Ja MILIJUNAŠ... :P

poruka: 140
|
čitano: 23.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanimljivo bi bilo da testiram sebe koliko bih izdržao da ne potrošim ni kune kad bih dobio milju...

13 godina
protjeran
Re: Ja MILIJUNAŠ... :P
BugHacker kaže...

Zanimljivo bi bilo da testiram sebe koliko bih izdržao da ne potrošim ni kune kad bih dobio milju...

Pa ,s obzirom da to i nije tolika količina novca kako neki zamišljaju,najbolja opcija bi bila štednja.

Blablabla
17 godina

Pokrenio nekakav posao, uložio u nešto pametno..a nebi odma sve sje*o i za 5 dana koda ništa nije ni bilo..

15 godina
neaktivan
Re: Ja MILiJUNAŠ... :P
cod__kiLL3r kaže...

Zanimaju me vaše ideje na kojih bi potrošili milju kuna :P čisto neobavezno za zabavu...

Chevrolet Camaro SS crvene boje sa dvije crne štrafte i velikim bijelim brojem 1 na prednjim vratima. Harman Kardon ozvucenje na kojemu bih puštao pop iz osamdesetih.

Kvalitetna kuća.

High five do kraja života, pokrenuo bih neki posao onako iz fore i naravno osigurao familiju i bližnje.

Studirao bih psihologiju da, učio strane jezike, bavio se sportom, omogućio isto to siromašnima, financirao bi humanitarne timove za Afriku i ostala problematična područja, ušao bih u politiku i zalagao se za više zelenila u gradovima, zabranu turbo folka, i transparentni rad političara.

Naravno ljudi kao ja ne dobiju na lotu..

Back to reality

17 godina
Re: Ja MILiJUNAŠ... :P
Dragon23288 kaže...

Govorimo o milijunu, ne o milijardi. {#}{#}

15 godina
neaktivan

Milijun eura jeli tako {#}

13 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Kuna,čini mi se.

Blablabla
17 godina
Dragon23288 kaže...

CItirao si prvi post i ljepo piše "milju kn"..al kako kad je problem pročitat jednu rečenicu.

15 godina
neaktivan

Dao dio svojim roditeljima i bratu,kupio si stan i uredio ga po volji(sa posebnom pažnjom na informatičkoj infrastrukturi,tipa lan kabel u svim sobama i jedan server,naravno dobra pokrivenost i sa wifi signalom),nabrijao svoj trenutni bicikl(percepcija kaže da dok je ista rama da je isti bicikl),kupio novi laptop(iako već ima najbolji laptop na svijetu(hp probook 4530s)),malo ispoklanjao najuže prijatelje,malo proputovao svijetom(prvenstveno rusija,japan i ŠVEDSKA),možda nešto dati u dobrotvorne svrhe...mislim da bi to bilo oko polovice.

Ostatak bih stavio u banku pa živio od kamata a radio iz gušta.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan

sve bi potrošio na kondome i žeMske

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
neaktivan

Kupio bih si ovu mrcinu sa slike i kuću/stan i ostalo u banku.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
13 godina

Ja bi nastavio živjeti normalno, ali bi si dozvolio malo ali malo dublji džep. A najviše bi čuvao za budućnost, jer i sami znate da će doći dolaze gora vremena.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:43 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ja bi nastavio živjeti normalno, ali bi si dozvolio malo ali malo dublji džep. A najviše bi čuvao za budućnost, jer i sami znate da će doći dolaze gora vremena.

?

The only thing I put before me is do re.
13 godina
VirtUoso kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

?

Gledao sam iz kuta ako osvojim npr. milijun kn na lutriji(karikiram). Znam da je čudno što nisam naveo da ću sve potrošiti na k*rve i cugu ali eto :). Sorry na nesporazumu.

Nepismen
17 godina
neaktivan

Nakon poreza, prireza i općenito svih ostalih n-reza koje treba platiti državi na taj miljon, ono što bi ostalo bi u suzama potrošio na 10 deka parizera, pola bijelog kruha i pivo.

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Nakon poreza, prireza i općenito svih ostalih n-reza koje treba platiti državi na taj miljon, ono što bi ostalo bi u suzama potrošio na 10 deka parizera, pola bijelog kruha i pivo.

recimo da je tih milijun čiste zarade nakon poreza,prireza i svega toga...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
g12356 kaže...

Dao dio svojim roditeljima i bratu,kupio si stan i uredio ga po volji(sa posebnom pažnjom na informatičkoj infrastrukturi,tipa lan kabel u svim sobama i jedan server,naravno dobra pokrivenost i sa wifi signalom),nabrijao svoj trenutni bicikl(percepcija kaže da dok je ista rama da je isti bicikl),kupio novi laptop(iako već ima najbolji laptop na svijetu(hp probook 4530s)),malo ispoklanjao najuže prijatelje,malo proputovao svijetom(prvenstveno rusija,japan i ŠVEDSKA),možda nešto dati u dobrotvorne svrhe...mislim da bi to bilo oko polovice.

jel ti imas pojam kolko je milijun kuna malo? kazes dao bi dio roditeljima i bratu? kolko bi im dao? 10 k kn?

kupio bi stan, gdje? uredio bi ga sa serverom i tim glupostima? pa stan neces nac ispod 80-100 eura a ako razmisljas o zg-u vec se penje iznad milje kuna tako da nista od toga. proputovao bi svijet, poklanja prijatelje, donirao pare i mislis da bi ti pola ostalo? stari moj to mozes samo s miljom eura s kunama ne.

ja kad bi dobio milion kuna sve bi to ulozio negdje jer to je zapravo mala svota novaca i s tim se nista posteno nemoze napravit a ovako bi pare stajale i ja bi zarađivo, mozda na obveznicama, dionicama, kamatama tko zna? nebi nikad morao radit, godisnje bi zarađivao dovoljno za zivot a milja kuna bi uvijek bila tu.

17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
i_rambo_plache kaže...

recimo da je tih milijun čiste zarade nakon poreza,prireza i svega toga...

Nahranio bi Afriku

~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 22:24 (i_rambo_plache).
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
g12356 kaže...

jel ti imas pojam kolko je milijun kuna malo? kazes dao bi dio roditeljima i bratu? kolko bi im dao? 10 k kn?

kupio bi stan, gdje? uredio bi ga sa serverom i tim glupostima? pa stan neces nac ispod 80-100 eura a ako razmisljas o zg-u vec se penje iznad milje kuna tako da nista od toga. proputovao bi svijet, poklanja prijatelje, donirao pare i mislis da bi ti pola ostalo? stari moj to mozes  samo s miljom eura s kunama ne.

ja kad bi dobio milion kuna sve bi to ulozio negdje jer to je zapravo mala svota novaca i s tim se nista posteno nemoze napravit a ovako bi pare stajale i ja bi zarađivo, mozda na obveznicama, dionicama, kamatama tko zna? nebi nikad morao radit, godisnje bi zarađivao dovoljno za zivot a milja kuna bi uvijek bila tu.

OK,nemoj pretjerivat...pod stanom računam i garsonijere...

17 godina
Jos je ziva ova tema? Danas je bio simpa onaj filmic sa richardom pryorom gdje mora spiskat 30milijuna dolara ako oce dobit 300 milijuna:) Milijun kuna nije bas bogatstvo. No opet ovisi sto tko smatra bogatstvom. Imat vodu struju grijanje i krov nad glavom Danas je uobicajeno poput zraka, samo 100tinjak godina ranije, to je bilo nesto kraljevskog luksuza.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice