Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.780.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice
tommy2103 kaže...

Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bugNamigiva

good for you...
evo ja imam gripu, temperatura 39, boli me vrat od izležavanja i gledanja tv-a, grlo mi je upaljeno i sa svim tim stvarima ja cu s vama nocas mlatit praznu slamu Namigiva
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
leo_819 kaže...
tommy2103 kaže...

Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bugNamigiva

good for you...
evo ja imam gripu, temperatura 39, boli me vrat od izležavanja i gledanja tv-a, grlo mi je upaljeno i sa svim tim stvarima ja cu s vama nocas mlatit praznu slamu Namigiva
 A tebi je onda još goreMršti se,meni će vecina toga ujutro nestati jer cu se odmoriti a tebi  gripa ostaje.Ah i to će jednom proć,tak ja razmišljam
Ajd ljudovi,pozdrav,odoh ja
Only God will judge me tko je brži ili zec
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
tommy2103 kaže...

good for you...
 Zavali se u krevet i čitaj bugSmijeh Ja gledam Mad men, serija je jako dobra.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dakle, počelaje večerašnja priča nespavalica. Spamerski klub nastavlja sa radom. :) hehe

Ovo će biti radna noć, samo dok pogledam "operacija valkira" movie.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
moderator
Za nespavalice

Pozz ljudi, evo mene u temu nakon duzeg perioda :)

Upravo jedem sendvic od muke jer mi Bf2142 nece da radi, konstantno se rusi. A preumoran sam da ga reinstaliram, treba onda patchirati i skidati Northern strike.

Radje cu image particije vratiti.

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

oo..

napokon i ti doktore si doso ovdee..

evo upravo skidam SlumDog millionaire i milk..

jedva čekam pogledat tog milijunađa o kome svi pričajuu--

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

oo..

napokon i ti doktore si doso ovdee..

evo upravo skidam SlumDog millionaire i milk..

jedva čekam pogledat tog milijunađa o kome svi pričajuu--

Milk je izašao DVD-Rip, šta je izašao i za slumdoga? Ja sam pitao par ljudi kakav je film a komentari svih su:  ili loš film ili ok film koji uopće ne zaslužuje oskara (eventualno 1 ili 2 u slabijim kategorijama).

Ja ću ga morati pogledati, ali mislim da ću biti užasno razočaran.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

I mene zena ganja da joj skinem tog milijunasa, a uopce mi se ne gleda taj film...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz nespavalice...

evo će nam biti još jedan dan gdje ćemo dočekati jutro

popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
Za nespavalice

film nije loš ali po meni ne zaslužuje sve te silne oskare... ali to je samo moje mišljenje ;)

16 godina
leo_819 kaže...

film nije loš ali po meni ne zaslužuje sve te silne oskare... ali to je samo moje mišljenje ;)

Koliko ih je sve skup pokupia, mene niti malo ne privlači pa ne virujen da ću ga pogleadt, al isto bacite komentare
pa možda se predmislim, i eto gledam odavno nismo bili aktivni u kasne sate
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan
Samo da se javim, jer je ovo definitivno tema za mene! Sad trenutno idem pogledat film. Zove se Seven pounds, sa Will Smithom. Bas me zanima kkav je
Pozdravljam sve nocne ptice!!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uhh valjalo bi sada nešto pojesti pa na spavanje!! Smijeh

Eto laku noć svima, mora se spavati, treba raditi sutra!!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ej nespavalice, pa gdje ste ? Cime trenutno ubijate vrijeme ? Ja vrtim 3 foruma i citam sve po redu. Jos samo 4 i pol sata. Neodlučan

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja ne mogu vjerovati da prije nisam nabasao na ovaj post.Evo sad sam skinuo masu serija

pa idem pregledat onda još malo prašit Stalkera pa cu naletit da vidim ima li još tko budan.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ja vas pozdravljam, odoh ja u krpe. Išao jučer spavati u oko 4, a morao se dignuti u 7 zbog tjelesnog u teretani. I još mi osnove elektrotehnike na faksu spržile mozak. Odo ja ubit okoCool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jeli ima još ikoga..

odustao od gledanja quatum of solace-a...

sjetio svih onih loših reviewa...

e, ujutro iman nastavu u 10.. tako da cu trebat uskoro u krpe..

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
Paolo2612 kaže...

Ljudi ja vas pozdravljam, odoh ja u krpe. Išao jučer spavati u oko 4, a morao se dignuti u 7 zbog tjelesnog u teretani. I još mi osnove elektrotehnike na faksu spržile mozak. Odo ja ubit okoCool

Sto nemas osnove elektrotehnike samo prvi semestar? FER?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A da da da ima još budnih.

Ja evo završio sa igranjem pa sad idem pogledat još jednu epizodu wonder showzen

a aonda ću vidjet.over and out.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
otvaram za vešeras...

gdje ste nespavalice??
17 godina
Za nespavalice

ma dosadno :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Za nespavalice

Evo bacio malo Cod4 pa idem na gledanje Valkyrie, kažu da nije loš...

A večeras sigurno svi lokaju pa nema još nikoga...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
16 godina
neaktivan
lokaju svi osim nas smrtnika... šmrc...
17 godina
neaktivan
ja sam dosad vozio tdu sa g25 a sad odoh lec ;)
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
benko kaže...
ja sam dosad vozio tdu sa g25 a sad odoh lec ;)
 sad se malo praviš važan :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!!SmijehSmijeh Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Uhh.. Nedjelja!! Najljepši dan što postoji!!SmijehSmijeh Spavanje dodugo u dan i odmaranje cijeli dan... kud ćeš bolje...

a u crkvu na misu!?
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...

a u crkvu na misu!?
 Naravno!!!! Ali idem na večernju misu!! U 17h.
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...

a u crkvu na misu!?
 a dobro je. e blago tebi... kod mene nema večernje mise
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...
jurluk kaže...
Bellatrix kaže...

a u crkvu na misu!?
 a dobro je. e blago tebi... kod mene nema večernje mise
 Ma kod mene ti ima misa u 7h 8h 9:30h 11h i 17h   pa mogu birati kako me volja Osmijeh A puno je bolje na večernju ići..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice