Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.013.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

A joj uhvatilo me nesto bas sam u elementu,, plese mi se,, .. muzika do daskeBelji se

Sad me i glad uhvatila.....

Ako je grijeh sto te volim neka mi se to nikada ne oprosti...
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Koliko danas bilo obljetnica okruglih postova, a sada i još višeNeodlučan

Svima čestitam i usput pozdravljam sve koje su se uključili u ovu temu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Izgleda da najvise zvjezdica imaju oni s najvise postova!
Zar ne! (ma bezveze pisem, ionako nitko nece ovo viditŠutim)

I don't care...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav svima... Kak se dobivaju te zvjezdice??? FCTH ima 2000 postova i ima pola zvjezde manje od mene a ja imam 1300 postova manje??????

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Veče' svima, evo ništa pametno mi se ne mota po glavi pa sam došao malo tu spamati  Šutim i vidim da se nešto čestita na veliko pa eto i ja čestitam svima kojima treba čestitati - čestitke!  Smijeh

There’s a part of me in the chaos that’s quiet, and there’s a part of you that wants me to riot
17 godina
RE: Za nespavalice
markoal kaže...

ma amo se mi bacit na anime, ovo ćemo nadoknadit kasnije
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Trop kaže...

Pozdrav svima... Kak se dobivaju te zvjezdice??? FCTH ima 2000 postova i ima pola zvjezde manje od mene a ja imam 1300 postova manje??????

Ma izgleda, da ti na to utjecu najvise broj postova, zatim broj zutih,crvenih kartona, pa onda broj onoga slažem se  i Hvala!
Makić kaže...
markoal kaže...

ma amo se mi bacit na anime, ovo ćemo nadoknadit kasnije
 Amo!Cool
I don't care...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam u punih 6 mj na forumu orvi put dobio zuti koji mi je jois aktivan..... Ponosim se sobom... hh Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
17 godina
Za nespavalice

ma mater me nešto zaj... cili dan laprda o faksu, da ništa neučin, da kad iden leć da

ćeme dignit ujutro u 7.... i tako to, pa san ja mis ostat budan do jutra i onda nju probudit u 5.00

pa nek zna skin ima poslaNevinašce

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Makić kaže...

ma mater me nešto zaj... cili dan laprda o faksu, da ništa neučin, da kad iden leć da

ćeme dignit ujutro u 7.... i tako to, pa san ja mis ostat budan do jutra i onda nju probudit u 5.00

Bok svima evo i mene kaj se dela, Makic pazi da ti mama ne uzme Ruther ak se naljuti i zainati pa onda si u banani totalnoj!Cool
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

šta se događa? se netko opet napio? tko slavi okrugli broj postova?

"The Boss"
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

ako je 2279 okrugli broj onda ja :D
C'est la vie
17 godina
rambox kaže...
Makić kaže...

Bok svima evo i mene kaj se dela, Makic pazi da ti mama ne uzme Ruther ak se naljuti i zainati pa onda si u banani totalnoj!Cool
 nema ona veze sa ruterom ionako imam još dva,ali ja sam plaćam internet tako da nema pravo glasa,
Markol pogledaj Chrome shelled regios novi anime, a veoma dobar
17 godina
Trop kaže...

Pozz Trop,krivo si vidio.Imam ravno pol zvjezdice više.
Pozz i svima ostalima,čestitke kome što treba čestitat i runda Kumove brlje ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeCool
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma otkud vama svima preko 2000 postova?? sunce vam, samo spamate.. hehehe

kako moj ćuto uživa u fotelji gledajući vaše "sisate" avatare.... hehehe

"The Boss"
17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Trop kaže...

Pozz Trop,krivo si vidio.Imam ravno pol zvjezdice više.
Pozz i svima ostalima,čestitke kome što treba čestitat i runda Kumove brlje ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeCool
 To sam i mislio al sam se shebo pisajuci.... hehe
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

FCH - 2000
Jurluk 3000
Ja - 3600

I još nekoliko njih
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

ma otkud vama svima preko 2000 postova?? ...

nemoj zaboraviti, i preko 3000 poruka Namigiva
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jedno vrijem smo cak ja i FCTH imali isto postova, on je imo koji 100 mozda vise..... Pa neka se sada vidi ko je spamer..... XD Namigiva Belji se

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Neznam kako vama, ali ja već 5-ti dan nespavam, imam neke tutoriale pa to malo po noći učim jer preko dana nemam vremena! Al zato su mi podočnjaci jača strana:)

17 godina
Za nespavalice

Ja i priznam da jesam spammer.A,ajd' da vidim tko još ima muda to priznat....ajd' da vas vidim sad...bwahahahahaBelji se

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ja i priznam da jesam spammer.A,ajd' da vidim tko još ima muda to priznat....ajd' da vas vidim sad...bwahahahahaBelji se

jel ti to mene izazivaš?! Namigiva
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja sam prije bio spamet dok sam doso do 700 poruka, ali sada bas i ne tako jako... Smijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

moglo bi se rec da sam spamer, ali jednostavno volim komunicirati s (cyber)ljudima Cool

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 0:23 (leo_819).
17 godina
Trop kaže...

Ja sam u punih 6 mj na forumu orvi put dobio zuti koji mi je jois aktivan..... Ponosim se sobom... hh Cool

A ja u svojih 9 mjeseci, dobio samo 1 zuti daaavno, poslje toga niti jedan, i 50% mojih postova su nekom pomogli 40% sam ja trazio pomoć, 9% sam komentirao i 1% spam (sad zavisi, nije svakom ista poruka spam)!
I don't care...
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...
fromcelltohell kaže...

jel ti to mene izazivaš?! Namigiva
 Hoćete se vas dvojica "potući" ovdje??
"The Boss"
17 godina
markoal kaže...
 A ja u svojih 9 mjeseci, dobio samo 1 zuti daaavno, poslje toga niti jedan, i 50% mojih postova su nekom pomogli 40% sam ja trazio pomoć, 9% sam komentirao i 1% spam (sad zavisi, nije svakom ista poruka spam)!
 Koja precizna statistika,svaka čast.Cool
coder_ kaže...
 Hoćete se vas dvojica "potući" ovdje??
 Nope.Nikad s nikim,pogotovo ne virtualno,osim ako netko igra My Brute ili Bite Fight????
18 godina
neaktivan
markoal kaže...
Trop kaže...

Jel znaš možda koliko si riječi, a koliko slova napisao?? To je ovako, zanimljiv i relevantan statistički podatak... hehehe
"The Boss"
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

ei ljudi da ne otvaram novu temu bzvz pa da postavim jedno pitanje, imam mob Samsung SGH-D990...

ja sam sa U600 samo prebaciva pjesme u mapu:Music,samo pazi na format
ljudi (i biljke),pozdrav,ode spavat,sutra iman 8 sati u školi Plač
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
Za nespavalice

xD, ma siguran sam, samo nastavim li ovako taj 1% bit ce 2%, lol (odo nekom pomoci da mi se smanji ta mogućnost)

svaki dan sam na forumu skoro stalno, vidim ko sta treba pomoc i to je to!

I don't care...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice