- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...a ja mislio da mi se to pričinjava zbog nove pošiljke osvežavajućega čaja...
...jadan Borg...ko zna koliko je popio...
Logiraj se
pooooozzz dravljam ljudiiii, i am back!!!!, prije sam slucajno srusio sistem i od tada me nije bilo, pa sam mlo igrao svoj ps3 preko neta, i skuzim da je dosadilo pa da dignem sistem. i tako da ovo proslavimo? a ostalo mi je sve na kompu, samo sto mi sada xfire ne prepoznaje cod4 jbmu
pooooozzz dravljam ljudiiii, i am back!!!!, prije sam slucajno srusio sistem i od tada me nije bilo, pa sam mlo igrao svoj ps3 preko neta, i skuzim da je dosadilo pa da dignem sistem. i tako da ovo proslavimo? a ostalo mi je sve na kompu, samo sto mi sada xfire ne prepoznaje cod4 jbmu
Bok!
Ja se baš čudio što te nema.Nisi imao windows CD ili ti se nije dalo instalirat?
Bok!
Ja se baš čudio što te nema.Nisi imao windows CD ili ti se nije dalo instalirat?
to drugo :)
A dojadila mi ona p*cka, pa sam stavio đukelu da tjera trollove.
ljudovi, molim vas, pročitajte sve do kraja i pomozite!!!
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/igre-ps2-ps3-ikako-balkanu/32286.aspx
LOCK!
Ko odlocka prije 6h bu ga moj pes zgrizel.
eto ja sam unlockel u 8:30 :P
jutar, ja sam se diga u 8.30, al etotek sad do foruma...
blago tebi kad si se probudia raspoložen... ne pantim taj osjećaj
pisma mi je popravila raspoloženje za 50%
...kad "ne znaš" stat na loptu...
...ako sam te dobro shvatio...to je nekakvo nogometaško pitanje...
Ne možeš si ti stat na nogu pa ću ti ja stat na nju!Kužiš?
dan ljudi sta se radi...evo ja taman in staliram gta iv...dali netko zna moze li se u njemu kao u san andreasu tunirat auta???
dan ljudi sta se radi...evo ja taman in staliram gta iv...dali netko zna moze li se u njemu kao u san andreasu tunirat auta???
Nemoze.
Nemoze.
a jbga ali nema sad veze ionako mi cd nevalja(opet)...vec ga jednom iso mijenjat jer cd nije valjo i sad opet...jb ti zivot...
Dobar dan ekipa šta se radi?
3 sata a ''majica'' još nema :(
3 sata a ''majica'' još nema :(
I zaboravio sam na to!
Možda imaju iznenađenje neko?
Ma nije nego taman kompjuter izvukao mene pa se sistem srušio
Ma nije nego taman kompjuter izvukao mene pa se sistem srušio
Imaju iznenađenje:"Nema majica"
!