Dobar dan.Samo kratki pozz svima,pa idem dalje....
Drago mi je da si nasao stan, ne znam jel tebi, al' kad sam se ja selio nije mi bas drago bilo, prvo Orašje(BiH) pa onda Slavonski Brod, pa Osijek, i od neki dan opet u Orašju...
Dobar dan.Samo kratki pozz svima,pa idem dalje....
Drago mi je da si nasao stan, ne znam jel tebi, al' kad sam se ja selio nije mi bas drago bilo, prvo Orašje(BiH) pa onda Slavonski Brod, pa Osijek, i od neki dan opet u Orašju...
Prijatelju,ja stan nisam našao...ali svejedno moram sutra otići van iz ovog.
Mada si nešto razmišljam,pa tip mi nije dao uopće otkazni rok....tko ga šiša...
neću ja s djecom na ulicu,nek me tuži....ali van ne idem....
Nisam u toku priče a zašto moraš van iz stana?
Zato što je našao kupca za stan kojeg će oderati,a ja bi trebao na ulicu bez otkaznog roka....e,pa neće moći....
Jel postoji ikakav ugovor? I što u njemu piše?
Oderi ti njemu kožu kad je tak bezobrazan
Zato što je našao kupca za stan kojeg će oderati,a ja bi trebao na ulicu bez otkaznog roka....e,pa neće moći....
Koliko ti imaš g.?
Koliko ti imaš g.?
12
Dovoljno ak vidiš da je napisao čovjek da ima djecu.
Gle,neću više ništa govoriti niti razvlačiti priču sad oko toga svega.
Dosta sam rekao...ma i previše,ali eto nekom sam morao se izjadati....i to je to.
Gle,neću više ništa govoriti niti razvlačiti priču sad oko toga svega.
Dosta sam rekao...ma i previše,ali eto nekom sam morao se izjadati....i to je to.
Mi smo uvijek tu
neki virus..pa scan s ovom-onim..rekreacija ili neki klub?
jutro ljudi...tj dan...sta se radi...evo ja se mucim sa instaliranjem grida nesto mi nece...
...
jutro ljudi...tj dan...sta se radi...evo ja se mucim sa instaliranjem grida nesto mi nece...
...
Dobar dan!
Kakav problem?Dobijaš neku poruku?
...
Dobar dan!
evo ti screenovi...kadaq udjem u read me pise mi da iskljucim uac...zatim ga iskljucim i restartam komp i onda kada bilo koja od 2 .exe filea pokusam otvoriti dodje mi error...
dan, maloprije sam se diga... bia na piru sinoć...morat ću tipkovnicu čistit...
...
Dobar dan!
evo ti screenovi...kadaq udjem u read me pise mi da iskljucim uac...zatim ga iskljucim i restartam komp i onda kada bilo koja od 2 .exe filea pokusam otvoriti dodje mi error...
A gdje je setup.bat?
...
Dobar dan!
A gdje je setup.bat?
pa valjda je to ovo zadnji file na ovoj slici...
Pa s tim se instalira!
Pa s tim se instalira!
pokrenem to i zavrsim i pise mi da pokrenem igru sa desktopa a na njemu nema nista...
Jesi li isključio UAC? Meni se tako znalo desiti da mi se javio isti problem samo kod drugih igra. Probaj isključit te ponovo instalirat.
doša red da i ja očistim tipkovnicu, ovaj put do temelja.....
BTW: sad pišem s zaslonske tipk
Na torrentima ti je sve relativno. Može biti jedan koji daje preko seedboxa, a mogu biti 100 koji daju samo 1kbps :)
Seed/ Peer ratio je puno bolji na drugom
Prvi ima puno lošiji ratio - ali je jako puno ljudi na njemu tako da se ni tu nećeš mnogo zeznut
evo disablao sam uac i opet isto...
Bok svima kaj se dela, joj bas i nisi u dobroj situaciji nezgodno nema kaj tocno mora ti dat neki otkazni rok inace nista nek ga voda nosi. Ne ide to samo tak pa da te moze izbacit van taj cas nek priceka malo šuft jedan smotani zaglamani nebu propal nek se strpit malo!