sve razmišljam da ne idem, jer je jaaako hladno ovdje u Posavini u Orašju... Dodatni problem mi je taj, što mi je čovjek donio LapTop na popravak, radi se o Compaqu 610 i pri instalaciji XPa dok on učitava podatke prikaže se error poput BSODa pa eto ako znate pomažite...

P.S Pročitao sam da netko ima problema sa particioniranjem diskova pa evo riješenja, nemojte više koristiti Partition Magic nego EASEUS Partition Master Professional!

Evo i stare dobre kavice kako su pili nasi preci!

Bok svima kaj se dela, ne treba ti taj Easeus Partition Master Profesional zapravo kad i Free verzija moze sve napravit bez problema kaj normalnom korisniku treba. Partition Magic je zastario alat malo i ne treba ga koristit danas ima puno boljih i novijih alata za taj posao ko Acronis, Easeus ili Paragon!Cool

http://www.partition-tool.com/personal.htm

17 godina
neaktivan

bok ljudi.. šta se radi ?

ja upravo instalirao adobe cs4 master collection...

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina

zadnjih 5 dana

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 16:34 (Makić).
16 godina
neaktivan

Alo ekipa,

kako da u GTA4 upišem šifru sa slovima u mobitel. Sa brojevima ide ok ali nemogu šifre sa slovima npr. CAR-555-0100

EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Alo ekipa,

kako da u GTA4 upišem šifru sa slovima u mobitel. Sa brojevima ide ok ali nemogu šifre sa slovima npr. CAR-555-0100

Nisam igrao GTA 4 ali pretpostavljam da ide kao u RL.

Broj od CARNet helpdeska je 0800 CARNET. Isto tako i to pokušaj pozvat. Dakle gledaš na kojoj tipki se nalazi slovo:

C - 2

A - 2

R - 7

Tako je CARNetov broj 0800-227-638, a tvoj cheat code je 227-555-0100

Press any key to continue or any other key to quit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 17:23 (andy0101).
16 godina
neaktivan

Hvala puno

EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Alo ekipa,

ma to ti je onaj američki tip pisanja...

brojeve upisuješ normalno,a umjesto slova upišeš broj na kojem se nlazi na tipkovnici za mob.

ugl. car-227

doc-362

...

(ako već godinama ne koristiš mobitel sa "standardnom tipkovnicom", kao ja, onda taj tip pisanja može katkad bit s*eban. , Ali, nasreću, u mobitelu pod "Cheats"(na dnu onog popisa di ti je phonebook, messages...) imaš sve šifre koje si koristio.)

:D

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
Makić kaže...

zadnjih 5 dana

A valjda mi nece net iskljucit.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 18:06 (BORG).
16 godina
BORG kaže...
Makić kaže...

zadnjih 5 dana

to see cjeni...

17 godina
Makić kaže...
BORG kaže...
Makić kaže...

zadnjih 5 dana

to see cjeni...

Sad čekam Paola, da se on dođe hvaliti sa svojim prometom.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina
BORG kaže...
Makić kaže...

zadnjih 5 dana

Oce da sigurno odoh te ja sad prijavit nema druge ovo je prevrsilo svaku mjeru!Nevinašce

17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Makić kaže...
BORG kaže...
Makić kaže...

zadnjih 5 dana

to see cjeni...

Sad čekam Paola, da se on dođe hvaliti sa svojim prometom.

Si siguran? 84GB :)

P.S. Ako meni ne isključe, a ja skidam 500GB+ svaki mjesec onda nikome neće.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Decki koga vraga imate za skinut pola terabajta ? Jos k tome svaki mjesec ???

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 18:28 (Batista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice