Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 314.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Teorije zavjere
ihush kaže...

- sad si ti 'teodor' koji vjeruje u inteligentnog kreatora.. :))

- ne, nije ON kreator ili inteligentan (mada je uvjeren u dio toga).

.. puko sam na '26 smjerova'.. ono, čupa od nekud nebuloze, vjeruje.. i dokazat će nam za 5g. (a mbaksa, dan poslje..).

:)) pa to i ja govorim - on je kreiran...

a ovo -nebuloze, vjere, petoljetke ...

ako to može zastupat, pričat Baksa , onda može i Teo 

16 godina

ma ja mislim da je on 'natural talent' ili vansvemirac.. nešto od tog. :))

nemoguće je kreirati takvu kreaturu.. osim vjerom.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
protjeran
tnakir kaže...

Vi mene stvarno yebete? Lik izvali hrpu gluposti koje je izvukao iz guzice i vi to branite i pokusavate "uvesti" logiku u te njegove nebuloze?

A što je GLUPO u teoriji koja tvrdi da su nas napravila daleko starija i naprednija Inteligentna bića od nas ljudi, je li?

Možeš to GLUPO objasniti? Konkretno.

Ajde, izvoli!

17 godina
teodor.francic kaže...
tnakir kaže...

Vi mene stvarno yebete? Lik izvali hrpu gluposti koje je izvukao iz guzice i vi to branite i pokusavate "uvesti" logiku u te njegove nebuloze?

A što je GLUPO u teoriji koja tvrdi da su nas napravila daleko starija i naprednija Inteligentna bića od nas ljudi, je li?

Ajde, izvoli!

Ko je napravio njih? Tko je dirigirao njihovom evolucijom?

Rvat katolik!
17 godina
teodor.francic kaže...

Ajde, izvoli!

Pa nije glupo takve stvari teoretizirati, niti si ti prvi koji je izašao s tom teorijom... Ali nikakvih dokaza za takve teorije još nema. Dakle ostaje na "teoriji". A ti nama tvrdiš tu da ćeš ju ti kroz 5 godina dokazati, baš me zanima kako???

Glupo je iznositi nekakve detalje koje ti iznosiš, tipa kak je to sve točno nastalo, onih svojih nekih 26 smjerova i takve bedastoće. E to je glupo jer je nastalo na tvojoj mašti bez ikakve normalne podloge.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 14:12 (lllnuclearlll).
16 godina
lllnuclearlll kaže...
..onih svojih nekih 26 smjerova i takve bedastoće. E to je glupo jer je nastalo na tvojoj mašti bez ikakve normalne podloge.

.. pogotovo jer svi znaju da je 31 (febernači, prim).

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Pa nije glupo takve stvari teoretizirati, niti si ti prvi koji je izašao s tom teorijom... Ali nikakvih dokaza za takve teorije još nema. Dakle ostaje na "teoriji". A ti nama tvrdiš tu da ćeš ju ti kroz 5 godina dokazati, baš me zanima kako???

Glupo je iznositi nekakve detalje koje ti iznosiš, tipa kak je to sve točno nastalo, onih svojih nekih 26 smjerova i takve bedastoće. E to je glupo jer je nastalo na tvojoj mašti bez ikakve normalne podloge.

Vidiš što je za tebe glupo za mnoge druge neće uopće biti glupo, dapače.

Tako recimo ovo da se prostor GRANA u 26 pravaca prvi puta sam iznio na našem najvećem forumu prije godinu dana, i možeš i SAM PROVJERITI, uzmi obične kocke, recimo njih 27, stavi 9 u donji red i tako još dva reda gore, pa si pogledaj S KOLIKO se ona kocka u sredini dodiruje kockica, s točno 26.

Zašto je to važno, jer se S TOLIKO "kockica" dodiruje i najmanji prostor u našem prostor-vremenu, dakle radi se o prostoru daleko manjem od Planckove konstante, ne moram reći da znanost o tome nema blage veze, za njih je Planc dužina najmanja, e pa nije, to ću isto dokazati, teorijiski naravno, jer praktični bi morali imati tehnologiju koja bi nas morala dovesti do najamnjih dijelova materije, a to mi još nemamo, ali zato neka druga Inteligncija ima tu tehnologiju, dapače.

A za pet godina od danas OČEKUJEM ddolazak Prve Civilizacije na Zemlju, mislim na Vansvemirce, eto zašto mislim da će moja teorija ipak biti dokazana. 

16 godina

ok, uvjeren sam... (ne u 26..)

- mbaksa!!! vodi ga dok nije postao agresivan 

(edit: idem kliknuti prijava, 911, nešto..)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 14:29 (ihush).
17 godina
teodor.francic kaže...

Tako recimo ovo da se prostor GRANA u 26 pravaca prvi puta sam iznio na našem najvećem forumu prije godinu dana, i možeš i SAM PROVJERITI, uzmi obične kocke, recimo njih 27, stavi 9 u donji red i tako još dva reda gore, pa si pogledaj S KOLIKO se ona kocka u sredini dodiruje kockica, s točno 26.

A?? 

Kak se to točno ta kocka dodiruje s 26 ostalih? Dodiruje se s 4 kocke, ako ne računamo bridove. Ako računamo bridove onda se dodiruje s 8 kockica, ili ja nešto ne vidim??

9 godina
protjeran
tnakir kaže...

Ko je napravio njih? Tko je dirigirao njihovom evolucijom?

Vansvemirci NISU materijalna bića, nemaju problema s materijalnom evolucijom.

Je li sada jasnije?

I napisao sam da je sve IZ NIŠTA nastalo, dakle nije ih nitko naparavio, već su oni PRVI nastali u našem prostor-vremenu a napisao sam i gdje. 

Ne znam ZAŠTO misliš da ne postoje starija i naprednija bića od nas ljudi, vidiš ti KOLIKI JE SVEMIR, a tek da vidiš koliko je toga još IZVAN svemira, zanijemio bi od te veličine.

Zato nemoj trčati pred rudo, ne treba ti to, ja znam o čemu govorim. Dapače! 

16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

A za pet godina od danas OČEKUJEM ddolazak Prve Civilizacije na Zemlju, mislim na Vansvemirce

Vansvemirci NISU materijalna bića, nemaju problema s materijalnom evolucijom.

Oh snap.... pa opet ih nećemo vidjeti?!? A tako sam se veselio

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

A?? 

Kak se to točno ta kocka dodiruje s 26 ostalih? Dodiruje se s 4 kocke, ako ne računamo bridove. Ako računamo bridove onda se dodiruje s 8 kockica, ili ja nešto ne vidim??

Pogledaj si SVE bridove, u sva tri reda kockica po devet, ajde, pa valjda nije to tako teško izračunati, samo moraš imati barem 27 kockica.

A zašto kockica?

Jednostavno.

Kocka ima SVE stranice jednake, isto kao i moj HIPOTETSKI najmanji prostor, zato ga kocka SAVRŠENO opisuje. S time da moj prostor NEMA manjih dijelova, dakle tamo gdje kocka se samo dodirom dodiruje s drugima, moj se prostor CIJELI dodiruje u točno onoliko pravaca koliko se i kocka dodiruje sa drugim kockicama i tako je cijeli prostor popunjen, u točno 26 pravaca.

Ao se samo to dokaže, Nobel mi je siguran, a gdje je tek sve ostalo o čemu govori moja teorija, zato brenzaj, pokušaj shvatiti što ti pišem. Dobro će ti doći. 

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Oh snap.... pa opet ih nećemo vidjeti?!? A tako sam se veselio

Vidjeti ćeš ih, nije nikakav problem njima uzeti materrjalno tijelo, evo Isus je bez problema živio s nama trideset i kusur godina, i zauvijek promijenio našu zemaljsku povijest.

A sada zamisli da ih dođe više?

Što će tek ti napraviti, je li? Bolje da si ne zamišljam. Ali nabolje dakako, da krivo ne shvatiš.

12 godina
Teorije zavjere

Ovdje su neki ka stvoreni za Hollywod ili su gledali previše njihovih SF sranja tako da je ova tema postala ka stvorena za dobit tumor na mozgu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
odjavljen
anndrej kaže...

Mislim da griješite. Nije Theodor čvrknut. Ovo je izmišljeni lik, promišljeno izmišljen lik.

Ne vjerujem niti da je ovako naivan kako se može učiniti na prvu. Ne znači to ništa loše, to prije označava našu sadašnju primitivnost civilizacije, društva, da je za novu smjelu ideju potreban "pseudonim". Svi sa novom idejom su bili ismijani od strane "pametnih i normalnih". Što je bila smjelija ideja to su bili više izrugivani, bez obzira da li se poslije radilo o općeprihvačenoj ili odbačenoj ideji.

^^^^ Upravo to! Neki su čak gubili glave zbog "smjelih" ideja jel?! :) Mislim da je samo ta činjenica dovoljna da moramo biti iznimno otvoreni kada razmišljamo o takvim stvarima. Svaka ograda u svjetonazoru (fundamentalnom opredjeljenju) neminovno znači i ograda u znanju ako se želi "dokazat" to opredjeljenje. Znanost se hrani znatiželjom i čuđenjem pred veličinom i ljepotom prirode, ne iz vlastitih pobuda kao što to neki pseudoznanstvenici rade (Dawkins i Baksa - šala :P)... 

Po meni, autor po imenu Maslow izvrsno pogađa u srž. Tko se sa ovakvom definicijom znanosti ne može složit, mislim da spada u onu kategoriju "pseudo". Evo citata:

Znano je prihvaćanje dužnosti upoznavanja i opisivanja svekolike stvarnosti, svega što postoji, svega što je slučaj. Prije svega, znanost mora biti opsežna i sve-uključujuća. Ona mora prihvatiti u svoju jurisdikciju čak i ono koje ne može shvatiti i objasniti, ono za što ne postoji teorija, ono koje se ne može mjeriti, predvidjeti, kontrolirati i poredati. Mora prihvatiti čak i kontradikcije i nelogičnosti i misterije, nejasno, nesvjesno, te sve ostale aspekte postojanja koje je teško artikulirati. U najboljem slučaju, potpuno je otvorena i ne isključuje ništa. Ne sadrži nikakve "ulazne uvjete".

A. H. Maslow, The Psychology of Science

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...
lllnuclearlll kaže...

A?? 

Pogledaj si SVE bridove, u sva tri reda kockica po devet, ajde, pa valjda nije to tako teško izračunati, samo moraš imati barem 27 kockica.

A zašto kockica?

Jednostavno.

Kocka ima SVE stranice jednake, isto kao i moj HIPOTETSKI najmanji prostor, zato ga kocka SAVRŠENO opisuje. S time da moj prostor NEMA manjih dijelova, dakle tamo gdje kocka se samo dodirom dodiruje s drugima, moj se prostor CIJELI dodiruje u točno onoliko pravaca koliko se i kocka dodiruje sa drugim kockicama i tako je cijeli prostor popunjen, u točno 26 pravaca.

Ao se samo to dokaže, Nobel mi je siguran, a gdje je tek sve ostalo o čemu govori moja teorija, zato brenzaj, pokušaj shvatiti što ti pišem. Dobro će ti doći. 

Jučer je bilo bez oblika, danas je pak kockica. Koliko kenjaš ni ti sam sebe ne možeš pohvatati.

Siguran ti je i Guinness - Bit ćeš prvi neškolovani Nobelovac

17 godina
teodor.francic kaže...

A zašto kockica?

Jednostavno.

Pa i dodekahedron ima sve stranice jednake. Zašto baš kocka, a ne on?

The Internet is so big, so powerful and pointless, that for some people it is a complete substitute for life.
12 godina
odjavljen
Teorije zavjere

Sorry Teo, al nemam volje pratit ti priču. Ništa osobno, ništa ad hominem... Jednostavno si se zaletio previše po mom ukusu, al vidim i drugi su sličnog mišljenja. No svejedno, brate, nemoj odustat, samo tjeraj svoju priču... No savjetujem ti da se kaniš foruma (ja da sam na tvom mjestu, nakon ovoliko ružnih riječi, nestao bih tragom)... Radije se zakopaj u knjižnice i čitaj štogod. I da, budi skroman. Nemoj mislit da si "uhvatio Boga za bradu", nikada... Zapamti, priroda je poput ribe, trebaš pažljivo s njom, ne je stiskat ...

Di mi je Baksa?! Hoću njegov komentar na Maslowa :) 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
Teorije zavjere

Dakle 3 reda kockica, u svakom redu po 9. Kockica u sredini dodiruje 8 kockica stranama i bridovima. Ne 26, nego 8.

Kockica

Generalno gledano znam ja na što ti ciljaš, al za to trebaš posložiti kockice drugačije od onog kako si napisao, treba ih slagati 3x3x3, tad srednja kockica dira sve ostale. I ne vidim po čem je to nešto novo, to znaju djeca u osnovnoj školi.

Također ni ja ne shvaćam zašto si uzeo kockice od svih geo. tijela koji imaju iste stranice. Nadalje, geo. tijela su 3D, fizika trenutna predviđa nešto više dimenzija od 3, koje nisu još dokazane. Jesi to uzeo u obzir, u tom slučaju ti broj 26 pada u vodu.

Nego, sretno s Nobelom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 15:29 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Pretpostavljam da je čovjek (valjda je čovjek) mislio da ih posložiš trodimenzionalno

Donji red 3x3

Srednji 3x3

Gornji 3x3

17 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Ovdje su neki ka stvoreni za Hollywod ili su gledali previše njihovih SF sranja tako da je ova tema postala ka stvorena za dobit tumor na mozgu

aj' mojne tisra i vrijedjat  , mislim da sam pogledao 99% sci fi filmova i serija , nekad sam i citao romane i stripove   kad se  imalo viska slobodnog vremena bez  obaveza za RL, pa ne sirim dezinformacije ,,teoreticara zavjera,, a i ne izmisljam kojekakve teorije 

Meni je sve ovo zabavno ,  kao i citati Bibliju , nista ozbiljno i vazno za zivot i egzistenciju

Samo naprijed teoreticari zavjera !  ,zabavni ste a i redovniji i jeftiniji od cirkusa !

europa europljanima
9 godina
protjeran
izith kaže...

Ali ne možeš do kraja popuniti prostor s tim dodekahedronom, ima bi rupa, a s kockom to možeš.

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Pretpostavljam da je čovjek (valjda je čovjek) mislio da ih posložiš trodimenzionalno

Donji red 3x3

Srednji 3x3

Gornji 3x3

Vidiš, biti će nešto od tebe. 

I KOLIKO ima ona u srednjem redu u sredini kockica drugih kockica oko sebe?

Je 26 ili sam se ja zabunio? 

17 godina
teodor.francic kaže...

Ali ne možeš do kraja popuniti prostor s tim dodekahedronom, ima bi rupa, a s kockom to možeš.

Što je to točno prostor i zašto bi ga popunjavao baš kockama?

Bez uvrede, ali teorija ti se temeljii na opažanjima osnovnoškolca.

Najveći svjetski umovi rade na teorijama postanka svemira, a ti bi sve strpao u kockicu... Probaj malo proučiti kvantnu fiziku, tek onda čovjek shvati da nema blage veze o ovom svemiru, a kamoli nečem van njega.

17 godina
teodor.francic kaže...

Vidiš, biti će nešto od tebe. 

I KOLIKO ima ona u srednjem redu u sredini kockica drugih kockica oko sebe?

Je 26 ili sam se ja zabunio? 

Pa zabunio si se kad si objašnjavao kak posložit kockice 

17 godina
teodor.francic kaže...
izith kaže...

Da, sori, glup sam. Kad to tako postaviš, savršeno je jasno da su nas stvorili Vansvemirci.

The Internet is so big, so powerful and pointless, that for some people it is a complete substitute for life.
12 godina
Van_Blaster kaže...
nicky.sl kaže...

aj' mojne tisra i vrijedjat  , mislim da sam pogledao 99% sci fi filmova i serija , nekad sam i citao romane i stripove   kad se  imalo viska slobodnog vremena bez  obaveza za RL, pa ne sirim dezinformacije ,,teoreticara zavjera,, a i ne izmisljam kojekakve teorije 

Meni je sve ovo zabavno ,  kao i citati Bibliju , nista ozbiljno i vazno za zivot i egzistenciju

Samo naprijed teoreticari zavjera !  ,zabavni ste a i redovniji i jeftiniji od cirkusa !

Nema vriđanja i ja sam doslovce fan dobre fantastike i ali ovdje neki uzimaju pojedine serije Zvjezdanih staza previše ozbiljno.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Što je to točno prostor i zašto bi ga popunjavao baš kockama?

Bez uvrede, ali teorija ti se temeljii na opažanjima osnovnoškolca.

Najveći svjetski umovi rade na teorijama postanka svemira, a ti bi sve strpao u kockicu... Probaj malo proučiti kvantnu fiziku, tek onda čovjek shvati da nema blage veze o ovom svemiru, a kamoli nečem van njega.

Kockica je samo materijalni način na koji se može izračunati oni 26 pravaca, dok najmanji prostor nema oblika. 

To sam već napisao.

Da, i najveći svjetski umovi rade na teorijama postanka svijeta, ali izgleda još dugo ništa od toga. 

Zašto da čekam na njih kada imam vlastitu teoriju koja ima i početak i sredinu i kraj.

Objaviti ću je pa ćemo vidjeti je li sam sve točno pogodio ili ne, jer ja baš ništa ne mogu izgubiit, ali dobiti mogu jako puno. To ti je kao lutrija koja sigurno dobiva, samo je pitanje KOLIKO. Nadam se da će to biti BINGO! 

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...
 Pa zabunio si se kad si objašnjavao kak posložit kockice 

Nisam.

Rekao sam po devet da ih složih pa sam mislio da KUŽIŠ da moraš 3x3x3 staviti u tri reda jednu iznad druge.

Marko227 je to skužio. 

9 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Nema vriđanja i ja sam doslovce fan dobre fantastike i ali ovdje neki uzimaju pojedine serije Zvjezdanih staza previše ozbiljno.

Ja sam uvjeren da Vansvemirci mogu kudikamo više nego što je to pokazano u bilo kojoj epizodi Zvjezdanih staza.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice