Pretvaram se u batistu :(
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Jedva cekam knjige, necu moci spavati.
Tako nekako
....jbt udebljao sam se za nekih 4-5 kila...sad imam negdje 87-88 kg....sa visinom od 187 cm
U mene 184/78. bio sam preko 80 pa sam izgubio nešto ljeti. sad ću opet dobit nešto kila kad dođe zima, posebno za blagdane tj vrijeme prežderavanja 
šta ste vi svi velki i debeli...ja imam 179/65
Uh jedva čekam blagdane da natrpam godišnju zalihu... od prošlog božića mi polako nestaje... ;)
ja ždrem više od starog koj ima 90 kg a ne udebljam se ni kilu
Udri brigu na veselje
Ti si kost i koža....po ITM-u (indeksu tjelesne mase) ti si na granici 1. i 2. stupnja pothranjenosti 
Imaš dobar metabolizam.....enzimi koji razgrađuju hranu su u tebi ko na steroidima 
Imaš dobar metabolizam.....enzimi koji razgrađuju hranu su u tebi ko na steroidima 
hehe... a ti lzgr ćeš umrijet jbt 
Ti si kost i koža....po ITM-u (indeksu tjelesne mase) ti si na granici 1. i 2. stupnja pothranjenosti 
si ti nutricionist?
si ti nutricionist?
ustvari je
Oćete da vam uslikam diplomu 
Udri brigu na veselje
to je vjerojatno od ove pečenke... ;)
Tak je!!!! 
Hmmm....zanimljivo....lako probavljivi proteini....masti sa nezasićenim masnim kiselinama te omega 3 i omega 6 masnim kiselinama....odličan izbor 
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Uffffffff...sad je to malo teže pitanje 
Al evo...riba sa žara, preporučam morsku ribu, tipa palamida, skuša, morski đukac i sabljarka 
na qrcu te nosam 
Udri brigu na veselje
Za večeru treba što više teških UGH (ugljiko-hidrata) unosit tipa: škrob (krompir, kruh, žitarice), celuloza (sve voće i povrće) i mliječni šećer (a šta mislite odakle to dolazi....)
Ali negdje oko 2 do 3 sata prije spavanja
Udri brigu na veselje