Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 76.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što rekoh tip virusa postoji, pitanje je stvarne opasnosti (s obzirom na humanu<ljudsku> gripu).

17 godina
neaktivan

Ako nisam zadnje 4 zime dobio gripu ( onu obicnu ) koju ima desetke tisuca ljudi svake zime u hrvatskoj, a svaki dan se vozim krcatim

tramvajima i busevima, kolika je sansa da dobijem ovu "svinjsku" kojom se zarazilo par sto ljudi u svijetu.... vjerujem zanemarivi mala

Ista se panika dize kao za onu pticju gripu prije par godina... cisto pretjerivanje

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan

ako je ko prijavljen ne torrenthr neka pogleda anketu bas je fora

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
17 godina
protjeran

nesto pise na tportalu da je dosla i u hrvatsku O.O

jedan djevojaka zarazeno navodno gripom, iz osjeka

vise na tportalu

labrovic na sto si glasao ja sam pod 4 Belji se a ratio 2.5 

Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 22:20 (deja_vu).
17 godina
RE: Svinjska gripa hara svijetom
labrovic kaže...

Evo pa neka narod vidi
17 godina
deja_vu kaže...

nesto pise na tportalu da je dosla i u hrvatsku O.O

jedan djevojaka zarazeno navodno gripom, iz osjeka

vise na tportalu

nist od toga nebu mi se cini
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Ivan M. kaže...
labrovic kaže...

Evo pa neka narod vidi
 vidio, dobro je :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

meni nije bas strah........

16 godina
neaktivan

Evo pogledao dnevnik i doznao informaciju da je od obicne gripe u Mexicu ove zime umrlo 7000 ljudi (valjda sam dobro cuo).

Tako da je ova svinjska jos uvijek beba i ne treba stvarati paniku i nepotrebno se bojati da ce sada u mjesec dana izginuti milijuni ljudi.

16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

ne lazi. priznaj!Namigiva
Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.
16 godina
neaktivan

da dobro si cuo i ja sam gledao...;)

16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
ivan_1995 kaže...

ne lazi. priznaj!Namigiva
 kaj.....mozda malo..ali neznam zasto....

17 godina
neaktivan

kako vas može biti strah nećega što postoji samo u vašoj glavi!Smijeh

također preporučujem djela davida icke-a.

17 godina
protjeran
axelox kaže...

Evo pogledao dnevnik i doznao informaciju da je od obicne gripe u Mexicu ove zime umrlo 7000 ljudi (valjda sam dobro cuo).

Tako da je ova svinjska jos uvijek beba i ne treba stvarati paniku i nepotrebno se bojati da ce sada u mjesec dana izginuti milijuni ljudi.

obicna gripa, svinjska gripa, pticja gripa, kuga i sl, ni jedno od toga nije ni priblizno isto osim po siptomima, ta gripa koja je ubila 7000 ljudi u mexiku je zbog toga sto je ta drzava jako zaostala u zdrastvenom smislu, i ta gripa u razvijenim zemljama ne bi uzelo ni 1% zarazenih a sta se tice svinjske gripe koja uzima 100% zarazenih zbog toga sto jos nisu nali lijek! 
Sva pitanja u vezi steam-a obratite se meni na pp... :D, ovo je sukladno pravilima ;) da se locka nespavalice i birc 90% spamera bi bilo u depresiji, a ako si medu onih 10% stavi ovo u potpis!
17 godina
deja_vu kaže...
 obicna gripa, svinjska gripa, pticja gripa, kuga i sl, ni jedno od toga nije ni priblizno isto osim po siptomima, ta gripa koja je ubila 7000 ljudi u mexiku je zbog toga sto je ta drzava jako zaostala u zdrastvenom smislu, i ta gripa u razvijenim zemljama ne bi uzelo ni 1% zarazenih a sta se tice svinjske gripe koja uzima 100% zarazenih zbog toga sto jos nisu nali lijek! 
neki dječak u Meksiku je ozdravio iako je bio zaražen svinjskom gripom
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
protjeran
fifiX kaže...
deja_vu kaže...
neki dječak u Meksiku je ozdravio iako je bio zaražen svinjskom gripom
 di si to nasao, daj link da vidim jer sma bas pratio zadnje vrijeme tu gripu i nisam nasao nista slicno oko tvoje tvrdnje...
17 godina

bilo je danas na dnevniku ali ima i na hrt-ovj stranici

"Meksičke zdravstvene službe fokusirane su na petogodišnjeg Edgara Hernandeza iz Vera Cruza, tzv. nultog pacijenta i prvog koji je preživio dokazani slučaj svinjske gripe."

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
neaktivan

Samo se vi šalite, svi smo gotovi...

17 godina
neaktivan

ako to dodje kod nas unistit ce nas za mjesec dana...

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Samo se vi šalite, svi smo gotovi...

Ma nismo, prebacit cemo se svi na vegeterijance i za rucak jesti pohanu salatuSmijeh
17 godina
protjeran
fifiX kaže...

bilo je danas na dnevniku ali ima i na hrt-ovj stranici

"Meksičke zdravstvene službe fokusirane su na petogodišnjeg Edgara Hernandeza iz Vera Cruza, tzv. nultog pacijenta i prvog koji je preživio dokazani slučaj svinjske gripe."

octo mali ima imuni sustav na tu bolest, ali losa vjest je ta da "da je potrebno najmanje 2 mj za proitvodnju prvih cjepiva", am resit ce se ta boles brzo Namigiva
16 godina
neaktivan

Evo sad u 23h u Dnevniku rekli da su dosli testovi Osijecanke i nema Svinjsku gripu. Al se javilo jos 5 studenata u Osijeku koji su dosli iz Amerike prije 4 dana.

17 godina
protjeran
Magger kaže...

Evo sad u 23h u Dnevniku rekli da su dosli testovi Osijecanke i nema Svinjsku gripu. Al se javilo jos 5 studenata u Osijeku koji su dosli iz Amerike prije 4 dana.

kako su mogli reci da nema svinjsku gripu ako tek nalazi dolaze sutra poslije podne, mislim ono jedni pricaju a drugo mislime isto ko saslavenom bilicem vec kao da je potpisao za chelse ( magger ne mislim na tebe Smijeh ), ocito svi koji zive dobit ce gripu od straha i kanjat ce ko grlice Smijeh
16 godina

Evo ljudi ja se spremam ko za rat, sad smo ja i moja family počeli kopat atomsko sklonište. Kupit čemo zalihe i bit tamo do 2011. Kad se vratimo možda če več oko nas biti pustinja ili nešto neočekivano.Smijeh

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 23:34 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

ma to oni nama mazu oci s tim...kakva gripa u europi. osim toga farmaceutskoj industriji je u interesu da ona sad proda vise ljekova za zastitu i ko fol za cjepivo, a nakon ljepog profita ta ce se tema slegnut isto kao i sa pticjom gripom...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
17 godina
neaktivan

Mutanti ljudi-svinje (lat. političarius familiaris)?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ta ti je dobra.Belji se
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Komedija..
Mogli bi snimit neki film o tome, kad prodje ova svinjarija.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo ljudi ja se spremam ko za rat, sad smo ja i moja family počeli kopat atomsko sklonište. Kupit čemo zalihe i bit tamo do 2011. Kad se vratimo možda če več oko nas biti pustinja ili nešto neočekivano.Smijeh

Ma zatvori se na 200 godina kao u Fallout3.
Lijepo nas svinje poubijaju, prodju nekoliko svjetskih ratova i vanzemaljci istrijebe ostalo. I lijepo zemlja ostane samo tebi..Cool
16 godina
neaktivan

to je i slićna situacija kao i sa ptićjom gripom kad je bila, po cjelom svjetu a sada je više ni nema, ako znam ima jedan slućaj u osjeku ali to će se s vremenom smirit

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice