Onda di skidate seriju? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda di skidate seriju? 
redtube 
Onda di skidate seriju? 
Lasttorrent.
Doooooooooooooooooooooobar VEČER!! :D
moram si kupit ram za netbook al preskupo mi :/
moram si kupit ram za netbook al preskupo mi :/
A rabljeni?
A rabljeni?
tražim ga
A rabljeni?
tražim ga
Samo polako. 
Slabo te vidim u zadnje vrjeme pa di si ti zabušavaš po malo jel.

Samo polako. 
baš si mi pomogao 

U zadnje vrijeme samo Minecraft comunity vodim, moderator na crocraftu i ponosni vlasnik Minecraft servera i naravno head admin. 
Slabo dolazim ovdje jer nema više stare ekipe, ali na skype-u sam stalno online (makar pisalo do not disturb ili away) i sad još sređujem jedan laptop. Nešta mi neće wireless radit, instaliram pravilno drivere ali neće....valjda kartica smrdana ;D
BTW upravo pišem preko istog laptopa HP ProBook 4530s i evo slika specifikacija
EDIT: CPU je i3 2310m
LN narode!
LN narode!
Laku Noć,ja neću ni spavat probat ću ostat budan do tamo 7 al posljepodne 
dobra vecer, zivjeli pirati :)
sta se radi ljudi?
dobra vecer, zivjeli pirati :)
sta se radi ljudi?
Evo došo nam Krešo,tog tipa nisam pročito otkako mi je pomogao oko youtubea a ja pokušavam nezahrkat.
EDIT:Odo se umit to pomaže kod razbuđivanja.
hehehe vidim zivo ovdje kao svaku vecer :)
netko je ono govorio da ide na operaciju ili sta vec - pa da mu kazem sretno (nisam zapamtio tko i sta, ali eto)
hehehe vidim zivo ovdje kao svaku vecer :)
netko je ono govorio da ide na operaciju ili sta vec - pa da mu kazem sretno (nisam zapamtio tko i sta, ali eto)
alexspalato ide na operaciju a ja sutra kod doktora pa u školu a mogo bi i u bolnicu,yebu me bubrezi al nebole baš jako.
sretno obojici decki!
Narode ja sam nešta umoran, odo u krpe.
See ya soon ;D
sretno obojici decki!
Hvala,meni je još dobro kak je njemu,on ima neki tumor a ja sam si sam kriv tako da pijem čajeve.U subotu je kod mene fešta kod kuće dolazi mi društvo.Ja nakupovo kole fante piva i sebi ledeni čaj,oni uživaju a i ja bogami,bar znam da sam na zdravom.

U zadnje vrijeme samo Minecraft comunity vodim, moderator na crocraftu i ponosni vlasnik Minecraft servera i naravno head admin. 
Slabo dolazim ovdje jer nema više stare ekipe, ali na skype-u sam stalno online (makar pisalo do not disturb ili away) i sad još sređujem jedan laptop. Nešta mi neće wireless radit, instaliram pravilno drivere ali neće....valjda kartica smrdana ;D
BTW upravo pišem preko istog laptopa HP ProBook 4530s i evo slika specifikacija
EDIT: CPU je i3 2310m
Imaš ti dužnosti da ko bivši Jugo oficir jel,
kak nema stare ekipe pa na kaj ti mi licimo na trube doduše recimo drageca nisam videl več duže na Bug ko zna kaj se s njime dogodilo hm.

OPEN
OPEN
Večer svima...
Malo si zabrijao u bircu, he, he, he.....
večer :)
Mene zanima mogu li kako headset (od mobitela, slušalice s mikrofonom) spojit na PC i korist mikrofon? Postoji li neki splitter?
↑?
Večer ekipa, a di je space mariner?
vecer fappers
Mene zanima mogu li kako headset (od mobitela, slušalice s mikrofonom) spojit na PC i korist mikrofon? Postoji li neki splitter?
↑?
Plati rundu pa ću ti reć 
Odi na delaextreme ili na focalprice i nadji si nešto...
večer.. sinoć san sredia fable 3 pa se igra po malo..
nije loše, al isto san očekiva više, malo rpg elemenata ima,
nije ni optimatizacija baš nešto, al glavno da se igra