Morgen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma frend bi nešto uzimao kod njih, osobno preuzimanje...
Pa koliko se sjećam trebalo je kod njih ostavit akontaciju kod naručivanja? Sad njega zanima koliko je to ako netko zna...
100 kn
Servus!
Koje sugavo vrijeme vani, ako nije snijeg onda je kisa...
ma pas kosti zaboravim da sam na 12 tramu i naravno ne ode na trg :) i onda na iducoj van, gledam di cu sta cu i reko nema druge nego sad opleti popreko :)) taman sam dovela misice na radnu temp kad ja vec stigla :)
ma pas kosti zaboravim da sam na 12 tramu i naravno ne ode na trg :) i onda na iducoj van, gledam di cu sta cu i reko nema druge nego sad opleti popreko :)) taman sam dovela misice na radnu temp kad ja vec stigla :)
hahahahha
zaboravila si po zagrebu a
imas gps na xperi-i pa se lociraj
ma to je za seljake ;) znam ja i bez nje
Dobar dan
hocu hocu ak me netko odveze na kolace ovak sama bome nis od toga ;)
a bus, trajvan i slično ništa a?
ja bi te odveza al sam na poslu, i čeka me trudna žena doma
:) ona ne jede kolace?
Jedini kolač/torta koju jedem je sacher-ica.. Na to bi te i odveo da si bliže :D
:) ona ne jede kolace?
pojela bi sve a nema se toliko para, kupila se kolica i tako to
to ti hoćeš da ja dobijem batina od žene a
pojela bi sve a nema se toliko para, kupila se kolica i tako to
to ti hoćeš da ja dobijem batina od žene a
Šime sad te ne smije tući jer niste ista kategorija.
Dobar dan svima....
da sam blize .. neznam di je to blize ?
sime nrmoj trudnici uskratiti slatkise evo ja joj platim tepsiju kolaca i jos te obranim ;)
da sam blize .. neznam di je to blize ?
sime nrmoj trudnici uskratiti slatkise evo ja joj platim tepsiju kolaca i jos te obranim ;)
svaki dan mi je tako, tko smije uskratiti
Ljudi pomagajte triba mi ime ove buddha bar pisme, vjerovatno starije i poznatije u takvoj kategoriji. Al neman nikakvih podataka i iznimno je tesko slusat tekst na n jeziku i rijeci koje cujes ukucavat u google da nesto izbaci.
Fala ti bro, da san odma pita ode ustedilo bi me tjedana guglanja "asma asma ie sufe...".
Fala ti bro, da san odma pita ode ustedilo bi me tjedana guglanja "asma asma ie sufe...".
haha kralju
Dobar dan svima.
Ev reinstal sam windows i htio sam imat čist windows. :) Bilo je svega i svačega i moro rješit šta netreba to maknem. :)
Evo uh koliki imam pun update skinute i sad se instalira. ------- Vidi slike.
Pa šta nisi ti nedavno stavio nove windowse????
Dobro jutro!
Petak...
jutro .. ooo da petak , njega cekamo od nedjelje :))) .. odem doma danas napokon .. ivane sad je proljece jel ti neznas da se winsi od peluda brzo zasporkaju i to treba jope iznova i iznova cistit ?? .. nello je izgleda cistunac sto drugo :)
Ja svoj komp evo 2 mj pokušavam očistiti i nikako, mislim hard disk, ne windowse
ma da ne vidis dobro van bi i winse ocistio inace bjelovar je poznat po ambroziji koja i preko zime cvijeta
jutroooooooo
Dobar dan. Ajd nek netko natoči jednu ljutu, naljutio me ovaj B.net.
Ljudi,kako nekog odblokirat sa fejsa?? kad više nevidim uopće njegov profil ni ništa
Ljudi,kako nekog odblokirat sa fejsa?? kad više nevidim uopće njegov profil ni ništa