Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.058.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

večer.. sinoć san sredia fable 3 pa se igra po malo..

nije loše, al isto san očekiva više, malo rpg elemenata ima,

nije ni optimatizacija baš nešto, al glavno da se igra

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan

Dobra Večer.

Majke mi ću se ubit,šta mi više treba,jučer me bolio bubreg a sad sam prehlađen,izgleda da na čajevima ostajem do nove godine.ŽIVJELI

Danas sam spavao samo 5 sati dakle legao sam u 4 ujutro,probudio se u 6 i onda zaspo u 15:00 pa do 18:00,al dobro meni je to dosta,kad je Tesla spavao 2 mogu i ja 5 {#}

I see peopels who have windows 99.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 22:19 (Dinče).
16 godina
odjavljen

Fala bogu pa nikad nisam bio teže bolestan... a zadnjih par godina ni prehladjen...

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
18 godina

Živjeli.

Takav je trul dan, nisam ništa radio, osim potrošio 200kn na slatkiše (Boga mi) i odjavio ispit na koji sam se nabrijavao :D

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
bobica257 kaže...

Fala bogu pa nikad nisam bio teže bolestan... a zadnjih par godina ni prehladjen...

za razliku od starijeg brata koji je uvik bia osjetljiv i ta shranja..

nikad ništa dok se nisam počea lomit, tako da sam i sad u qurcu,

al kad ozdravim back to teretana, bit ću ka romb, a ne kocka {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
17 godina

Prije dvije godine sam u španjolskoj se razbolio, navodno pokupio onu svinjsku gripu, i od tad više ni najmanja prehlada...

Čuo sam navodno da onaj tko preboli ovu gripu postane imun na ostale gripe, dok one ne mutiraju...

sad koliko je to istina neznam, ali dod prije dvije godine bi se bar 2-3 puta godišnje prehladio žešće, a od prije dvije godine, ništa...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Prije dvije godine sam u španjolskoj se razbolio, navodno pokupio onu svinjsku gripu, i od tad više ni najmanja prehlada...

Čuo sam navodno da onaj tko preboli ovu gripu postane imun na ostale gripe, dok one ne mutiraju...

sad koliko je to istina neznam, ali dod prije dvije godine bi se bar 2-3 puta godišnje prehladio žešće, a od prije dvije godine, ništa...

Ja sam inačer bio najbolesniji prije 3 godine taman tamo jesen 2008.Završio ja u bolnici i nisam izašo 2 tjedna a nešto me bolila glava kao luda.Prvo su mislili da je neki tumor,poslje toga su me pitali jesam negdje lupio glavom a ja imo upalu sinusa.Osto bi ja 1 tjedan al pošto doktora nije bilo došo sam na red tek tjedan dana poslje.Danas sam dobio nalaze za taj bubreg,nije ništa opasno al svejedno se trebam pazit.

16 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Da, samo nažalost te gripe mutiraju svake godine...

15 godina
neaktivan

Jel bilo jutros spambotova?

16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Da, samo nažalost te gripe mutiraju svake godine...

hoćeš reć da se ovi u labosima igraju svake godine i puštaju neku novu gripu van

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
17 godina

nezz, prvi post mi je ovo u nespavalicama, čita sam,

al mi se nije dalo pisat. hehee

16 godina

Vecer narode, ostavlja se nocas komp upaljen i ide F1 2011 na download :)

Sto vi?

16 godina
moderator

ima negdje kod nas UV reaktivnih ventova, kablova i sličnog?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Vecer narode, ostavlja se nocas komp upaljen i ide F1 2011 na download :)

Sto vi?

Ja sam vam drugi TESLA,tj:Teslić xD.Popravio sam punjač za mobitel i spavam samo 5 sati na dan,ah koji osjećaj.Inačer ja dobio nalaze za taj ybni bubreg a sad sam prehlađen {#}

17 godina
neaktivan

Svaki dan spavaš samo 5 sati ili, lako je par dana, pa i tjedan, ali poslije toga polako počne padati sila...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
XXX-Man kaže...

ima negdje kod nas UV reaktivnih ventova, kablova i sličnog?

kod nas ne

ali pogledaj ovako negdje

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Svaki dan spavaš samo 5 sati ili, lako je par dana, pa i tjedan, ali poslije toga polako počne padati sila...

Ma to sam počeo od danas,legnem ujutro u 4 sata pa spavam do 6,i onda kad dođem iz škole naučim što treba napišem i legnem spavat tamo oko 3 i spavam do 6.Preko vikenda ću spavat malko duže jedno 8 sati da vidim kak je,nek dođe malo promjene u moj život.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Šef kaže...

Mene zanima mogu li kako headset (od mobitela, slušalice s mikrofonom) spojit na PC i korist mikrofon? Postoji li neki splitter?

↑?

Jedino da headset upikneš u port od mikrofona i probaš koristiti samo taj mic u kombinaciji sa zvučnicima ili nekim drugim slušalicama koje upikneš u audio port..

Večer svima od mene! ;)

The quieter you become, the more you are able to hear...
17 godina

nezz ja mogu spavat svaki da n po 3-4 sati i funkcionirat normalno,

ionako imam problema s spavanjem, pa mi dođe na isto..

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

i mislio sam...

ajd bar sam našao neki 80mm vent u protisu :)

16 godina

Sutra imamo "Tehnologiju zanimanja", "Njemački jezik",   "Povijest"... Moji najgori predmeti, god kill me... Konobari me razumiju :D

17 godina
neaktivan
Dinče kaže...
thuglife kaže...

Ma to sam počeo od danas,legnem ujutro u 4 sata pa spavam do 6,i onda kad dođem iz škole naučim što treba napišem i legnem spavat tamo oko 3 i spavam do 6.Preko vikenda ću spavat malko duže jedno 8 sati da vidim kak je,nek dođe malo promjene u moj život.

Sumnjam da će izdržati, naročito tako lako kako sada misliš.

Na zadnjih dana škole, nisam spavao 3 dana nikako akd sam bio s ekipom na selu kod jenoga iz razreda, i dok se krečeš, nešto radiš dobro je, ali kad staneš... smrt.

Sve u svemu, izvještavaj.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Dinče kaže...
thuglife kaže...

Sumnjam da će izdržati, naročito tako lako kako sada misliš.

Na zadnjih dana škole, nisam spavao 3 dana nikako akd sam bio s ekipom na selu kod jenoga iz razreda, i dok se krečeš, nešto radiš dobro je, ali kad staneš... smrt.

Sve u svemu, izvještavaj.

Ma neću ni ja dugo tako,u petak ću leć u 23 i spavat do podne,neće me ni vojska probudit.

18 godina

ma zajebite vi to, ja ak se ne naspavam nemogu funkcionirat..ovaj tjedan u 6 moram ustajat, tako da je u 11 gasenje pc-a i u krevet..inace budem ko mumija cijeli dan

16 godina
moderator

jbt svi imaju UV neonke a nitko ništa UV reaktivno...pa koji kreten moraš bit da tako vodiš dućan...

što će ti takve neonke uopće onda?

17 godina
XXX-Man kaže...

jbt svi imaju UV neonke a nitko ništa UV reaktivno...pa koji kreten moraš bit da tako vodiš dućan...

što će ti takve neonke uopće onda?

Kako ne, pa ja sam tebi prodao jedan uv vent :-D

16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

ma ja kažem za trgovine...

a ti nisi ni znao da je UV :)

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

ma zajebite vi to, ja ak se ne naspavam nemogu funkcionirat..ovaj tjedan u 6 moram ustajat, tako da je u 11 gasenje pc-a i u krevet..inace budem ko mumija cijeli dan

Dobro, ja to mogu podnijeti, recimo zaspem oko 2 i ustajem u 6, no zato to nadoknadim popodne, no zato popodne moram odspavati 2,3 sata, s tih 6-7 sati ja funkcioniram normalno, ali ako si iti malo smanjim... reset.

15 godina
XXX-Man kaže...
rooswelt1991 kaže...

ma ja kažem za trgovine...

a ti nisi ni znao da je UV :)

Siguran sam da ima i blok za vodeno hlađenje, u kompletu s pumpom.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

Bmti skretanje poziva... iako sam ga deaktivirao opet mi mobitel prikazuje poruku Incoming Calls Diverted. Ne mogu je se rješiti nikako.. ni hard reset telefona nije pomogao.. a ni zvanje službe za korisnike.. wtf? {#}

The quieter you become, the more you are able to hear...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice