- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dečki, može pomoć ovdje?
Ako ikako znate pomažite, ja više apsolutno nemam ideja.
Dobar dan svima.
Ev reinstal sam windows i htio sam imat čist windows. :) Bilo je svega i svačega i moro rješit šta netreba to maknem. :)
Evo uh koliki imam pun update skinute i sad se instalira. ------- Vidi slike.
Pa šta nisi ti nedavno stavio nove windowse????
Dobro jutro!
Petak...
Dan i tebi. Obrisan cijeli hdd te instalirao novu, nakon toga update išla i stigla 122 zakrpe za acer 5520. Trajalo 4 sata da sve instalira. Za sada sve super.
jutro .. ooo da petak , njega cekamo od nedjelje :))) .. odem doma danas napokon .. ivane sad je proljece jel ti neznas da se winsi od peluda brzo zasporkaju i to treba jope iznova i iznova cistit ?? .. nello je izgleda cistunac sto drugo :)
Je je Nello čistunac. :) Proljeće je ma mora winse osvježit.
Ljudi,kako nekog odblokirat sa fejsa?? kad više nevidim uopće njegov profil ni ništa
Idi na Fejs i pod postavke privatnost i tam ti je Blokirano i moš odblokat.
Dobar dan dobri ljudi. :P
Jutro.

Dobar dan ljudovi.
di je ona muska coprnica od maria? zadnji dan u metropoli ja u tramu sjedim kad neki lik stane ispred mene i nes mi veli , ja ga gledam bljedo i pitam sto hoces a on kartu!!! pas kosti.. imam ju naravno al onu fake prek sms-a ... prvo na sto sam pomislila je bio mario :)

pa no tak sam i mislila al pazi za 3 tj sam nazad znas da cu te naci!
pa no tak sam i mislila al pazi za 3 tj sam nazad znas da cu te naci!
A ja sam za tri tjedna na službenom putu van domaje.
e mario mario s vatrom se igras :)
Pozdrav ljudi :D
Da nije nekome doma slučajno ostala nekakva pločica DDR RAM-a a da skuplja prašinu?
Dobio sam neko staro računalo pa pokušavam sklepati jedan FreeNAS server, a samo mi RAM fali :D
Večer svima....
OooooOOOooooo xDinichx!
Kak si mi kaj ima novoga?
Večer svima....
OooooOOOooooo xDinichx!
Oj Nello prijatelju :D
Evo nema ništa, radi se. Sad smo malo na praznicima pa odmaramo...
Kako je kod tebe?
Večer svima....
OooooOOOooooo xDinichx!
Oj Nello prijatelju :D
Evo nema ništa, radi se. Sad smo malo na praznicima pa odmaramo...
Kako je kod tebe?
A evo sad nabavio net na sticku od 4gige pa nemam problema više, a stalno sam na TeamViewer kolegi slago XP i instalirat drajvere i tako. Slabo ja vraćam na bircu u poslednje vrijeme.
A evo sad nabavio net na sticku od 4gige pa nemam problema više, a stalno sam na TeamViewer kolegi slago XP i instalirat drajvere i tako. Slabo ja vraćam na bircu u poslednje vrijeme.
Ja evo dugo isto nisam bio u bircu :D Kakva je brzina neta?
Ja evo dugo isto nisam bio u bircu :D Kakva je brzina neta?
Odlična. 5 crte na HDSPA. :) Riječ je je bonbon net od 4gige.
Baš mi je drago da sve super radi :D Kod mene u gradu kad sam u školi tek onda imam HSDPA+, a često znam dobiti i 3G - tako da ni meni veza mobilna nije loša :D
Baš mi je drago da sve super radi :D Kod mene u gradu kad sam u školi tek onda imam HSDPA+, a često znam dobiti i 3G - tako da ni meni veza mobilna nije loša :D
Odlično, sve 5. :)
oppet ovo go*no pada

Jutro ekipa.
Imam jedno pitanje. Pržim neku muziku za prijatelja na CD. On ima Toyotu Avensis 2004. godina.
Rekao mi je da mu ne pržim u mp3 formatu jer neide u njegov player u autu, pa neznam u koji format da prebacim?
.wmw? .wav? neki treći?
aac audio
Imaš neki program u kojem mogu to prebacit?
any audio converter, formatfactory itd
Jutro!