Zanimljiva slika u pronađena u jednom starijem udžbeniku .
Sjećam se te slike ! :DD
K tome , da se napomene, to je slika iz udžbenika za vjeronauk u osnovnoj školi, khm xD
Zanimljiva slika u pronađena u jednom starijem udžbeniku .
Sjećam se te slike ! :DD
K tome , da se napomene, to je slika iz udžbenika za vjeronauk u osnovnoj školi, khm xD
.
omg!!!!!!!!skynet omgomgomg terminatoriiiiiiiiiiiiiiii sranjeeeeeee fak!!!!!!
sad ce poslat terminatora iz buducnosti da ubije bill gates-a
sad ce poslat terminatora iz buducnosti da ubije bill gates-a
Veze s vezom nema... si ti gledao terminatore?
ma ne listam teme po podforumima previše.. ono kaj vidim desno da je akivno to čitam i tak.. :D
eventualno nekaj stavim pod "pratnju"..
5. slika-Batista?
:D
al humor nikako da stavim :D
hm,da svi znamo barem jednog takvog = )
Kills: 15000 (sjeti se twin towera :/)
hm,da svi znamo barem jednog takvog = )
Kills: 15000 (sjeti se twin towera :/)
hmmm....
Svako ima svoje mišljenje, i ja smatram da je to bio Laden..
Svako ima svoje mišljenje, i ja smatram da je to bio Laden..
ja nemam mišljenje jer ja baš i ne prihvaćam javno mnijenje. Sve što znaš može biti laž (mislim na općenito događaji), a opet ne mora. Recimo ja sam strogo uvjeren i vjerujem da je ona snimka slijetanja na mjesec fejk. Ako drugi misle obratno zaboli me ku*ac. A za ovaj 9/11...nzm šta da mislim ali više vjerujem teoriji zavjere. Samo ću jednu stvar spomenuti a to je da je mjerena brzina urušavanja i izmjereno je 9,81 m/s2. Samo ta brojka ti može i više nego dovoljno reći. Ali ajde da se ne bi Ivo naljutio pa nam kartončiće djelio, let's stick to some jokes!
... Samo ću jednu stvar spomenuti a to je da je mjerena brzina urušavanja i izmjereno je 9,81 m/s2. Samo ta brojka ti može i više nego dovoljno reći. Ali ajde da se ne bi Ivo naljutio pa nam kartončiće djelio, let's stick to some jokes!
Krivo ti je, jedinica za mjerenje akceleracije je m/s2, ne m/s2 :P. A mislim, de su izmjerili baš 9,81 m/s2 i kak? LOL.
... Samo ću jednu stvar spomenuti a to je da je mjerena brzina urušavanja i izmjereno je 9,81 m/s2. Samo ta brojka ti može i više nego dovoljno reći. Ali ajde da se ne bi Ivo naljutio pa nam kartončiće djelio, let's stick to some jokes!
Krivo ti je, jedinica za mjerenje akceleracije je m/s2, ne m/s2 :P. A mislim, de su izmjerili baš 9,81 m/s2 i kak? LOL.
Nisam znao da editor nudi indexe, pa na šta se još može ta dvojka u indexu m/s odnositi ? Ne vjerujem da postoji takva formula...
I opet, ovo što sam rekao je bilo na rubu znanosti. Plus uvijek možeš guglati. A ako pitaš kak su mjerili, pa lagano, uzeli snimku urušavanja i mjerili od tamo. Easy as pie!
waiiiiiiit just a darn minute here...is this a troll post ?
ostatak: funny pictures of justin bieber
ostatak: funny pictures of justin bieber
3. slika, zar je to breaking news? /facepalm