Doček 08/09

poruka: 3
|
čitano: 1.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Doček 08/09

Kamo se ide ove godine?

Evo 5 nas ide u Budimpeštu sa Collegiumom, pa bi mi trebale informacije o Budimpešti, ako netko ima iskustva.

Dakle, primam svakakve informacije o dobrom pivu, pivnicama, hrani, klubovima, i cijenama za pivo i hranuBelji se

Nisam baš pri parama tak da cu trebat štedit, pa me zanima da li je koliko jeftinije nego kod nas?

Zahvaljujem!

17 godina
neaktivan
RE: Doček 08/09

A čuj, bio sam lani na jednodnevnom 'gratis' izletu u Budimpešti i moram ti reći da je to prelijep grad. Nezaboravna je noćna panorama. Sad ti ne mogu točno reći o klubovima, i pivnicama, al toga svakako ima. Bio sam samo u mekdonaldsu... Cijene su ti europske (u eurima heh, zapravo ne, još je forinta tam na snazi). Sve ti zapravo ovisi jel ideš radi doživljaja kulture ili doživljaja za'ebancije...

ONT: ja još razmatram ponude u kojem ću bircu ili stanu dočekat 2009. godinu...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
17 godina
neaktivan
RE: Doček 08/09
M4r10 kaže...

A čuj, bio sam lani na jednodnevnom 'gratis' izletu u Budimpešti i moram ti reći da je to prelijep grad. Nezaboravna je noćna panorama. Sad ti ne mogu točno reći o klubovima, i pivnicama, al toga svakako ima. Bio sam samo u mekdonaldsu... Cijene su ti europske (u eurima heh, zapravo ne, još je forinta tam na snazi). Sve ti zapravo ovisi jel ideš radi doživljaja kulture ili doživljaja za'ebancije...

ONT: ja još razmatram ponude u kojem ću bircu ili stanu dočekat 2009. godinu...

radi doživljaja zaebancije definitivno:) 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice