Delete!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti sve lijepo piše na njihovim stranicama prije nego što kupiš proizvod. Slanje opcijom po defaultu od 4-8 dana, bržom uslugom od 1-3 dana ali poštarina je jasno u tom slučaju veća. I jasno, poštarina ne ovisi o tome koliko predmet košta već koliko je velik i težak
. Samo neznam da li je to slučaj i u e-baya. Korisnici iz Hrvatske mogu direktno naručivati samo knjige i glazbene cd-ove, barem je tako za sada.
Može se naručiti šta got hoćeš.
Poštarina ti ovisi o prodavaču. Tako npr. neki prodavači uopće nešalju u Hrvatsku, neki šalju ali je poštarina npr 30$ bez obzira na vrijednost kupljenoga, a neki šalju besplatno. Znači sve ovisi od proizvoda do proizvoda i od prodavača do prodavača.
Sve to je navedeno kad kliknete na proizvod koji želite uzeti.
Ja nedavno naručio klavijaturu i poštarina mi bila 200 $, puno ali sve skupa sam prošo duplo jeftinije nego da sam ju kupovo kod nas
Kad bi narucio laptop sa ebaya kolko bi me doslo postarine otprilike, a najvise me brine carina.
ja sam kupio jednu igru preko Austriskog e-bay-a koštao je 5 eura prije dva i pol mjeseca i još nije stiglo. Neznam zašto
Može se naručiti šta got hoćeš.
Poštarina ti ovisi o prodavaču. Tako npr. neki prodavači uopće nešalju u Hrvatsku, neki šalju ali je poštarina npr 30$ bez obzira na vrijednost kupljenoga, a neki šalju besplatno. Znači sve ovisi od proizvoda do proizvoda i od prodavača do prodavača.
Sve to je navedeno kad kliknete na proizvod koji želite uzeti.
ja sam kupio jednu igru preko Austriskog e-bay-a koštao je 5 eura prije dva i pol mjeseca i još nije stiglo. Neznam zašto
Mislio je na to da li si platio cijenu igre i poštarinu?
ja trebam njemu platit na račun novac? ja sam mislio kad mi stigne paket ja platim.

Nedavno sam kupovao jedan dodatni naponski kabel za grafičku karticu (8 pinski), platio VISA karticom i u roku od 8 dana stiglo lijepo zapakirano u kuverti za zračnim jastučićima iz nekakvog dučana hardwerom iz New Yorka. Doduše ukupan iznos sa poštarinom je bio oko 12-13$ tako da mi stiglo direktno u poštanski kaslić bez ikakvih dodatnih troškova. Fakat sve je ispalo od trenutka naruđbe pa do plaćanja i isporuke idealno !!
ako je netko naruciva laptop nek javi kolko ga je doslo carine
pa piše ti tamo kod proizvoda koji kupuješ kolka ti je poštarina, a ako nepiše kontaktiraš dučan u kojem kupuješ...
poštarina za laptop iz amerike bi bila najviše nekih 80 $
ako netko zna kako ide sa carinom za laptope nek javi
evo ti http://www.carina.hr/Pocetna/index.aspx tu negdje imas
ako netko zna kako ide sa carinom za laptope nek javi
kupuje preko ebaya...
Pozdrav! Ja sam ponudio za jedan predmet na ebayu višu cijenu i sad sad mi se na kraju to ne dopada....mogu ja to nekeko izbrisat ili samo na kraju aukcije ne platim i to je to...??
Da li se ikako može izbjeći carina i porez prek kupnje na ebay-u....????