Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.777.766
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E a ja ode učit... :D

Šta ćeš mora se.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

otici na spavanje ili ne?

pitanje je sad:)

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]
16 godina
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...

I meni učenje, jbg sutra ispit
Bili kaže...

otici na spavanje ili ne?

pitanje je sad:)

Ne idemo, učimo
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Odlično imat ću s kim pričat u sitne sateSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

sad učit?? nisi ti normalan! Smijeh Ja nikad po noći ne učim.. noć je za spavanje i ludovanje.. hehe

Ja sad odo pod tuš i spavanjee..
P.S nisam odavno ranije otišao na spavanje.... ali mora se sutra rano na nogeSmijeh..
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
Za nespavalice

Pa najbolje vrime za učit je od 2 do 4 ujutro

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

I ja tribam sada učit....

16 godina
Za nespavalice

Pa ima nas nešto večeras, neka neka neću bit sam

i spremia sam tuš kad mi se počme spavat moran

sve završit do jutra

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Pa najbolje vrime za učit je od 2 do 4 ujutro

Pa je ali ako po danu spavaš ili ne radiš ništa!!!
Ja sam cijeli dan na nogama i idem tamo vamo... s faxa u stan iz stana na fax.... umori se!!
Meni je najbolje za učenje od 17-21h....
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
Za nespavalice

ma ja ujutro u 6 na fizikalnu, dođem doma odspavam,

trčim 5-6  km ivježba  i onda tek učenje ne mogu

prije jer mi je to zadnje opcija kad mi je dosadno

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja nikad ne učim prije ispita, mogu se pohvaliti da imam odlično pamćenje i brzo shvaćam, tako da mi je ono što čujem na predavanjima dovoljno. Ja učim jedino kada debelo zagusti, a i tada samo pročitam jer se jednostavno ne mogu se koncentrirati i zuriti u knjigu, maksimum mogu izdržat 20 minuta pred njom. Jako nezgodne osobine.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo upravo radim jednu skriptu u bashu za jedan server. Trebam zamjenti neke znakove slova pa se sad mučim sa sed-om.

Gentoo user. :')
17 godina
protjeran
Za nespavalice

idem si uzet čokolade pa malo EVE bacit.

a onda sopranosa epizodu tamo oko pola 4 recimo...     :)

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
Za nespavalice

Hehehehehe,tek toliko da se javim.Cool

Dakle,ja ne spavam još....ima li još takvih ovdjeBelji se

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
fromcelltohell kaže...

Hehehehehe,tek toliko da se javim.Cool

Dakle,ja ne spavam još....ima li još takvih ovdjeBelji se

Ima ima! Svaku vecer citam sto pisete ali kao sto sam rekao, nemam sto pametno za reci pa sutim! :D
16 godina
Za nespavalice

Ma nije valjda da nemaš baš ništa za reći????

Pa gdjekad se možeš javit,pozdravit ekipu

ili reći što radiš,zašto ti se ne spava ...itd.Cool

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Lokalne mreže, mrežni sloj, transportni sloj, internetske usluge... ah divote... Ispit baš po mojoj mjeri.. Eh kad bi svi takvi bili.. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
Za nespavalice

Pozdraf,ekipa. Odoh ja sad.Cool

16 godina
Za nespavalice

A moj coderu ti nikako leć a bome ni ja

meni osnove sutra, a sve sumnjam kako ću proć

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

NEma odmora dok traje obnova!! haha Ili u ovom slučaju učenje. :) Jer ako stanem onda se teško pokrenit..

17 godina
Za nespavalice

Ma ja ne spavam danima do zore, muce me dosadni kolokviji za koje mi se ne da uciti.... muci me moj mozak jer preko dana spava a kada legnem u krevet smiren samo se upali i ubija me kojekakvim idejama, razmisljanjima o svemu mogucem i ne mogucem!

...Ehhh te ideje, zbog njih sam krenuo na (besplatni) Business Plan Contest da naucim kako ih razviti i eventualno jednom ostvarim! I sada rafinirao dvije ideje pa saznao da taj moj rad postaje "javan" kada ga predam, tj. moze ga mrknut tko god hoce tako da ovaj "contest" dio otpada! Glavno da se nauci pisati poslovni plan, to je srce svakog poduzetnika (i meni ta rijec smijesn zvuci)! :D

16 godina
Za nespavalice

Nema žive duše, aj dobro idem onda i ja ća

17 godina
Za nespavalice

E sad stvarno nema nikoga online! ...Super, sad cu uzet krpu, malo razrjeđivača i obrisat vam sve postove, buhahahahahahaha! :P :P :D

17 godina
protjeran
Za nespavalice

Upravo sam (konačno) završio na PS2   igru   Shin Megami Tensei: Persona 3.

Savegame pokazuje nekih 130h i 44m, iako vjerujem da ima još i više, ali moram priznati da mi nije žao niti jedne minute potrošene na ovo remek djelo.

Igram je sigurno već godinu dana i toliko sam se već naviknuo na nju da mi je bilo na neki način čak i žao preći ju do kraja; ali isto tako moram reći da ovako lijepo napravljen, očaravajući kraj još nikad dosad nisam vidio niti u jednoj igri.

Mislim da zapravo nikad i nisam potrošio toliko vremena na neku single player igru, a još postoji i dodatak, plus što je nedavno izašao i 4. dio...

Definitivna preporuka za sve koji imaju PS2 i vole japanske RPG-e i anime !

A sad bi napokon trebalo nastaviti gdje sam stao na Witcheru, heh....  

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
protjeran
Za nespavalice

samo da pitam na brzinu kako da spojim film koji je u tri djela u jedan ( naravno :) ) format filma je x264 ja sam probao sa nekim programom ali mi samo izbacuje datoteku od 300 MB koju pokrenem i traje samo 34 min ( znaci da nisam uspio ) radio sam po upotama neznam sto sam zeknuo, e sada da itko zna kakav dobar program i kratko upote!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo u 22.00 službeno otvaram ovu temu za večeras..

Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav ! I prikljucujem se... Jos jedna radna noc...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Pozdrav ! I prikljucujem se... Jos jedna radna noc...

Pozdrav ! I prikljucujem se... Jos jedna NEradna noc..Cool
16 godina
neaktivan
pozz i od mene. ovo bi mogla bit duga noć
17 godina
Za nespavalice

Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bugNamigiva

Only God will judge me tko je brži ili zec
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice