to je to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je to
Ti mora da si slijep kad ne vidiš Za nespavalice (22h - 06h)
Znači od 10 navečer do 6 ujutro radi ova tema. ne od 06h do 22h!
Vinkovci FTW!
OPEN!
Dobra večer.
nego gdje smo stali... oko vinkovaca...
Open!
Trenutno se nalazimo u temi "Za nespavalice"! Kako joj i samo ime kaze, tema je namjenjena osobama koje ne spavaju! Provedite jos jednu noc uz čistokrvni spam ovog foruma. Želim vam ugodno provedeno vrijeme uz drogeraše pardon forumaše 

nego gdje smo stali... oko vinkovaca...
meni je pisalo na kompu 22:00 
SOrry
Dobra večer ruljo
Dobra večer ruljo
Večer uškljupe 
Open!
Trenutno se nalazimo u temi "Za nespavalice"! Kako joj i samo ime kaze, tema je namjenjena osobama koje ne spavaju! Provedite jos jednu noc uz čistokrvni spam ovog foruma. Želim vam ugodno provedeno vrijeme uz drogeraše pardon forumaše 

Ja sam MAte Lula i volin se rokat u žilu!
to je to
Nije!
Dobra večer ruljo
živio 
Open!

bilo je dobro bez tebe
nhf
Udri brigu na veselje
Dobra večer vanzemljaci :D
oko čega se svađate :)
Evo ti ga na, Robi, a tko drugi, okorjela pijancina... Pogledajte samo taj nacin izrazavanja, promjeni misljenje kako vjetar puhne, prvo mi posalje pusu, a sad... ˇ
joooj sad me je stid ..
Open!

bilo je dobro bez tebe
nhf
Neću ja tebi smetat više. Čak i ako spomeneš "ples". 
sta, u petak sam bas tamo bio?
svađamo se oko toga dal se svađamo. 
Dobra večer ruljo
Večer uškljupe 
Još kada bi samo znao što to znači...
Evo ti ga na, Robi, a tko drugi, okorjela pijancina... Pogledajte samo taj nacin izrazavanja, promjeni misljenje kako vjetar puhne, prvo mi posalje pusu, a sad... ˇ
joooj sad me je stid ..
Kaj stid ? Stidnih ti usna...
Kaze se Sramota ! :P
Udri brigu na veselje
Virsle/hrenovke/hot-dogovi se kuhaju.
Stoperica otkucava.
Večer mamute
Nismo mi više takvi, da se svađamo, trenutno spam teme funkcioniraju normalno, u miru te bez trollova 
Smijem pitati s kim ti pričaš?
Dobra večer ruljo
Večer uškljupe 
Još kada bi samo znao što to znači...
ma to ti je uhljup