Ljudi ako itko zna koliko Team Fortress 2 trosi prometa tj. MB-a na sat neka mi napise na PM..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fromcelltohell - aleluja!
Još nisu objavili dobitnike majica?To čekam pa idem igrat Pes!
Bas sam dobio majicu, mogu rec da su mi fakat pogodili velicinu :D
dan ljudi sta se radi...moze pomoc...stari mob mi se pokvario i sad mislim kupovat novi i neznam bili uzeo Sony Erricson W595 ili C702???moze pomoc...ako netko ima jedan od ova dva moba da mi ga malo opise...
Evo ja još koji sat pa ču vidit kako radi hawx na mojoj pili od kompa. xD 
baš mi je drago zbog toga FCTH... jedna dobra vijest...
sad sve raspakirat i onda malo odmorit uz pivu i birc
dan ljudi sta se radi...moze pomoc...stari mob mi se pokvario i sad mislim kupovat novi i neznam bili uzeo Sony Erricson W595 ili C702???moze pomoc...ako netko ima jedan od ova dva moba da mi ga malo opise...
W595 - prima veće microSD kartice, ima akcelerometar i automatsku rotaciju ekrana, dulje traje baterija
C702 - ima bljeskalicu i autofokus, bolja kamera, certifikat IP54 (otporan na prašinu i mlazove vode)
Ja bi rađe išao na C702
P.S. koliko dođu para i gdje misliš uzimati? Možda postoji nešto bolje
W595 - prima veće microSD kartice, ima akcelerometar i automatsku rotaciju ekrana, dulje traje baterija
C702 - ima bljeskalicu i autofokus, bolja kamera, certifikat IP54 (otporan na prašinu i mlazove vode)
Ja bi rađe išao na C702
zar u njih nisu m2 kartice???ja sam iz bih i tamo mislim i kupovati...to sam mislio preko pretplate ali cisto me zanimalo koji je bolji od ta 2...i mene nesto vise privlaci c702...a dali mozda znas koji ima jaci zvucnik???
Ja bi rađe išao na C702
zar u njih nisu m2 kartice???ja sam iz bih i tamo mislim i kupovati...to sam mislio preko pretplate ali cisto me zanimalo koji je bolji od ta 2...i mene nesto vise privlaci c702...a dali mozda znas koji ima jaci zvucnik???
Zeznuo sam se: m2 su kartice. A što se tiče zvučnika - W595 ima 2 zvučnika i stereo zvuk. C702 to nema.
Pozz svima:) kako je,društvo....šta se radi???? Evo da vam javim,da sam riješio slučaj sa stanom u svoju korist.Tip se predomislio,ostajem tu di jesam.rambox to zna već od sinoć,a vama ostalima sam dužan reći jer sam vas ugnjavio neki dan s tim svojim problemom.
Onda da nazdravimo sa jednom žujom
Bok,ljudi evo i mene.Prije 2 sata naisao sam na jedan jako zanimljiv clanak.Tj.radi se o mojem klanu iz CoD4,tu se nalazi i moje ingame name(=WT=Aero)pa pogledajte 
http://www.gamebox.hr/zanimljivosti/1017-white-tiger-clan-igra-call-of-duty-4.html
selim se ja u ne spavalice.....i zatvaram birc :)
Ajdmo ljudi polako ovamo 
dan... moja konobarica radi ko luda vidim...
dan... moja konobarica radi ko luda vidim...
...heh...vidim da ti jako nedostaje upala mišića...
Jurra. Kakvi su ono dupli postovi.
Pričaš sam sa sobom 
...pojma nemam...tko bi se toga sječao...
Dobar dan! Sam da vam velim da u Hrvatskoj postoje najzgodnije programerke na svijetu! :D
Programerka iz Koprivnickog Ivanca vidjena sa suprugom Adriane Lime
BORG - koja dramatična promjena avatara

Hebem ti sve- ja očekao neku još ljepšu tetu s IE znakom na sisama, a on mi stavi ovu đukelu
nice, avatar borg... nadam se da si to ti