Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 76.334
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Svinjska gripa hara svijetom
gamer2400 kaže...

to je i slićna situacija kao i sa ptićjom gripom kad je bila, po cjelom svjetu a sada je više ni nema, ako znam ima jedan slućaj u osjeku ali to će se s vremenom smirit

u osjeku-viroza
17 godina
neaktivan

Ma vidi one naše budale (idiota) Milanovića! A šta li on neće sve napravit!

Moga je naručit i 7 000 000 doza tog sranja! Ajme majko moja... Ja samo vidim kako neki ljudi (a farmaceuti naravno...) zgrču lovu bagerima jer budale kupuju "lijek" koji je možda samo placebo!

WHO - 5.stupanj! Heh, možda i ja griješim, nadam se da nisam i da je ovo sranje od gripe ista ona stvar sa ptičjom. Svako malo će nas farmaceuti pokrast, u medijima će "umrijeti" nekoliko ljudi

od te gripe (koji su umrli od tko zna čega...) i svima dobro. Ako je nekoliko stotina ljudi znak za pandemiju onda ovaj svijet ide u k**rac!

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
17 godina
protjeran
2029.MN4 kaže...

Ma vidi one naše budale (idiota) Milanovića! A šta li on neće sve napravit!

Moga je naručit i 7 000 000 doza tog sranja! Ajme majko moja... Ja samo vidim kako neki ljudi (a farmaceuti naravno...) zgrču lovu bagerima jer budale kupuju "lijek" koji je možda samo placebo!

WHO - 5.stupanj! Heh, možda i ja griješim, nadam se da nisam i da je ovo sranje od gripe ista ona stvar sa ptičjom. Svako malo će nas farmaceuti pokrast, u medijima će "umrijeti" nekoliko ljudi

od te gripe (koji su umrli od tko zna čega...) i svima dobro. Ako je nekoliko stotina ljudi znak za pandemiju onda ovaj svijet ide u k**rac!

pandemijo se smatra ono sta se ne moze zaustaviti odnosno ako za tu vrstu bolesti nema lijeka i siri se s civjeka na covjeka, sto u ovom slucaju je
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina

TV postaje i novine nisu jedini koji pokušavaju izvući najviše što mogu iz panike oko svinjske gripe. Kako to već biva i internetska mafija ne kasni i već su se pojavili mailovi koji sadržavaju privitke sa zloćudnim kodom ili linkove na phishing stranice. Jedan od mailova sadrži zaraženi Adobe PDF dokument pod nazivom “Swine influenza frequently asked questions.pdf”. Ovaj PDF sadrži Bloodhount.Exploit.6 koji postavlja InfoStealer na žrtvino računalo.

17 godina
neaktivan

World POPClock Projection - click here

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 8:02 (stalker).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Izvor gripe:

Aha ha ha ha.... ovo mi je najbolji post u cijeloj temi. Smijeh
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

Hmmm, dobro da su shvatili link

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Hmmm, dobro da su shvatili link

.. i to je to,neki su dobro zaradili..
17 godina
neaktivan

Evo -  današnji izvještaji kažu da gripa nije toliko zlokobna!

Pa rekao sam vam. To su gluposti. ALI - paznoglave gluposti i laži. Kakva svinjska gripa... Gripa kao gripa. Jadni li su svjetski mediji - samo se traži senzacija.

17 godina
neaktivan

KLIK

Pogledajte!

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

KLIK

Pogledajte!

Ako vjerujes u to onda si ti blesav ko' i ovaj majmun sto je napravio najdosadniji video (snimajuci vlakove kako prolaze i tvrdeci da prevoze ne podobne ljude do koncetracijskih logora na smaknuce) na youtube-u koji sam vidio.

Takvi ljudi bi se trebali sami izudarati sa nekakvom teskom "inox 18/10 tavom" (to je ona sa debelim i teskim dnom), sve dok ne opadnu u nesvjest.
'Bemti takve "detektive", podsjecaju me na druzinu iz "Alan Forda".
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 17:12 (croart).
17 godina

Pepa Pig :D

Moja prerada : Gripa Pig

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

KLIK

Pogledajte!

Svakakvih idiota ima na svijetu? Jesam pogodio poantu tvog linka?
17 godina
protjeran

najvjerojatnije da su se debili igrali kemicara tam u "mekhiku" i sad se prave mutavi..nemoguce koja slucajnost  da se spoje ljudska,

svinjska,i pticija gripa....ali jbg,mazali nam oci ili ne neki k.... se bu dogodil,al opet na nasu stetu...

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan

šta za to nema antivirusa?

možda probati s avirom!

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2009 18:46 (c0x0x).
17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...

šta za to nema antivirusa?

možda probati s avirom!

Maybe, možda bi trebalo koristiti i Ad-aware. Nikad ne znaš...Belji se
17 godina
neaktivan

nekom je u labosu svinjica poletjela iz krletke Namigiva

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan

Zanimljivo je to da su simptomi za svinjsku gripu isti kao i za običnu gripu LINK

Mislim da je svinjska gripa jednako opasna kao i obična gripa. I od obične gripe se umire...

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
17 godina
neaktivan

Mislim da su ljudi poludjeli link.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
stalker kaže...

Već je došao.

lol nije, bilo a vijestima ženska nije zaražena.....
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ahahaha, legendarno. Stvarno fora igra... hehe
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
1domagoj1 kaže...
Horagio kaže...

Ahahaha, legendarno. Stvarno fora igra... hehe
 Sutra u Jutarnjem izlazi zastitna maska
baš me zanima od kud dolazi iz Kine ili HongKonga
Zamisli ono iz Meksika
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan

Vidim ja da većina razmišlja ispravno. Upravo sam pogledao "The Obama Deception" film koji daje malo drugačije poglede na Obamu (možda one prave, tko zna?) - u svakom slučaju jako zanimljivo za pogledat

16 godina

ok...svi smo do sad skuzili da su nam pod svinjsku gripu prodali obicnu gripu,ono da malo zgrnu lovu...

a ja se pitam sad ovo pitanje, kak su potukli sve one ljude u meksiku? kaj su njima napravili? jer to je bil onaj triger da se pocnu kupovati ljekovi... tj. da se malo oporavi globalna ekonomija...

17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

ok...svi smo do sad skuzili da su nam pod svinjsku gripu prodali obicnu gripu,ono da malo zgrnu lovu...

a ja se pitam sad ovo pitanje, kak su potukli sve one ljude u meksiku? kaj su njima napravili? jer to je bil onaj triger da se pocnu kupovati ljekovi... tj. da se malo oporavi globalna ekonomija...

To ti je bila obična gripa, ali mutirani virus. Naime, svako nekoliko mjeseci, ili godina - virus gripe mutira i zato je on razmjerno opasan, nepredvidljiv i velik problem za stvaranje cjepiva.

Ta svinjska gripa je ništa više nego blaga mutacija obične gripe ili čak - obična gripa. Nemam podatke o tim ljudima, ali pretpostavljam da su umrli jer su spadali u neku od rizičnih skupina,

starije osobe, osobe sa oslabljenim imunitetom itd,itd...
16 godina
neaktivan

evo ipak na kraju su rekli da gripe skoro i nema, smiriva se i da nema razloga za brigu

16 godina

to je bilo kao i pticju gripu... panika panika pa nista na kraju(u hrvatskoj)

17 godina
protjeran
Blade18 kaže...

svaki dan u "mekhiku"umre tolko ljudi od neurednog zivota i raznih drugih stvari,samo su sad objavili
da su umrli od "virusa koji je njima procurel iz epruvete"....
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
Blade18 kaže...

svaki dan u "mekhiku"umre tolko ljudi od neurednog zivota i raznih drugih stvari,samo su sad objavili
da su umrli od "virusa koji je njima procurel iz epruvete"....

Ma gle laboratorijske procedure su prepreventivne da bi im iscurilo iz epruvete, vjeruj. Nije to LEGO Chemistry Playground nego ozbiljan kompleks u kojemu se sve sterilizira i dezinficira 20321929 puta, ipak nisu baš toliko pokvareni.
A što se tiče gripe, najvjerojatnije će bit mrvicu slabija od svoje kosooke sestrične (h5n1), jer su neki dijelovi borbe protiv već postali rutina, a i svinje su po prljavštini kao ptice bez krila, makar sumnjam da će one preplivati Atlantik samo da nam prošire gripu u Europi.
Nothing else matters.
17 godina
neaktivan

Čuo sam teorije da se osim dobiti za farmaceute, "gripa" pustila jer je Obama bio u to vrijeme u Mexicu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice