ljudi dobio sam BUG majicu 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi dobio sam BUG majicu 
čestitam,fićo što te nema u zadnje vrijeme u bircu?
tnx... ma nema me jer sam na kompu od starog a taj je tako spor i svako se malo zamrzne pa ga moram restartat... evo i sad sam ga morao
vise mi je to na vrh glave, a neznam do ceg bi moglo bit
evo disablao sam uac i opet isto...
evo sad sam to sve sa 7 zipom rastvorio i prebacio u jednu mapu sada se to pocne ko inastalirat otvori se prozor pise Racedriver:Grid i nece dalje...
evo sad sam to sve sa 7 zipom rastvorio i prebacio u jednu mapu sada se to pocne ko inastalirat otvori se prozor pise Racedriver:Grid i nece dalje...
Kupis original i nemas problema a koliko vidim iz tvog PC-a radeonka 9200 i nije bas mocna grafulja.
Kupis original i nemas problema a koliko vidim iz tvog PC-a radeonka 9200 i nije bas mocna grafulja.
ne to nije na kompu vec na lapu...na njemu je hd3650...
Bas da, nemos GRID sa tom grafickom mislim da niti ne podrazava shader 3.0.
edit: onda je igra losa.
mislim probat pa sta bude...ali nesto me zaje*aje...
Prati readme i to pažljivo
ima 3.0 ja sam je ima... napokon očistia tipkovnicu izgubia sanjedan dio sad san lud......
Gdje ste ljudi?Već ste zaspali
?
Uh spremam se za van, pa da vas pozdravim: Hola ljudi! 
?
Ja se kao ponosan riječanin podjebavam starog jer je navijač Hajduka
?
Ja se kao ponosan riječanin podjebavam starog jer je navijač Hajduka
I ja sam sretan zbog toga
ma tragični su mis na hajduk
ma tragični su mis na hajduk
Ma ja kada sam saznao na ljetovanju da braća Sharbini idu u Hajduk i da će debitirat protiv Rijeke sam skoro pop.izdio, ali frend iz Splita mi je rekao: "Ma ne brini se ti za njih i Rijeku, ne može nitko spasiti Hajduk".
Čini se da je (trenutno) u pravu.
Večer svima... vratio se nakon 24h nestanka... Malo švrljam po forumu i vidim ovo - pogledajte ovu trojcu, njihove profile i zadnje poruke, pogotovo od ovog you_dont_care
tesster zerocool12 you_dont_care
Malo mi je sumnjivo... Dobro pogledajte.
Ajde radni narode Crne Gore, USTAj! 
Jutro ljudi evo mene da se javim odmah čim se probudim. Mora odnjeti gliser opet kod mehaničara (opet starter i to 3. put ovve godine
) sada rano pa da mogu na ribe popodne (ribe su ono što pliva u moru i ima ljuske
). Idem po kruh pa nešto baciti u čvalje.
Inače kako je kod vas? 
...dobro jutro...
...srećom stigla mi je najnovija pošiljka čaja iz Austrije pomoću kojega više ne obračam pažnju na
kojekakve halucinacije...nego, sjećate li se filma (odnosno knjige "Ime Ruže") i onog ružnog Salavatore-a
koji govori "sve jezike i niti jedan" : ""Deu, kako sunt te femene scaltride! Dan et noc smišljaju
como hominem ruinare"...

Probudio sam se. Bio sam na špancierfestu u Varaždinu. Svirala je Vatra pa sam htio i to s prijateljima odslušat. Uspjeli smo doći u prvi red. Sada ne mogu govoriti i stajati na nogama.
dan vidim da je i lana bila ode, a ja sapva ko bebica... šta se radi?
dan vidim da je i lana bila ode, a ja sapva ko bebica... šta se radi?
skida full discography od eric claptona, nekih 8GB
dobroooo jutroooo....evo, umjesto kavice, imam nesto puno bolje za ove vrucine....
genijalni sok sa komadicima aloa vere....nesto najbolje sto sam ikad probao...preporucam!!!
kolko košta?
Jutro ljudi!
Šta se radi?
dobroooo jutroooo....evo, umjesto kavice, imam nesto puno bolje za ove vrucine....
genijalni sok sa komadicima aloa vere....nesto najbolje sto sam ikad probao...preporucam!!!
kolko košta?
13 kn....bocica...al ako gledas izmedju coca cole i aloa vere...uzmi si aloa veru, ako nis drugo, zdravija je.....to je zakon...al nemaju je bas svi kafici...u rijeci je jedan na korzu prekoputo radnje SLUGA!to znam!!
Pozz svima:) kako je,društvo....šta se radi???? Evo da vam javim,da sam riješio slučaj sa stanom u svoju korist.Tip se predomislio,ostajem tu di jesam.rambox to zna već od sinoć,a vama ostalima sam dužan reći jer sam vas ugnjavio neki dan s tim svojim problemom.