Svinjska gripa hara svijetom

poruka: 450
|
čitano: 74.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Svinjska gripa hara svijetom
Nama je prof. iz sociologije rekao da je globalno zatopljenje i ledeno doba pojava koja se javlja u ciklusima zbog Zemljina putovanja oko Sunca po elipsi(!). I tko je to uopće potvrdio za Sunčevu oluju? Isto se tako pričalo za 1000.g i 2000.g pa -ćorak. A ako nam je stvarno došao kraj, tko ga je*e, preživjet će najbogatiji :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Nama je prof. iz sociologije rekao da je globalno zatopljenje i ledeno doba pojava koja se javlja u ciklusima zbog Zemljina putovanja oko Sunca po elipsi(!). I tko je to uopće potvrdio za Sunčevu oluju? Isto se tako pričalo za 1000.g i 2000.g pa -ćorak. A ako nam je stvarno došao kraj, tko ga je*e, preživjet će najbogatiji :)

http://www.ezadar.hr/clanak/znanstvenici-najavljuju-moguci-smak-svijeta-2012-godine

to najavljuju šta najavljuju a ne oluju, oluja se zna da če biti, ko što se zna kad če biti sljedeča pomrčina sunca...

naravno to najvljuju ali ne potvrđuju zbog panike koja bi nastala

nisu ni oni glupi, tisuče kompjutera proučava sunce i zna se svaki njegov plimni val kad če bit...

LJUDI SHEVITE, PUŠITE BILJKE, PIJTE I UŽIVAJTE DOK MOŽETE !!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 19:15 (mindstorm).
17 godina
protjeran
Šef kaže...
Evo od ove pandemije svinjske gripe nije ništa ostalo. Samo što Milinovića prozivaju da je kupio cjepiva koja nitko ne želi. A kad se sjetim kako su vikali da nam nema spasa

Bas sam si nekidan mislio, kak nema vise propagande u medijima oko sv. gripe.

E sad bi trebalo vidjet kolko je cjepiva ostalo neiskoristeno, a ostalo je sigurno jako puno

jer ljudi vise nisu osudeni na inf. samo iz TV-a, pa su vidjeli da je to umjetno stvorena panika radi sto vece

zarade farm. kompanija.

BTW. sad sam se sjetio da sam nekidan vidio reklamu da se cijepimo jer pandemija je tu.

LOL.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Proročanstva se ostvaruju.....idemo polako prema 21.12.2012.....preporučujem Zeistgeist i radove Davida Icke

probaj gledati i digitalne anjelena na you tubu

qwertzuiop
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 20:33 (qwertzuiop).
17 godina
neaktivan

2012. kao godina destrukcije je samo marketinški trik koji može zaintrigirati samo one koji ne istraže sami o čemu se radi, nego radije vjeruju pričanjima i napisima žutih tiskovina... Desetak minuta istraživanja (recimo, preko Wikipedije) i saznat ćete da je, naravno moguće da se nešto takvo dogodi, ali da postoje jednake šanse da se ista stvar dogodi sutra, za dva tjedna ili za 3 mjeseca.

Kalendar Maya ne završava 21.12.2012. već tada završava period. Njihov kalendar je napravljen tako da se sastoji od perioda. Dakle, na 21.12.2012. završava taj period, ali započinje novi. Ta razmjena perioda za Maye nije značila neke promjene, samo kraj jednog razdoblja (kao što mi imamo desetljeće, stoljeće, milenij...). Evo i citata s Wikipedije:

"Misinterpretation of the Mesoamerican Long Count calendar is the basis for a New Age belief that a cataclysm will take place on December 21, 2012. December 21, 2012 is simply the last day of the 13th b'ak'tun. But that is not the end of the Long Count because the 14th through 20th b'ak'tuns are still to come."

Tako da nema razloga za brigu, strah ili ikakvu paniku. Isto tako su govorili i za smak svijeta 2000., a na kraju su pobornici smaka svijeta utjehu našli u Y2K bugu.

Globalno zatopljenje, masivnu sunčanu oljuju ne bih htio komentirati pošto nisam dovoljno informiran o tome niti sam zainteresiran za nekakvo istraživanje, ali smatram da je oboje prenapuhano, pogotovo sunčana oluja 2012.-2013.

Što se tiče svinjske gripe, ona ne zaslužuje toliko medijskog prostora. Dosad je umrlo oko 14'000 ljudi u svijetu dok je omjer zaraženih/umrlih 1:1000, a od obične gripe umiru stotine tisuća godišnje. Mislim da ovaj podatak pobija sve nerazumne strahove od svinjske gripe...

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
15 godina
protjeran

ma nitko ne govori o mayama, kakve maye ?

govorim o oluji koja če najvjerojatnije biti...

spaliti sve elektrane na zemlji... to znači, nema hrane, nema vode, a i kako če ljudi bez struje napraviti nove elektrane.. milion robova i idemo.. za 20 godina bit če opet elektrana...

17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

ma nitko ne govori o mayama, kakve maye ?

govorim o oluji koja če najvjerojatnije biti...

spaliti sve elektrane na zemlji... to znači, nema hrane, nema vode, a i kako če ljudi bez struje napraviti nove elektrane.. milion robova i idemo.. za 20 godina bit če opet elektrana...

Ne, nece spalit sve elektrane na zemlji -.-

Malo si prekatastrofalno shvatio tu oluju...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan

Uništit će samo strujne vodove, a elektrane će ostat :D

I'm diggin' my way to somethin' better
15 godina
protjeran
nekitamo kaže...

interesantno...

reko sam spalit če sve elektrane i spalit če ih... a spalit elektranu ne znači sravnat je sa zemljom...

naravno da če ostat ali ne elektrane nego hrpa željeza,tj beskorisne konstrukcije... razmišljajte šta čitate

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 22:23 (mindstorm).
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
nekitamo kaže...

interesantno...

reko sam spalit če sve elektrane i spalit če ih... a spalit elektranu ne znači sravnat je sa zemljom...

naravno da če ostat ali ne elektrane nego hrpa željeza,tj beskorisne konstrukcije... razmišljajte šta čitate

I zasto bi mjenjanje el. vodova trajalo 20 godina?

razmisljaj ti sta citas...

15 godina
protjeran
Assassin kaže...
mindstorm kaže...
nekitamo kaže...

interesantno...

I zasto bi mjenjanje el. vodova trajalo 20 godina?

razmisljaj ti sta citas...

ti malo otvori oči, znaš ti koliko je to posla, popravit če vodove vrlo brzo... a koje če posljedice biti za nas to što smo bili 1mj bez struje..

nedaj bože da se desi pa da vidiš....

šta češ pit i jest kad budu oni popravljali vodove, ili češ se pridružit milijunu talibana i ič terorizirat okolo

ili češ sjedit i zarazit se "gripom" koju tad farmaceuti naprave da bi se izvukli iz krize 10 puta veče od ove što je danas

ili češ se prijavit dobrovoljno u 3. svjetski rat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 22:43 (mindstorm).
16 godina
neaktivan

evo počelo je

UNISTENJE SVIJETA 2012

dajte molim vas skockajte se

vjerujem u teoriju urote i u NWO do neke granice al ne vjerujem u prorocanstva i o tome da ce svijet gadno nadrapati 2012

i kao sto ste vidjeli svinjska gripa je obicna prevara svjetske elite samo da bi zaradili malo vise novca i ko zna sta jos

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

evo počelo je

UNISTENJE SVIJETA 2012

dajte molim vas skockajte se

vjerujem u teoriju urote i u NWO do neke granice al ne vjerujem u prorocanstva i o tome da ce svijet gadno nadrapati 2012

i kao sto ste vidjeli svinjska gripa je obicna prevara svjetske elite samo da bi zaradili malo vise novca i ko zna sta jos

sve si reko zadnjim redom posta...

16 godina
protjeran
mindstorm kaže...

je reko na sjeverni i južni pol... jesi li ti imao geografiju, znaš li što su sjeverni i južni pol... i ona njamanja anomalija na njima imat če gadne posljedice po nas

a oluje če sigorno biti, isto ko da se netko nađe prije pomrčine sunca i kaže da nije sigorna... to se zna godinama unaprijed...

neče nas svinjska gripa ali če nas onda "konjska"

ti razmisli što če farmaceuti napravit nakon 2012. ako su u ovoj blagoj krizi napravili ovo...

ima da nam slože pravu "konjsku" gripu...

nisu to samo farmaceuti, hebat če nas svi skupa da dođu do para,

ljudi če opstat u manjoj količini to da, ali ako to žele moraju selit van atmosfere jer unutra nje su zalihe za život na minimum-u, a da ih sačuvamo i povečamo jesmo sposobni ali se nemožemo dogovorit i nikad nečemo moči...

Selit van atmosfere, znaci tamo ce uvjeti za zivot biti bolji? Hmm, a ja mislio da u svemiru nista ne raste zbog nedostatka kisika i mnogih drugih cimbenika, ali vjerojatno sam se prevario i jos nesto, sunce će imati veći utjecaj izvan atmosfere nego u njoj.

U povjesti su se dešavale mnoge promjene klime, globalno zatopljenje , globalno zahlađenje, sve su to prirodni procesi. U prošlosti se čak jednom desilo da je bilo samo 2000 ljudi, tako sam negdje procitao. Tako da ovo nece biti tako strašno.

15 godina
protjeran

za nas če biti strašno jer nismo bogati....

a ti ako ne razumiješ smisao rečenice onda seli van atmosfere...

a i kad smo kod sunca i kisika, ako doguramo još 600,700 godina, mnogo nas če živjeti negdje vani...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 23:02 (mindstorm).
16 godina
neaktivan
OMG, ŠTO ĆEMO BEZ EL. VODOVA?! Pa nećemo moći ići na BOL forum í pisat sr*nja. Ali će valjda i dalje moći čitati BUG. Ali, čekaj, pa kako će ga oni uređivat i printat bez el. energije? Pa vjerojatno će onda pisati ručno svaki primjerak u bilježnice i automatski svaki postaje unikat. Ali, čekaj, o čemu će onda pisat? Joooj, pa to je kraj poznatog svijeta, ja idem u svoj Vault 13294 u Paklenicu, vidimo se...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
OMG, ŠTO ĆEMO BEZ EL. VODOVA?! Pa nećemo moći ići na BOL forum í pisat sr*nja. Ali će valjda i dalje moći čitati BUG. Ali, čekaj, pa kako će ga oni uređivat i printat bez el. energije? Pa vjerojatno će onda pisati ručno svaki primjerak u bilježnice i automatski svaki postaje unikat. Ali, čekaj, o čemu će onda pisat? Joooj, pa to je kraj poznatog svijeta, ja idem u svoj Vault 13294 u Paklenicu, vidimo se...

Pa nećemo ni trebati više bug i forume da pišemo kako smo napravili headshoot u nekoj pucačini... Moći ćemo igrati REAL real-time shooter. 

That last piece of bread is mine... BIATCH! 

Neki lik te gnjavi? Zatuci ga sikirom. No more mr. nice guy. 

E moji forumaši vi ćete biti prvi na jelovniku :( 

16 godina
neaktivan

"Elektrićni vodovi" je bio sarkazam -.-

I'm diggin' my way to somethin' better
17 godina
neaktivan
malo ste zabrijali s tim "end of the world as we know it" pricama, ne brinema se ja za nas...
ok, mogli bi malo skulirat s tom eksploatacijom al "ova" banda nece sam tako dopusti da neka glupost unisti ono sto su stoljecima stvarali... i nismo u srednjem vijeku više... eventualno prolazi Icke kod mene, al ovo ostalo se moze sve znanstvenim i logikom "predvidjeti"
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
Električni vodovi ne budu spaljeni nego budu trafostanice za koje treba deseci godina da se izgrade pošto ih rade jako malo i jako sporo.
Živi bili pa vidjeli kak bi rekla moja baka.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Električni vodovi ne budu spaljeni nego budu trafostanice za koje treba deseci godina da se izgrade pošto ih rade jako malo i jako sporo.
Živi bili pa vidjeli kak bi rekla moja baka.

Kad bi bila velika potraznja, radili bi ih brze i u vecim kolicinama...

Uostalom, ako znanstvenici znaju 100% da ce doci do oluje, i ako znaju kakve ce ona posljedice imati, onda ce se vjerojatno pripremiti za nju...

17 godina
neaktivan

Od svinjske gripe vec ste na propasti kugle zemaljske.Šutim

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Pa svinjska gripa, teorije zavjere skupa sa Area-51, Mayama idu u isti koš, nije da nevjerujem u neke od tih

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 16:45 (Šef).
15 godina

Moje ribe u akvariju imaju još 2 godine života!

Ajd barem se nebudem morao brinuti za doručak sljedeći dan.Al samo ja,jer baš nisu nekaj velike.

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa svinjska gripa, teorije zavjere skupa sa Area-51, Mayama idu u isti koš

hehe teorija zavjere u nekim granica bas i ne

al samo da te pitam sry na offtopic

npr u teoriju zavjere spada i 9/11

zar stvarno mislis da je grupa arapskih terorista tamo iz guzjane otela avione i kresnuli se u WTC?LOL

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina

jel mi moze neko rec neke dokumentarce ili filmove o Tesli?

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
15 godina
neaktivan

Tajna Nikole Tesle

The spirit of Tesla

qwertzuiop
16 godina
neaktivan
ivm kaže...

jel mi moze neko rec neke dokumentarce ili filmove o Tesli?

pogle ovu temu. ima tu svega

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...
nekitamo kaže...

interesantno...

za tvoj pravopis mozda je i olakotna okolnost da te oluja izbrise s lica Zemlje...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina

Ah, te teorije zavjere, lako uzimaju maha kad su ljudi paranoinični i nepovjerljivi

Nedavno sam radio nešto u Excel-u za prijatelja i macro mi se učinio dobro rješenje

Međutim, shvatio sam da macro baš i nije dobro rješnje, dovoljan je bio onaj

security warning od MS-a da prijatelj nađe stotinu razloga da to ne otvori

Mogu zamisiti kako je tek doktoru Beusu, može on pričati o cijepljenju koliko hoće,

ali netko drugi je ljudima dao onaj security warning.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice