- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pred 3-4 dana šetam cestom, a nakon par sekundi mobitel u ruci i lokva krvi na podu. Mama neka me neko pokupi i vozi na hitnu - probio sam stopalo na čavao. Predivna scena je onda bila doma
Sada na konjskim antibioticima, ali sve brzo zarasta. Već se hoda skoro normalno, trčanje nema šanse
Nisam ja jedan od tih - ne brini se. Naći će sudbina način kako me zajebat
Ti bokca baš si nabasal na Čavel nemaš sreče fučkaj ga, meni se to jednom dogodilo dok sam bil mali ali sam se nabol samo onak na pola ne do kraja ništ strašno uglavnom u mom slučaju.

Ma tu te više psiha ispali nego sam ubod, naročito ako si mlađi.
Inače, večer svima.
evo pa će se skinit fable, nisam bia u mogućnosti prije..
Živjeli mafijo forumska, kaj se radi?
Ja sam sretan k'o beba nakon što se podrigne, dva slobodna dana ekstra! 
Je*a ga vi bolesnici, baš ste se našli. 2 deca rujnog vina dnevno i da vidiš. A ni moja pokojna baba nije luda bila, jutro uz kavu čašicu rakije! 
Btw. alex sretno s operacijom!
Živjeli mafijo forumska, kaj se radi?
Ja sam sretan k'o beba nakon što se podrigne, dva slobodna dana ekstra! 
Je*a ga vi bolesnici, baš ste se našli. 2 deca rujnog vina dnevno i da vidiš. A ni moja pokojna baba nije luda bila, jutro uz kavu čašicu rakije! 
Btw. alex sretno s operacijom!
Večer i tebi...
Možeš li mi malo pojasniti nešto vezano uz mobilni internet. Dobio sam neki letak u kojem se propagiraju flat rate tarife (pun brzina za dio prometa i reducirana kod premašenja). U firmi imamo 5 podatkovnih kartica, koristimo ih kada smo na putu za pristup e-mailu i netu koja tarifa nam je najbolja.
Večer i tebi...
Možeš li mi malo pojasniti nešto vezano uz mobilni internet. Dobio sam neki letak u kojem se propagiraju flat rate tarife (pun brzina za dio prometa i reducirana kod premašenja). U firmi imamo 5 podatkovnih kartica, koristimo ih kada smo na putu za pristup e-mailu i netu koja tarifa nam je najbolja.
Pa, sad...
Ako ti je firma na nekim poslovnim tarifama tu ti ne znam pomoći, budući da smo odvojeni u radu, pa ne znam njihovu ponudu.
ako su privatni brojevi, mislim da je sasvim dovoljna M ili L tarifa.
M=speed step down nakon 1GB
L=speed step down nakon 3GB
Mislim da za najvećom (XL) nema potrebe jer je ona više namjenjena kao zamjena za ADSL tamo gdje ga nema, ili studentima.
Pa, sad...
Ako ti je firma na nekim poslovnim tarifama tu ti ne znam pomoći, budući da smo odvojeni u radu, pa ne znam njihovu ponudu.
ako su privatni brojevi, mislim da je sasvim dovoljna M ili L tarifa.
M=speed step down nakon 1GB
L=speed step down nakon 3GB
Mislim da za najvećom (XL) nema potrebe jer je ona više namjenjena kao zamjena za ADSL tamo gdje ga nema, ili studentima.
Ma zahebali su nas jer smo imali prije 10GB za 300 kn, timska tarifa. Ista je ukinuta i zbog novih uvjeta (čitaj naših potreba) morali smo uzeti neku drugu. Sad nam je račun (mislim za 8GB) 2.800 kn. Dobro je da ne radiš u poslovnom djelu SZK-a jer mislim da ću upasti s težim naoružanjem.
Ma zahebali su nas jer smo imali prije 10GB za 300 kn, timska tarifa. Ista je ukinuta i zbog novih uvjeta (čitaj naših potreba) morali smo uzeti neku drugu. Sad nam je račun (mislim za 8GB) 2.800 kn. Dobro je da ne radiš u poslovnom djelu SZK-a jer mislim da ću upasti s težim naoružanjem.
Mjesečne naknade su ti mrvicu manje na ovim novim tarifama u odnosu na pakete iste vrijednosti starih MI tarifa, tako da bi bar neka ušteda bila (parsto kuna)
Ma i sam sam pretplatnik u TM, i stvarno mi se ne sviđa smijer u kojem ide politika firme.
A što se tičerada ove dvije SZK, iznenadio bi se kolike su razlike u provjeri qualitija zaposlenika. Kao da je druga firma u pitanju.
Ovo me dosta čudi budući da je najveći fokus na data dijelu usluge po novome.
Jednostavno, internet izguruje telefonsku liniju, i za 10-ak godina će biti dominantan u telekomunikacijama.
Tko zna, možda uskoro bude i Skype korisnička podrška...
Mjesečne naknade su ti mrvicu manje na ovim novim tarifama u odnosu na pakete iste vrijednosti starih MI tarifa, tako da bi bar neka ušteda bila (parsto kuna)
Ma i sam sam pretplatnik u TM, i stvarno mi se ne sviđa smijer u kojem ide politika firme.
A što se tičerada ove dvije SZK, iznenadio bi se kolike su razlike u provjeri qualitija zaposlenika. Kao da je druga firma u pitanju.
Ovo me dosta čudi budući da je najveći fokus na data dijelu usluge po novome.
Jednostavno, internet izguruje telefonsku liniju, i za 10-ak godina će biti dominantan u telekomunikacijama.
Tko zna, možda uskoro bude i Skype korisnička podrška...
Nas su ti prebacili na vanjskog partnera koji nam daje podršku. Dok dođeš do suvisla odgovora prođu dva dana.
Kako ti se namjesti u životu, neke nerviraju stvari koje su za tebe gluposti ( a uuglavnom jesu i inače ), a tebe najviše to zdravlje nesretno, malo nezahvalno kad poblje pogledaš, ali tako je.
Vecer svim dobrim ljudima.
Bok, kaj ima? 
Kako ti se namjesti u životu, neke nerviraju stvari koje su za tebe gluposti ( a uuglavnom jesu i inače ), a tebe najviše to zdravlje nesretno, malo nezahvalno kad poblje pogledaš, ali tako je.
Ja se samo nadam ozdravljenju,sve druge sam brige pustio u PM.
Bok, kaj ima? 
Evo dosa doma pa na forum malo,jutro ce bit radno,triba se dignit.
U tebe?
A kaj s onim lošim ljudima ko če njih pozdravit kakva je to sad diskriminacija.

Ovaj rambox je najjači tip na forumu. ŽIVIO 
Rambox prijatelju znamo tko su dobri ljudi,BUG forumasi.
još ste živi?
još ste živi?
Da zivi,pa tek poceli.
Sve najbolje želim!
Evo ja odgledao prvu epizodu nove sezone How I Met Your Mother.
Moram reći da me oduševila, dobri stari prepoznatljivi HIMYM humor je tu, prošla sezona je još bila dosta ozbiljna.
Živio nam brixy još sto godina.
Neki dan sam po prvi puta probao kombinaciju bijelo i kola, i baš mi je sjelo, kad smo već kod vina.
Moram reći da me oduševila, dobri stari prepoznatljivi HIMYM humor je tu, prošla sezona je još bila dosta ozbiljna.
2 su izasle,danas ih skinia obe.
Evo idem odma skinuti sa THR. 
EDIT: nema titlova, di vi skidate?
Opaaa, hvala na informaciji, idem odma' na nju. 
baš neki bzvz dan :/