to je i slićna situacija kao i sa ptićjom gripom kad je bila, po cjelom svjetu a sada je više ni nema, ako znam ima jedan slućaj u osjeku ali to će se s vremenom smirit
Ma vidi one naše budale (idiota) Milanovića! A šta li on neće sve napravit!
Moga je naručit i 7 000 000 doza tog sranja! Ajme majko moja... Ja samo vidim kako neki ljudi (a farmaceuti naravno...) zgrču lovu bagerima jer budale kupuju "lijek" koji je možda samo placebo!
WHO - 5.stupanj! Heh, možda i ja griješim, nadam se da nisam i da je ovo sranje od gripe ista ona stvar sa ptičjom. Svako malo će nas farmaceuti pokrast, u medijima će "umrijeti" nekoliko ljudi
od te gripe (koji su umrli od tko zna čega...) i svima dobro. Ako je nekoliko stotina ljudi znak za pandemiju onda ovaj svijet ide u k**rac!
Ma vidi one naše budale (idiota) Milanovića! A šta li on neće sve napravit!
Moga je naručit i 7 000 000 doza tog sranja! Ajme majko moja... Ja samo vidim kako neki ljudi (a farmaceuti naravno...) zgrču lovu bagerima jer budale kupuju "lijek" koji je možda samo placebo!
WHO - 5.stupanj! Heh, možda i ja griješim, nadam se da nisam i da je ovo sranje od gripe ista ona stvar sa ptičjom. Svako malo će nas farmaceuti pokrast, u medijima će "umrijeti" nekoliko ljudi
od te gripe (koji su umrli od tko zna čega...) i svima dobro. Ako je nekoliko stotina ljudi znak za pandemiju onda ovaj svijet ide u k**rac!
TV postaje i novine nisu jedini koji pokušavaju izvući najviše što mogu iz panike oko svinjske gripe. Kako to već biva i internetska mafija ne kasni i već su se pojavili mailovi koji sadržavaju privitke sa zloćudnim kodom ili linkove na phishing stranice. Jedan od mailova sadrži zaraženi Adobe PDF dokument pod nazivom “Swine influenza frequently asked questions.pdf”. Ovaj PDF sadrži Bloodhount.Exploit.6 koji postavlja InfoStealer na žrtvino računalo.
World POPClock Projection - click here
Izvor gripe:

Evo - današnji izvještaji kažu da gripa nije toliko zlokobna!
Pa rekao sam vam. To su gluposti. ALI - paznoglave gluposti i laži. Kakva svinjska gripa... Gripa kao gripa. Jadni li su svjetski mediji - samo se traži senzacija.
Pogledajte!
Pepa Pig :D
Moja prerada : Gripa Pig
najvjerojatnije da su se debili igrali kemicara tam u "mekhiku" i sad se prave mutavi..nemoguce koja slucajnost da se spoje ljudska,
svinjska,i pticija gripa....ali jbg,mazali nam oci ili ne neki k.... se bu dogodil,al opet na nasu stetu...
šta za to nema antivirusa?
možda probati s avirom!
šta za to nema antivirusa?
možda probati s avirom!

nekom je u labosu svinjica poletjela iz krletke 
Zanimljivo je to da su simptomi za svinjsku gripu isti kao i za običnu gripu LINK
Mislim da je svinjska gripa jednako opasna kao i obična gripa. I od obične gripe se umire...
Već je došao.
Mislim da su ljudi poludjeli link.
Vidim ja da većina razmišlja ispravno. Upravo sam pogledao "The Obama Deception" film koji daje malo drugačije poglede na Obamu (možda one prave, tko zna?) - u svakom slučaju jako zanimljivo za pogledat
ok...svi smo do sad skuzili da su nam pod svinjsku gripu prodali obicnu gripu,ono da malo zgrnu lovu...
a ja se pitam sad ovo pitanje, kak su potukli sve one ljude u meksiku? kaj su njima napravili? jer to je bil onaj triger da se pocnu kupovati ljekovi... tj. da se malo oporavi globalna ekonomija...
ok...svi smo do sad skuzili da su nam pod svinjsku gripu prodali obicnu gripu,ono da malo zgrnu lovu...
a ja se pitam sad ovo pitanje, kak su potukli sve one ljude u meksiku? kaj su njima napravili? jer to je bil onaj triger da se pocnu kupovati ljekovi... tj. da se malo oporavi globalna ekonomija...
evo ipak na kraju su rekli da gripe skoro i nema, smiriva se i da nema razloga za brigu
to je bilo kao i pticju gripu... panika panika pa nista na kraju(u hrvatskoj)
Čuo sam teorije da se osim dobiti za farmaceute, "gripa" pustila jer je Obama bio u to vrijeme u Mexicu.