Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 314.751
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Teorije zavjere
izith kaže...
 Kad to tako postaviš, savršeno je jasno da su nas stvorili Vansvemirci.

Pa to i kažem.

A tko bi nas drugi mogao napraviti? 

Ili su nam pravi preci ONI, ili pak su nam preci skakali po drveću, sam izaberi što ti se više sviđa. 

17 godina
teodor.francic kaže...

Nisam.

Rekao sam po devet da ih složih pa sam mislio da KUŽIŠ da moraš 3x3x3 staviti u tri reda jednu iznad druge.

Citiram "Pogledaj si SVE bridove, u sva tri reda kockica po devet"

To onda izgleda ovako: 

---------

---------

---------

Vidim sad da osporavaš i teoriju evolucije (koja je poprilično dokazana) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 17:25 (lllnuclearlll).
15 godina
Teorije zavjere

a kakvu on to teoriju ima? Previše toga ima da bih se sad vraćao nazad i gubio vrijeme čitajući nešto što, sudeći po komentarima, nema nikakvog smisla

ukratko samo :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
win4crazzy kaže...

a kakvu on to teoriju ima? Previše toga ima da bih se sad vraćao nazad i gubio vrijeme čitajući nešto što, sudeći po komentarima, nema nikakvog smisla

Ukratko? Ima teoriju za Vrapče 

Generalno gledano nismo ni mi ovdje više sigurni kakvu teoriju ima, no on je siguran 100% da je ona točna, iako u njoj osporava neke dosad dokazane teorije (tipa evoluciju), dokazat će postojanje Boga i otkriti iz čega i na koji način se razvio naš svemir, te dokazati postojanje nečega (ne znam čega) izvan našeg svemira, nekakvih bića valjda (on ih zove kreatori) koji su nas stvorili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 17:43 (lllnuclearlll).
9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Znam da nekima treba sve potanko objasniti, tak da sam ja kriv što ti nisam to i nactrao da bi skužio o čemu pričam s kockicama.

Mea culpa! 

12 godina
odjavljen
Teorije zavjere

To me neodoljivo podsjeća na Enuma eliš, akadski mit o genezi koji je opet povezan sa biblijskim Postankom... Sad, šta se tu može sinkretizirat? To Teo zna. Čekam knjigu :) Nemoj je spoilat Teo!

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

Zašto to pitaš one koji uopće NISU ni jednu rečenicu pročitali iz moje teorije?

Čekaj kada izađe pa onda komentiraj.

Kada nešto čitaš treba pročitati sve od početka do kraja, tek tada imaš neki uvid a ne ovako zbrda zdola. 

9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

To me neodoljivo podsjeća na Enuma eliš, akadski mit o genezi koji je opet povezan sa biblijskim Postankom... Sad, šta se tu može sinkretizirat? To Teo zna. Čekam knjigu :) Nemoj je spoilat Teo!

Moja teorija obuhvaća sve religije svijeta, to sam htio, SINTEZU svega što se vjeruje na našoj planeti, i tek ta sinteza daje nam onu pravu istinu o našem postanku.

S time da neke dogme treba odbaciti, a koju su to o tom potom.

Inaće cjelokupna istina data je na više dijelova, ne posjeduje ni jedna religija sve, svaka ima pomalo.

Ja sam posložio te puzle onako kako treba i dobio to što sam uvjeren da je ono pravo. 

Čak i piše da će se NA KRAJU sve religije ujediniti, pa ajde da to vidimo. 

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Krivo misliš.

Evolucija DA ali ne sama od sebe. I koja je mogla trajati i mnogo duže nego što mi mislimo.

Misliš da je bilo lako Adamu napraviti neko biće s kojim će se slagati i biti sretan?

Ne bi rekao. Taj "san" opisan u Bibliji mogao je jako dugo trajati.

A kada je već Eva "izmišljena", trebalo je to i "probati" je li to funkiconiora kako treba, i tek onda dovesti Aadamu. Vidiš kak je bil sretan kada je Evu dobil, "to je to kaj mi treba" je rekao. I vidje Bog (Vansvemirci), da je dobro. Nije tako lako bilo izmisliti muško i žensko, dapače. I to "iz ničega". 

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Ukratko? Ima teoriju za Vrapče 

Je, to mi kaže netko tko nije uspio otprve složiti 27 kockica tako da otkrije s koliko se središnja kockica dodiruje sa ostalima. 

17 godina

pa ja sam poslozio kockice kako si ti rekao, ti imaš teoriju, a ne ja... to što se ne znaš izražavati nije moj problem.

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Generalno gledano nismo ni mi ovdje više sigurni kakvu teoriju ima, no on je siguran 100% da je ona točna, iako u njoj osporava neke dosad dokazane teorije (tipa evoluciju), dokazat će postojanje Boga i otkriti iz čega i na koji način se razvio naš svemir, te dokazati postojanje nečega (ne znam čega) izvan našeg svemira, nekakvih bića valjda (on ih zove kreatori) koji su nas stvorili.

Evoluciju ne osporavam, samo kažem da ju je neka Vanzemaljska sila ZAPOČELA, to je sve, a dalje da li se razvijalo milijune ili milijarde godina potpuno je svejedno.

A što se tiče bića "izvan svemira", ti kao da nisi nikada čuo recimo za Krišnu, ili Isusa Krista, pa PROČITAJ koliko su puta izgovorili to da NISU iz našega svemira, našega materijalnoga svijeta. Isus kaže čak i da je KRALJ nekima koji su postojali PRIJE ovoga svemira.

Znam da je to teško za shvatiti, ali to ne mijenja ono što su oni tvrdili za sebe.

Evo da ne kažeš da pričam napamet (Krišna ti valjda nije toliko poznat), pročitaj si Evanđelje po Ivanu 17 poglavlje 5 redak, sve ti tamo piše.

A ti se "čudiš" o čemu pričam, a to ti već 2000 godina stoji zapisano, ali neki su lijeni da bi to pročitali, pa onda se čude kada netko to spomene. E svašta! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 18:53 (teodor.francic).
9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

pa ja sam poslozio kockice kako si ti rekao, ti imaš teoriju, a ne ja... to što se ne znaš izražavati nije moj problem.

Pa velim da je MOJA greška što ti nisam to nacrtao.

Nisam ja bezgrješan.

Dapaće! 

17 godina
teodor.francic kaže...
lllnuclearlll kaže...

Evoluciju ne osporavam, samo kažem da ju je neka Vanzemaljska sila ZAPOČELA, to je sve, a dalje da li se razvijalo milijune ili milijarde godina potpuno je svejedno.

A što se tiče bića "izvan svemira", ti kao da nisi nikada čuo recimo za Krišnu, ili Isusa Krista, pa PROČITAJ koliko su puta izgovorili to da NISU iz našega svemira, našega materijalnoga svijeta. Isus kaže čak i da je KRALJ nekima koji su postojali PRIJE ovoga svemira.

Znam da je to teško za shvatiti, ali to ne mijenja ono što su oni tvrdili za sebe.

Evo da ne kažeš da pričam napamet (Krišna ti valjda nije toliko poznat), pročitaj si Evanđelje po Ivanu 17 poglavlje 5 redak, sve ti tamo piše.

A ti se "čudiš" o čemu pričam, a to ti već 2000 godina stoji zapisano, ali neki su lijeni da bi to pročitali, pa onda se čude kada netko to spomene. E svašta! 

pa ne čudim se, ali u harry potteru pišu iste stvari. to ne dokazuje da je potter stvaran ;)

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...
 pa ne čudim se, ali u harry potteru pišu iste stvari. to ne dokazuje da je potter stvaran ;)

Je, vidim da postoje hramovi posvećeni Harryju Potteru, povijest se dijeli na prije i poslije Njega i Njegove mudre riječi čitaju SVAKI DAN milijarde ljudi.  

Zbilja si našao PRAVU usporedbu sa Isusom Kristom.

Biće koje NIJE iz našega svemira, uspoređuješ za izmišljenim likom iz dječje bajke.

Zbilja logično.

I razumno dakako. 

17 godina
teodor.francic kaže...
lllnuclearlll kaže...

Je, vidim da postoje hramovi posvećeni Harryju Potteru, povijest se dijeli na prije i poslije Njega i Njegove mudre riječi čitaju SVAKI DAN milijarde ljudi.  

Biće koje NIJE iz našega svemira, uspoređuješ za izmišljenim likom iz dječje bajke.

Zbilja logično.

I razumno dakako. 

super... dokaži sad to. tu rasprava staje, jel tak? hramovi, crkve i vjerovanja nisu dokaz postojanja Isusa, nego dokaz ljudske gluposti i manipulacije masama u svrhu kontroliranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 22:16 (lllnuclearlll).
9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

super... dokaži sad to. tu rasprava staje, jel tak? hramovi, crkve i vjerovanja nisu dokaz postojanja Isusa, nego dokaz ljudske gluposti i manipulacije masama u svrhu kontroliranja.

Slažem se da treba to dokazati, dapače. 

Ja fizičke dokaze SADA nemam, ali imam teorijske, koji će pokazati da ta bića ZBILJA postoje, i da su KREATORI svemira i nas ljudi.

Poslije toga očekujem S PRAVOM i fizičke dokaze. ZNAKOVE u svemiru i u samom našem Sunćevom sustavu, pa onda reci da ne postoje.

Evo recimo da se Sunce počinje "paliti i gasiti naizmjenično", će ti to biti DOVOLJNO da shvatiš da to netko iNTELIGENTAN kontrolira? Ili zvijezde noću da se "pale i gase"?

Ako misliš da je to nemoguće, varaš se,  jer ako je svemir "hologram" Vansvemirske Inteligencije, onda je SVE MOGUĆE pa i to. Onda može netko i bez problema razdvojiti Crveno more ili hodati po vodi, nikaj preteškoga za shvatiti. Dapače! 

17 godina
Teorije zavjere

A ti to sve znas jer su ti oni to rekli. Priznaj da pricas sa njima, ti si njihov Mesija nama?

Rvat katolik!
9 godina
protjeran
tnakir kaže...

A ti to sve znas jer su ti oni to rekli. Priznaj da pricas sa njima, ti si njihov Mesija nama?

Ne pričam s nikim.

Ali sam dobio neke "slike" recimo o tome kako je nastao ovaj svijet, slično kao što je Tesla tvrdio da je dobio mnoge "skice" za neki problem koji dugo nije mogao riješiti, a onda je odjednom nastala "skica" ispred njega sa rješenjem.

Tesla je to zvao "jezgra znanja", i vjerovao je da POSTOJI sve znanje o svemiru na jednom mjestu, a ja to zovem jednostavno Vansvemirskom Inteligencijom, ona ima SVE ZNANJE o našem svijetu, a nazvao sam je Prvom Civilizacijom, jasno je zbog čega već sam to ovdje napisao.

Pa još i danas najveći stručnjaci istražuju Tesline tajne spise, ali nekak to sporo ide, valjda malo toga razumiju, a kada je Tesla živio, sve jasno što je tu porijedi, "znanje starije od nas ljudi".

A što se tiče nekog mesije, ja sam samo "jedan od izabranih" kroz ljudsku povijest, kojih je bilo jako puno, a zadatak im je bio poručiti NEŠTO NOVO na određenom stupnju razvoja čovječanstva, a moj je konkrenti zadatak da TEORIJSKI dokažem postojanje Inteligencije koja je napravila svemir i nas ljude, i uvjeren sam da ću zadatak i obaviti. Dapače! A onda je NA NJIMA da nam se konačno pokažu da ih svi vidimo. To je to, nikaj preteškoga za shvatiti. 

16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

hahahahahahahahah nikad se nisam bolje nasmijao ko sad. Ti si jedan od izabranih?!? Svakakvih retarda hoda po zemlji...

Zamisli za 200 godina kad bude u crkvi čitanje Evanđelja po Teodoru :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 10:34 (marko227).
14 godina
neaktivan
marko227 kaže...

hahahahahahahahah nikad se nisam bolje nasmijao ko sad. Ti si jedan od izabranih?!? Svakakvih retarda hoda po zemlji...

Marko sa čime te je Teo povrijedio da ga moraš vrijeđati (to je kontra propisa ovog foruma), ajde reci nam, olakšaj dušu 

Priznajem da sam se i ja ovako smijao kad sam pročitao taj post :)) 

Smjeh je zdrav, lik te razveseli, iscjeljuje a ti ga zato vrijeđaš?? (nema logike)

Neke detalje dobro momak priča, već su u povijesti zabilježene ovakve pojave i doista Tesla je poznat baš po toj pojavi. Za ovo ostalo "izabran"volio bi da je tako, da se desi nešto novo ... makar priznajem ima i puno takvih pojava kod ljudi sa nekim mentalnim poremečajem ... recimo kao kod Tesle.

Da li ovi vansvemirci biraju samo genijalce da prenesu poruku ili su pragmatični i poruku šalju svakom ko je voljan da tu poruku obznani javno. Ovi normalni i pametni to sigurno neće napraviti - pa da im se ljudi smiju i unište svoj socijalni status ... dakle jedino im preostaju ovi ... posebni specijalni. Teodor prilično dobro odgovara za tu namjenu. Znači ... realno je očekivat da postoji šansa (mala, jako mala doduše) 

12 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
teodor.francic kaže...
lllnuclearlll kaže...

Zbilja logično.

I razumno dakako. 

Predaleko si otišao. Povukao te za jezik, a nisi znao stisnut zube. Ovo što si rekao je sve samo ne točno. Ako ništa, u velikom dijelu je pogrešno, barem ako sam dobro protumačio što želiš reći; da Isus nije postojao? Da crkve, hramovi i ostale tvorevine služe isključivo za manipulaciju u svrhu manpulacije i da su dokazi ljudske gluposti?

Prva stvar je činjenica da Isus doista jest postojao. Povijesni je lik kao što je bio Aleksandar Veliki, Buda, Nabukodonozor... Ništa manje stvaran od njih. A to što je on bio -svatko ima neku svoju riječ o tome. Na žalost, samo je jedna istina. A ja čisto sumnjam da ti znaš koja je to jer vidim da apriori odbacueš ćinjenicu da je postojao - ako sam dobro protumačio. Ako ne, sori... svejedno, nije dobro donosit konačne izjave o stvarima koje ne poznaješ. Radije šutit, i imat poštovanja. Barem u povijesnom smislu. Crkva nam nije samo donijela križarske ratove, invkiziciju i isto tako nisu svi svećenici pedofili i materijalisti. Takvi stereotipi su odličan pokazatelj ignorancije i intelektualnog ne-poštenja.. To što si ti rekao je generalizacija, i pokazatelj nedovoljnog poznavanja (barem) povijesti... 

No ovakav stav ne čudi ni najmanje. Danas je trend anti-tradicionalizam, potpuni prekid sa tradicijom. Sve je to u redu, no barem onda imati malo intelektualnog poštenja da se upozna sa korijenima na kojima je zapadna civilizacija niknula...a koje se odbacuju i o kojima se svašta govori. Barem znati da to što govoriš je doista istina.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Neće biti nikakvoga Novoga Evanđelja, sve ono što treba i piše, a to što neki ne razumiju što piše, e to je več njihov problem.

Drago mi je što sam te nasmijao.

Evo ja se sada neću smijati, znaš zašto, jer ću se "ZADNJI SMIJATI". Garant! 

9 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Prva stvar je činjenica da Isus doista jest postojao. Povijesni je lik kao što je bio Aleksandar Veliki, Buda, Nabukodonozor... Ništa manje stvaran od njih. A to što je on bio 

Naravno da je Isus postojao i jasno je rekao Židovima da je postojao PRIJE našega materijalnoga svijeta (prije svemira, znači ne može drugo biti nego Vansvemirac jer nije nastao u našem svemiru), ali tko je On točno bio to nitko do danas NIJE odgonetnuo.

Za jedne je sam Bog, za druge samo Sin Božji, za treće samo veliki prorok, a za Židove i lažni prorok.

Evo ja dodajem nešto novo, da je On kralj Prve Civilizacije, Vansvemriske Inteligencije koja je PRVA nastala u našem prostor-vremenu, a Isus kao KRALJ te Inteligenciije je VLADAR svega što postoji u našem svijetu. Znači ROĐENJEM kao Prvi od Boga, dobio je tu titulu kralja i Mesije.

Sam Isus to potvrđuje riječima: "Data mi je SVA VLAST na nebu i na Zemlji".

Vidjeti ćemo tko je na kraju POGODIO tko je bio zbilja Isus Krist, najpoznatija osoba u ljudskoj povijesti. Ja glasam za ono da je kralj Vansvemiraca. Garant! 

14 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Sam Isus to potvrđuje riječima: "Data mi je SVA VLAST na nebu i na Zemlji".

Vidjeti ćemo tko je na kraju POGODIO tko je bio zbilja Isus Krist, najpoznatija osoba u ljudskoj povijesti. Ja glasam za ono da je kralj Vansvemiraca. Garant! 

Teo, mislim da griješiš. Ako sam dobro shvatio Isus je čovjek a Krist je ovaj o kome ti pričaš, zar ne?

Nešto kao Krist je progovarao kroz Isusa, da bi došlo do toga Isus je morao biti kompatibilan da se desi to "spuštanje" Krista na njega  ili sam ja nešto pobrkao? 

17 godina
Teorije zavjere

I tebi i Svevisnjem gore su sinapse toliko syebane da se cudim kako disete, da ne spominjem kako uspijete zakljucit ista...

Rvat katolik!
17 godina
eywa33 kaže...

Predaleko si otišao. Povukao te za jezik, a nisi znao stisnut zube.

Tako nekako...

Isus je bio povjesna ličnost (valjda), pretpostavljam da se spominje još negdje osim Biblije... Nisam siguran jer ne proučavam baš povijest...

A sad dal je on stvarno uskrsnuo, radio čuda i ostale stvari koje se navode u evanđelju, ne znam. Nije on jedini, svaka religija ima nekog svog takvog proroka, mesiju i sl.

Ali ono što znam je da crkva nije ono što Isus propovjeda, crkva je organizacija za bogaćenje i kontrolu ljudi, i pri tome stojim.

Naravno da je imala jako veliku povijesnu ulogu kad se nametala svud i svakud...

Konkretno ono što mi se najmanje sviđa kod religija i crkve (ne samo katoličke) je to da se baziraju na strahu. Dakle, ako ne vjeruješ, biti ćeš vječno proklet. Zato daj pare, vjeruj i ponašaj se onako kako ti kažemo, i bit ćeš spašen...

Crkva je također jedan od razloga sporijeg napretka znanosti, sjetimo se samo Galilea... A ništa drugačiji nisu ni danas, samo što je danas država iznad njih pa ne mogu stopirati razne projekte i napredak (nije da ne pokušavaju svim silama) i ubijati "nevjernike" kao što su to radili u srednjem vijeku. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:02 (lllnuclearlll).
16 godina
lllnuclearlll kaže...
eywa33 kaže...

Predaleko si otišao. Povukao te za jezik, a nisi znao stisnut zube.

Tako nekako...

Isus je bio povjesna ličnost (valjda), pretpostavljam da se spominje još negdje osim Biblije... 

Spominje se, ali ne u povijesnim izvorima.

17 godina
Punti kaže...

Spominje se, ali ne u povijesnim izvorima.

Velim, nemam pojma...

Meni biblija nije ništa drugačija knjiga od LOTRa... Tko veli da bibliju nije napisao netko kao bajku i ostavio svitke u nekoj spilji?

Za to dokaza nemamo već stoljećima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 15:48 (lllnuclearlll).
12 godina
Teorije zavjere

U ovoj temi vlada nekakva SEKTA na čelu s Teodorom

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice