A joj uhvatilo me nesto bas sam u elementu,, plese mi se,, .. muzika do daske
Sad me i glad uhvatila.....
A joj uhvatilo me nesto bas sam u elementu,, plese mi se,, .. muzika do daske
Sad me i glad uhvatila.....
Koliko danas bilo obljetnica okruglih postova, a sada i još više
Svima čestitam i usput pozdravljam sve koje su se uključili u ovu temu
Izgleda da najvise zvjezdica imaju oni s najvise postova!
Zar ne! (ma bezveze pisem, ionako nitko nece ovo vidit
)
Pozdrav svima... Kak se dobivaju te zvjezdice??? FCTH ima 2000 postova i ima pola zvjezde manje od mene a ja imam 1300 postova manje??????
Veče' svima, evo ništa pametno mi se ne mota po glavi pa sam došao malo tu spamati
i vidim da se nešto čestita na veliko pa eto i ja čestitam svima kojima treba čestitati - čestitke! 
)
Pozdrav svima... Kak se dobivaju te zvjezdice??? FCTH ima 2000 postova i ima pola zvjezde manje od mene a ja imam 1300 postova manje??????
)

Ja sam u punih 6 mj na forumu orvi put dobio zuti koji mi je jois aktivan..... Ponosim se sobom... hh 
ma mater me nešto zaj... cili dan laprda o faksu, da ništa neučin, da kad iden leć da
ćeme dignit ujutro u 7.... i tako to, pa san ja mis ostat budan do jutra i onda nju probudit u 5.00
pa nek zna skin ima posla
ma mater me nešto zaj... cili dan laprda o faksu, da ništa neučin, da kad iden leć da
ćeme dignit ujutro u 7.... i tako to, pa san ja mis ostat budan do jutra i onda nju probudit u 5.00

šta se događa? se netko opet napio? tko slavi okrugli broj postova?

ma otkud vama svima preko 2000 postova?? sunce vam, samo spamate.. hehehe
kako moj ćuto uživa u fotelji gledajući vaše "sisate" avatare.... hehehe

ma otkud vama svima preko 2000 postova?? ...

Jedno vrijem smo cak ja i FCTH imali isto postova, on je imo koji 100 mozda vise..... Pa neka se sada vidi ko je spamer..... XD

Neznam kako vama, ali ja već 5-ti dan nespavam, imam neke tutoriale pa to malo po noći učim jer preko dana nemam vremena! Al zato su mi podočnjaci jača strana:)
Ja i priznam da jesam spammer.A,ajd' da vidim tko još ima muda to priznat....ajd' da vas vidim sad...bwahahahaha
Ja i priznam da jesam spammer.A,ajd' da vidim tko još ima muda to priznat....ajd' da vas vidim sad...bwahahahaha

Ja sam prije bio spamet dok sam doso do 700 poruka, ali sada bas i ne tako jako... 
moglo bi se rec da sam spamer, ali jednostavno volim komunicirati s (cyber)ljudima 
Ja sam u punih 6 mj na forumu orvi put dobio zuti koji mi je jois aktivan..... Ponosim se sobom... hh 

ei ljudi da ne otvaram novu temu bzvz pa da postavim jedno pitanje, imam mob Samsung SGH-D990...

xD, ma siguran sam, samo nastavim li ovako taj 1% bit ce 2%, lol (odo nekom pomoci da mi se smanji ta mogućnost)
svaki dan sam na forumu skoro stalno, vidim ko sta treba pomoc i to je to!