Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bug

Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bug
Dakle, počelaje večerašnja priča nespavalica. Spamerski klub nastavlja sa radom. :) hehe
Ovo će biti radna noć, samo dok pogledam "operacija valkira" movie.. :)
Pozz ljudi, evo mene u temu nakon duzeg perioda :)
Upravo jedem sendvic od muke jer mi Bf2142 nece da radi, konstantno se rusi. A preumoran sam da ga reinstaliram, treba onda patchirati i skidati Northern strike.
Radje cu image particije vratiti.
oo..
napokon i ti doktore si doso ovdee..
evo upravo skidam SlumDog millionaire i milk..
jedva čekam pogledat tog milijunađa o kome svi pričajuu--
oo..
napokon i ti doktore si doso ovdee..
evo upravo skidam SlumDog millionaire i milk..
jedva čekam pogledat tog milijunađa o kome svi pričajuu--
I mene zena ganja da joj skinem tog milijunasa, a uopce mi se ne gleda taj film...
pozz nespavalice...
evo će nam biti još jedan dan gdje ćemo dočekati jutro
film nije loš ali po meni ne zaslužuje sve te silne oskare... ali to je samo moje mišljenje ;)
film nije loš ali po meni ne zaslužuje sve te silne oskare... ali to je samo moje mišljenje ;)
Uhh valjalo bi sada nešto pojesti pa na spavanje!!
Eto laku noć svima, mora se spavati, treba raditi sutra!!
Ej nespavalice, pa gdje ste ? Cime trenutno ubijate vrijeme ? Ja vrtim 3 foruma i citam sve po redu. Jos samo 4 i pol sata.
Ja ne mogu vjerovati da prije nisam nabasao na ovaj post.Evo sad sam skinuo masu serija
pa idem pregledat onda još malo prašit Stalkera pa cu naletit da vidim ima li još tko budan.
Ljudi ja vas pozdravljam, odoh ja u krpe. Išao jučer spavati u oko 4, a morao se dignuti u 7 zbog tjelesnog u teretani. I još mi osnove elektrotehnike na faksu spržile mozak. Odo ja ubit oko
jeli ima još ikoga..
odustao od gledanja quatum of solace-a...
sjetio svih onih loših reviewa...
e, ujutro iman nastavu u 10.. tako da cu trebat uskoro u krpe..
Ljudi ja vas pozdravljam, odoh ja u krpe. Išao jučer spavati u oko 4, a morao se dignuti u 7 zbog tjelesnog u teretani. I još mi osnove elektrotehnike na faksu spržile mozak. Odo ja ubit oko
A da da da ima još budnih.
Ja evo završio sa igranjem pa sad idem pogledat još jednu epizodu wonder showzen
a aonda ću vidjet.over and out.
ma dosadno :)
Evo bacio malo Cod4 pa idem na gledanje Valkyrie, kažu da nije loš...
A večeras sigurno svi lokaju pa nema još nikoga...
Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!! Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...
Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!! Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...