- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedna od najepic slika koje sam ikad vidio.
A kud baš ispred ova 2 lika, malo lijevo su 2 curke
Slike su ti tako dobre da bih ti dao 10 TU da mogu. Beži ženo slažem tiket, doslovno sam odvalio
nekako nisam očekivao :3
Ova sa mljekom je najbolja ali treba odmah zumirat i ne gledat što je dole, ja sam se doslovno polomio 
.
Ne kužim kaj ne valja s ovim lokotom.
.
Kako bi ga ti otključao?
.
Naguran uza zid, nit ga moš pomaknut, nit ga moš otključat
pozdrav :D da nema netko onu sliku gdje onaj aww yeah guy govori sa ženom i ona mu kaže nešto u stilu da kada se svađaju on priča na francuskom :P
malo shitty explanation, al' oke
Nedavno uslikano!
volio bi ja znati sta tu pise ,mutna je slika !
Nedavno uslikano!
Lik pita koje je napajanje bolje , Corsair VX 550W ili Corsair TX 650W ..
a jedan drugi lik, koji je 21 mjesec na forumu mu odgovara : " Za napajanja neznam, ali CORSAIR satovi su dobri, iako malo pricy, ali kvaliteta se plaća. Pogotovo ruska " nit se lomi nit savija " tehnika !
Laptop Multi-Touch ! I see 
Nedavno uslikano!
Lik pita koje je napajanje bolje , Corsair VX 550W ili Corsair TX 650W ..
a jedan drugi lik, koji je 21 mjesec na forumu mu odgovara : " Za napajanja neznam, ali CORSAIR satovi su dobri, iako malo pricy, ali kvaliteta se plaća. Potovo ruska " nit se lomi nit savija " tehnika !
Laptop Multi-Touch ! I see 
Čitaj pažljivije, lik koji je otvorio temu je pitao koje je CROSAIR napajanje bolje, fali je u nazivu, napajanja su Corsair, a on pita za CORSAIR, a igrom slučaja CORSAIR su satovi.
Tako da lik pita za Corsair napajanja a iskusniji kolega mu odgovara da ne zna za ta napajanja ali satovi CROSAIR da su dobri.
Jer iskreno ni ja ne znam za CROSAIR napajanja.
Tako da kad tuđe riječi stavljaš u navodnike, što bi podrazumijevalo citiranje, onda ih kopiranj, ne prepisuj jer ovo jednostavn onije točno.
Sorry na 
Evo slikica, da nešto i pridonesem
ostatak: funny street sign