Kao što rekoh tip virusa postoji, pitanje je stvarne opasnosti (s obzirom na humanu<ljudsku> gripu).
Kao što rekoh tip virusa postoji, pitanje je stvarne opasnosti (s obzirom na humanu<ljudsku> gripu).
Ako nisam zadnje 4 zime dobio gripu ( onu obicnu ) koju ima desetke tisuca ljudi svake zime u hrvatskoj, a svaki dan se vozim krcatim
tramvajima i busevima, kolika je sansa da dobijem ovu "svinjsku" kojom se zarazilo par sto ljudi u svijetu.... vjerujem zanemarivi mala
Ista se panika dize kao za onu pticju gripu prije par godina... cisto pretjerivanje
ako je ko prijavljen ne torrenthr neka pogleda anketu bas je fora
nesto pise na tportalu da je dosla i u hrvatsku O.O
jedan djevojaka zarazeno navodno gripom, iz osjeka
vise na tportalu
labrovic na sto si glasao ja sam pod 4
a ratio 2.5
nesto pise na tportalu da je dosla i u hrvatsku O.O
jedan djevojaka zarazeno navodno gripom, iz osjeka
vise na tportalu
ako je ko prijavljen ne torrenthr neka pogleda anketu bas je fora
meni nije bas strah........
Evo pogledao dnevnik i doznao informaciju da je od obicne gripe u Mexicu ove zime umrlo 7000 ljudi (valjda sam dobro cuo).
Tako da je ova svinjska jos uvijek beba i ne treba stvarati paniku i nepotrebno se bojati da ce sada u mjesec dana izginuti milijuni ljudi.

da dobro si cuo i ja sam gledao...;)

kako vas može biti strah nećega što postoji samo u vašoj glavi!
također preporučujem djela davida icke-a.
Evo pogledao dnevnik i doznao informaciju da je od obicne gripe u Mexicu ove zime umrlo 7000 ljudi (valjda sam dobro cuo).
Tako da je ova svinjska jos uvijek beba i ne treba stvarati paniku i nepotrebno se bojati da ce sada u mjesec dana izginuti milijuni ljudi.
bilo je danas na dnevniku ali ima i na hrt-ovj stranici
"Meksičke zdravstvene službe fokusirane su na petogodišnjeg Edgara Hernandeza iz Vera Cruza, tzv. nultog pacijenta i prvog koji je preživio dokazani slučaj svinjske gripe."
Samo se vi šalite, svi smo gotovi...
ako to dodje kod nas unistit ce nas za mjesec dana...
Samo se vi šalite, svi smo gotovi...

bilo je danas na dnevniku ali ima i na hrt-ovj stranici
"Meksičke zdravstvene službe fokusirane su na petogodišnjeg Edgara Hernandeza iz Vera Cruza, tzv. nultog pacijenta i prvog koji je preživio dokazani slučaj svinjske gripe."

Evo sad u 23h u Dnevniku rekli da su dosli testovi Osijecanke i nema Svinjsku gripu. Al se javilo jos 5 studenata u Osijeku koji su dosli iz Amerike prije 4 dana.
Evo sad u 23h u Dnevniku rekli da su dosli testovi Osijecanke i nema Svinjsku gripu. Al se javilo jos 5 studenata u Osijeku koji su dosli iz Amerike prije 4 dana.
), ocito svi koji zive dobit ce gripu od straha i kanjat ce ko grlice 
Evo ljudi ja se spremam ko za rat, sad smo ja i moja family počeli kopat atomsko sklonište. Kupit čemo zalihe i bit tamo do 2011. Kad se vratimo možda če več oko nas biti pustinja ili nešto neočekivano.
ma to oni nama mazu oci s tim...kakva gripa u europi. osim toga farmaceutskoj industriji je u interesu da ona sad proda vise ljekova za zastitu i ko fol za cjepivo, a nakon ljepog profita ta ce se tema slegnut isto kao i sa pticjom gripom...
Mutanti ljudi-svinje (lat. političarius familiaris)?

Evo ljudi ja se spremam ko za rat, sad smo ja i moja family počeli kopat atomsko sklonište. Kupit čemo zalihe i bit tamo do 2011. Kad se vratimo možda če več oko nas biti pustinja ili nešto neočekivano.

to je i slićna situacija kao i sa ptićjom gripom kad je bila, po cjelom svjetu a sada je više ni nema, ako znam ima jedan slućaj u osjeku ali to će se s vremenom smirit