Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.059.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Vapor kaže...
Ja Zdravko Dren.

{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina
Paolo2612 kaže...

Pred 3-4 dana šetam cestom, a nakon par sekundi mobitel u ruci i lokva krvi na podu. Mama neka me neko pokupi i vozi na hitnu - probio sam stopalo na čavao. Predivna scena je onda bila doma

Sada na konjskim antibioticima, ali sve brzo zarasta. Već se hoda skoro normalno, trčanje nema šanse

Nisam ja jedan od tih - ne brini se. Naći će sudbina način kako me zajebat{#}

Ti bokca baš si nabasal na Čavel nemaš sreče fučkaj ga, meni se to jednom dogodilo dok sam bil mali ali sam se nabol samo onak na pola ne do kraja ništ strašno uglavnom u mom slučaju.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 22:55 (rambox).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma tu te više psiha ispali nego sam ubod, naročito ako si mlađi.

Inače, večer svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

evo pa će se skinit fable, nisam bia u mogućnosti prije..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
18 godina

Živjeli mafijo forumska, kaj se radi?

Ja sam sretan k'o beba nakon što se podrigne, dva slobodna dana ekstra!  {#}

Je*a ga vi bolesnici, baš ste se našli. 2 deca rujnog vina dnevno i da vidiš. A ni moja pokojna baba nije luda bila, jutro uz kavu čašicu rakije! {#}

Btw. alex sretno s operacijom!

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 23:33 (FlyBoy).
15 godina
FlyBoy kaže...

Živjeli mafijo forumska, kaj se radi?

Ja sam sretan k'o beba nakon što se podrigne, dva slobodna dana ekstra! {#}

Je*a ga vi bolesnici, baš ste se našli. 2 deca rujnog vina dnevno i da vidiš. A ni moja pokojna baba nije luda bila, jutro uz kavu čašicu rakije! {#}

Btw. alex sretno s operacijom!

Večer i tebi...

Možeš li mi malo pojasniti nešto vezano uz mobilni internet. Dobio sam neki letak u kojem se propagiraju flat rate tarife (pun brzina za dio prometa i reducirana kod premašenja). U firmi imamo 5 podatkovnih kartica, koristimo ih kada smo na putu za pristup e-mailu i netu koja tarifa nam je najbolja.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
mario.L_hr kaže...

Večer i tebi...

Možeš li mi malo pojasniti nešto vezano uz mobilni internet. Dobio sam neki letak u kojem se propagiraju flat rate tarife (pun brzina za dio prometa i reducirana kod premašenja). U firmi imamo 5 podatkovnih kartica, koristimo ih kada smo na putu za pristup e-mailu i netu koja tarifa nam je najbolja.

Pa, sad...

Ako ti je firma na nekim poslovnim tarifama tu ti ne znam pomoći, budući da smo odvojeni u radu, pa ne znam njihovu ponudu.

ako su privatni brojevi, mislim da je sasvim dovoljna M ili L tarifa.

M=speed step down nakon 1GB

L=speed step down nakon 3GB

Mislim da za najvećom (XL) nema potrebe jer je ona više namjenjena kao zamjena za ADSL tamo gdje ga nema, ili studentima.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
FlyBoy kaže...

Pa, sad...

Ako ti je firma na nekim poslovnim tarifama tu ti ne znam pomoći, budući da smo odvojeni u radu, pa ne znam njihovu ponudu.

ako su privatni brojevi, mislim da je sasvim dovoljna M ili L tarifa.

M=speed step down nakon 1GB

L=speed step down nakon 3GB

Mislim da za najvećom (XL) nema potrebe jer je ona više namjenjena kao zamjena za ADSL tamo gdje ga nema, ili studentima.

Ma zahebali su nas jer smo imali prije 10GB za 300 kn, timska tarifa. Ista je ukinuta i zbog novih uvjeta (čitaj naših potreba) morali smo uzeti neku drugu. Sad nam je račun (mislim za 8GB) 2.800 kn. Dobro je da ne radiš u poslovnom djelu SZK-a jer mislim da ću upasti s težim naoružanjem.

18 godina
mario.L_hr kaže...

Ma zahebali su nas jer smo imali prije 10GB za 300 kn, timska tarifa. Ista je ukinuta i zbog novih uvjeta (čitaj naših potreba) morali smo uzeti neku drugu. Sad nam je račun (mislim za 8GB) 2.800 kn. Dobro je da ne radiš u poslovnom djelu SZK-a jer mislim da ću upasti s težim naoružanjem.

Mjesečne naknade su ti mrvicu manje na ovim novim tarifama u odnosu na pakete iste vrijednosti starih MI tarifa, tako da bi bar neka ušteda bila (parsto kuna)

Ma i sam sam pretplatnik u TM, i stvarno mi se ne sviđa smijer u kojem ide politika firme.

A što se tičerada ove dvije SZK, iznenadio bi se kolike su razlike u provjeri qualitija zaposlenika. Kao da je druga firma u pitanju.

Ovo me dosta čudi budući da je najveći fokus na data dijelu usluge po novome.

Jednostavno, internet izguruje telefonsku liniju, i za 10-ak godina će biti dominantan u telekomunikacijama.

Tko zna, možda uskoro bude i Skype korisnička podrška...

15 godina
FlyBoy kaže...

Mjesečne naknade su ti mrvicu manje na ovim novim tarifama u odnosu na pakete iste vrijednosti starih MI tarifa, tako da bi bar neka ušteda bila (parsto kuna)

Ma i sam sam pretplatnik u TM, i stvarno mi se ne sviđa smijer u kojem ide politika firme.

A što se tičerada ove dvije SZK, iznenadio bi se kolike su razlike u provjeri qualitija zaposlenika. Kao da je druga firma u pitanju.

Ovo me dosta čudi budući da je najveći fokus na data dijelu usluge po novome.

Jednostavno, internet izguruje telefonsku liniju, i za 10-ak godina će biti dominantan u telekomunikacijama.

Tko zna, možda uskoro bude i Skype korisnička podrška...

Nas su ti prebacili na vanjskog partnera koji nam daje podršku. Dok dođeš do suvisla odgovora prođu dva dana.

15 godina
neaktivan
Nemogu ležat jer kad legnem boli me prokleti bubreg.Žderem neke žute tablete dvaput na dan i pijem samo čajeve,ajd hvala bogu ja volim te čajeve zašečerim toliko da su mi bolji i od coca cole,inačer nemam ništa protiv čajeva al kad pijem čajeve nekako ko da prestaje bolit.Sutra odnosno danas moram vadit neki qrc neznam ni sam kako se ono kaže URIN? tako da poslje toga nažalost bolestan u školu razbijat glavu na matematici koju sutra odnosno danas imam taj predmet,meni je lagano jer znam dosta dobro te formule al kad zakažem tad zakažem.Već od nedjelje pišam žilete no sad se to smirilo ali je prešlo na bubrege.Nema mi druge nego odlazak u bolnicu i još dug mojoj obitelji majko mila.Brat nema ni dana slobodnog a radi u nekoj zayebanoj firmi.Jedino mi je moj stari spas,nema druge,on može tražit godišnji kad hoće.Nemam pojma hoću li u bolnicu il će mi prepisat ljekove a i trebam vidit nalaze koji će stić tek danas posljepodne tj:jedno par sati nakon vađenja tog qrca,AAAA ljut sam sam na sebe,ubuduće ću i spavat sa čarapama,a ne nema više bose noge da stane ni na tepih a ni na ploćice.
I see peopels who have windows 99.
17 godina
neaktivan

Kako ti se namjesti u životu, neke nerviraju stvari koje su za tebe gluposti ( a uuglavnom jesu i inače ), a tebe najviše to zdravlje nesretno, malo nezahvalno kad poblje pogledaš, ali tako je.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina

Vecer svim dobrim ljudima.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Bok, kaj ima? {#}

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Kako ti se namjesti u životu, neke nerviraju stvari koje su za tebe gluposti ( a uuglavnom jesu i inače ), a tebe najviše to zdravlje nesretno, malo nezahvalno kad poblje pogledaš, ali tako je.

Ja se samo nadam ozdravljenju,sve druge sam brige pustio u PM.

I see peopels who have windows 99.
15 godina
Monopol kaže...
zoharbizo kaže...

Bok, kaj ima? {#}

Evo dosa doma pa na forum malo,jutro ce bit radno,triba se dignit.{#} U tebe?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
zoharbizo kaže...

A kaj s onim lošim ljudima ko če njih pozdravit kakva je to sad diskriminacija.{#}{#}

15 godina
neaktivan

Ovaj rambox je najjači tip na forumu. ŽIVIO {#}

15 godina

Rambox prijatelju znamo tko su dobri ljudi,BUG forumasi.{#}

16 godina
moderator

još ste živi?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
XXX-Man kaže...

još ste živi?

Da zivi,pa tek poceli.

16 godina
neaktivan

Nek uzme ko šta voli...ja častim...rođendan mi je

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Sve najbolje želim!

18 godina

Evo ja odgledao prvu epizodu nove sezone How I Met Your Mother.

Moram reći da me oduševila, dobri stari prepoznatljivi HIMYM humor je tu, prošla sezona je još bila dosta ozbiljna.

Živio nam brixy još sto godina.

Neki dan sam po prvi puta probao kombinaciju bijelo i kola, i baš mi je sjelo, kad smo već kod vina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:57 (FlyBoy).
15 godina

brixy sve najbolje zelim takoder!{#}

15 godina
FlyBoy kaže...

Moram reći da me oduševila, dobri stari prepoznatljivi HIMYM humor je tu, prošla sezona je još bila dosta ozbiljna.

2 su izasle,danas ih skinia obe.

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
FlyBoy kaže...

Evo idem odma skinuti sa THR. {#}

EDIT: nema titlova, di vi skidate?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:58 (Monopol).
18 godina
brixy kaže...

Nek uzme ko šta voli...ja častim...rođendan mi je

Znači ročkas ti je pa onda sve najbolje, kaj drugo onak usput jedan malo poklonček da se nađe jel a sad idemo pit fučkaj ga.{#}{#}

18 godina
zoharbizo kaže..

Opaaa, hvala na informaciji, idem odma' na nju.  {#}

16 godina
moderator

baš neki bzvz dan :/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice