E a ja ode učit... :D
Šta ćeš mora se.. :)
otici na spavanje ili ne?
pitanje je sad:)
otici na spavanje ili ne?
pitanje je sad:)
Odlično imat ću s kim pričat u sitne sate
Pa najbolje vrime za učit je od 2 do 4 ujutro
I ja tribam sada učit....
Pa ima nas nešto večeras, neka neka neću bit sam
i spremia sam tuš kad mi se počme spavat moran
sve završit do jutra
Pa najbolje vrime za učit je od 2 do 4 ujutro
ma ja ujutro u 6 na fizikalnu, dođem doma odspavam,
trčim 5-6 km ivježba i onda tek učenje ne mogu
prije jer mi je to zadnje opcija kad mi je dosadno
Ja nikad ne učim prije ispita, mogu se pohvaliti da imam odlično pamćenje i brzo shvaćam, tako da mi je ono što čujem na predavanjima dovoljno. Ja učim jedino kada debelo zagusti, a i tada samo pročitam jer se jednostavno ne mogu se koncentrirati i zuriti u knjigu, maksimum mogu izdržat 20 minuta pred njom. Jako nezgodne osobine.
Evo upravo radim jednu skriptu u bashu za jedan server. Trebam zamjenti neke znakove slova pa se sad mučim sa sed-om.
idem si uzet čokolade pa malo EVE bacit.
a onda sopranosa epizodu tamo oko pola 4 recimo... :)
Hehehehehe,tek toliko da se javim.
Dakle,ja ne spavam još....ima li još takvih ovdje
Hehehehehe,tek toliko da se javim.
Dakle,ja ne spavam još....ima li još takvih ovdje
Ma nije valjda da nemaš baš ništa za reći????
Pa gdjekad se možeš javit,pozdravit ekipu
ili reći što radiš,zašto ti se ne spava ...itd.
Lokalne mreže, mrežni sloj, transportni sloj, internetske usluge... ah divote... Ispit baš po mojoj mjeri.. Eh kad bi svi takvi bili.. :)
Pozdraf,ekipa. Odoh ja sad.
A moj coderu ti nikako leć a bome ni ja
meni osnove sutra, a sve sumnjam kako ću proć
NEma odmora dok traje obnova!! haha Ili u ovom slučaju učenje. :) Jer ako stanem onda se teško pokrenit..
Ma ja ne spavam danima do zore, muce me dosadni kolokviji za koje mi se ne da uciti.... muci me moj mozak jer preko dana spava a kada legnem u krevet smiren samo se upali i ubija me kojekakvim idejama, razmisljanjima o svemu mogucem i ne mogucem!
...Ehhh te ideje, zbog njih sam krenuo na (besplatni) Business Plan Contest da naucim kako ih razviti i eventualno jednom ostvarim! I sada rafinirao dvije ideje pa saznao da taj moj rad postaje "javan" kada ga predam, tj. moze ga mrknut tko god hoce tako da ovaj "contest" dio otpada! Glavno da se nauci pisati poslovni plan, to je srce svakog poduzetnika (i meni ta rijec smijesn zvuci)! :D
Nema žive duše, aj dobro idem onda i ja ća
E sad stvarno nema nikoga online! ...Super, sad cu uzet krpu, malo razrjeđivača i obrisat vam sve postove, buhahahahahahaha! :P :P :D
Upravo sam (konačno) završio na PS2 igru Shin Megami Tensei: Persona 3.
Savegame pokazuje nekih 130h i 44m, iako vjerujem da ima još i više, ali moram priznati da mi nije žao niti jedne minute potrošene na ovo remek djelo.
Igram je sigurno već godinu dana i toliko sam se već naviknuo na nju da mi je bilo na neki način čak i žao preći ju do kraja; ali isto tako moram reći da ovako lijepo napravljen, očaravajući kraj još nikad dosad nisam vidio niti u jednoj igri.
Mislim da zapravo nikad i nisam potrošio toliko vremena na neku single player igru, a još postoji i dodatak, plus što je nedavno izašao i 4. dio...
Definitivna preporuka za sve koji imaju PS2 i vole japanske RPG-e i anime !
A sad bi napokon trebalo nastaviti gdje sam stao na Witcheru, heh....
samo da pitam na brzinu kako da spojim film koji je u tri djela u jedan ( naravno :) ) format filma je x264 ja sam probao sa nekim programom ali mi samo izbacuje datoteku od 300 MB koju pokrenem i traje samo 34 min ( znaci da nisam uspio ) radio sam po upotama neznam sto sam zeknuo, e sada da itko zna kakav dobar program i kratko upote!
evo u 22.00 službeno otvaram ovu temu za večeras..
Pozdrav ! I prikljucujem se... Jos jedna radna noc...
Pozdrav ! I prikljucujem se... Jos jedna radna noc...
Priključujem se i ja,al samo na kratko,ovaj petak bio naporan,jedva čekam da legnem,al zadnje atome snage trošim na bug