Kolika je poštarina za ebay (roba 20$)? zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 25.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vaše ebay iskustvo!!!!

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:33 (X-edd).
17 godina
neaktivan
RE: Vaše ebay iskustvo!!!!

To ti sve lijepo piše na njihovim stranicama prije nego što kupiš proizvod. Slanje opcijom po defaultu od 4-8 dana, bržom uslugom od 1-3 dana ali poštarina je jasno u tom slučaju veća. I jasno, poštarina ne ovisi o tome koliko predmet košta već koliko je velik i težak Cool. Samo neznam da li je to slučaj i u e-baya. Korisnici iz Hrvatske mogu direktno naručivati samo knjige i glazbene cd-ove, barem je tako za sada.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 11:40 (stalker).
17 godina
neaktivan
Kolika je poštarina za ebay (roba 20$)?

Može se naručiti šta got hoćeš.

Poštarina ti ovisi o prodavaču. Tako npr. neki prodavači uopće nešalju u Hrvatsku, neki šalju ali je poštarina npr 30$ bez obzira na vrijednost kupljenoga, a neki šalju besplatno. Znači sve ovisi od proizvoda do proizvoda i od prodavača do prodavača.

Sve to je navedeno kad kliknete na proizvod koji želite uzeti.

Ne ostavljaj ništa nedovr
17 godina

Ja nedavno naručio klavijaturu i poštarina mi bila 200 $, puno ali sve skupa sam prošo duplo jeftinije nego da sam ju kupovo kod nas

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
17 godina
neaktivan

Kad bi narucio laptop sa ebaya kolko bi me doslo postarine otprilike, a najvise me brine carina.

17 godina
neaktivan

ja sam kupio jednu igru preko Austriskog e-bay-a koštao je 5 eura prije dva i pol mjeseca i još nije stiglo. Neznam zašto

17 godina
neaktivan
RE: Kolika je poštarina za ebay (roba 20$)?
Joso162 kaže...

Može se naručiti šta got hoćeš.

Poštarina ti ovisi o prodavaču. Tako npr. neki prodavači uopće nešalju u Hrvatsku, neki šalju ali je poštarina npr 30$ bez obzira na vrijednost kupljenoga, a neki šalju besplatno. Znači sve ovisi od proizvoda do proizvoda i od prodavača do prodavača.

Sve to je navedeno kad kliknete na proizvod koji želite uzeti.

Krivo sam se izrazio. Mislio sam na kupovanje preko Amazon.co.uk-a. Znači, prijašnji post je vezan za kupovanje preko Amazon.co.uk-a a ne preko eBaya.
s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 13:29 (stalker).
17 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

ja sam kupio jednu igru preko Austriskog e-bay-a koštao je 5 eura prije dva i pol mjeseca i još nije stiglo. Neznam zašto

joj to je vec previse vremena proslo inace ti moraju poslati u roku 2-4 tjedna ima pise ti dolje, probaj kontaktirati prodavaca, i jesi suguran da si prebacio novac,
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
17 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
gamer2400 kaže...

joj to je vec previse vremena proslo inace ti moraju poslati u roku 2-4 tjedna ima pise ti dolje, probaj kontaktirati prodavaca, i jesi suguran da si prebacio novac,
 ja trebam prebacit novac?
17 godina
neaktivan

Mislio je na to da li si platio cijenu igre i poštarinu?

17 godina
neaktivan

ja trebam njemu platit na račun novac? ja sam mislio kad mi stigne paket ja platim.

17 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

ja trebam prebacit novac?
 lol, kako si ti mislio da ces ti prodavac dodi doma i da ces mu na ruke dati pare, Smijeh
najbolje ti je prebacivati preko paypal

pogledajte potpis
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
17 godina
neaktivan

Nedavno sam kupovao jedan dodatni naponski kabel za grafičku karticu (8 pinski), platio VISA karticom i u roku od 8 dana stiglo lijepo zapakirano u kuverti za zračnim jastučićima iz nekakvog dučana hardwerom iz New Yorka. Doduše ukupan iznos sa poštarinom je bio oko 12-13$ tako da mi stiglo direktno u poštanski kaslić bez ikakvih dodatnih troškova. Fakat sve je ispalo od trenutka naruđbe pa do plaćanja i isporuke idealno !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 16:36 (logan).
17 godina
neaktivan

ako je netko naruciva laptop nek javi kolko ga je doslo carine

17 godina

pa piše ti tamo kod proizvoda koji kupuješ kolka ti je poštarina, a ako nepiše kontaktiraš dučan u kojem kupuješ...

poštarina za laptop iz amerike bi bila najviše nekih 80 $

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
17 godina
neaktivan

ako netko zna kako ide sa carinom za laptope nek javi

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

ako netko zna kako ide sa carinom za laptope nek javi

ispod sjedala hehe...ako si ga kupio u nekoj zemlji trbaš ga prije prelaska prijavit na carinu i nešto platiš i to je to ako nosiš svoj laptop sa sobom na put samo ga prijaviš bez plaćanja
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahº°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨APOCALYPTICA°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸¨°º¤ø„ º¤ø„¸Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic
17 godina
neaktivan

kupuje preko ebaya...

14 godina
neaktivan
Re: Kolika je poštarina za ebay (roba 20$)?

Pozdrav! Ja sam ponudio za jedan predmet na ebayu višu cijenu i   sad sad mi se na kraju to ne dopada....mogu ja to nekeko izbrisat ili samo na kraju aukcije ne platim i to je to...??

14 godina
neaktivan
Carina

Da li se ikako može izbjeći carina i porez prek kupnje na ebay-u....????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice