- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledaj ovo, cijene su u dolarima, a dostava besplatna koliko kažu drugi forumaši? pogledaj još malo topic o deal extreme-u al mislim da je ovo to što tražiš http://www.dealextreme.com/p/cute-android-robot-cell-phone-strap-green-42021 :))
Neces vjerovat ali upravo sam to jucer narucio nakon sto sam ovdje postavio upit. :) Svejedno hvala na trudu! Sad mi jos ostaje da pricekam i vidim razvoj situacije, a dojmove mogu napisati kasnije nakon sto dodje paket 
Neces vjerovat ali upravo sam to jucer narucio nakon sto sam ovdje postavio upit. :) Svejedno hvala na trudu! Sad mi jos ostaje da pricekam i vidim razvoj situacije, a dojmove mogu napisati kasnije nakon sto dodje paket 
ee super, molim te napiši jer i ja pikiram na to :p
ee super, molim te napiši jer i ja pikiram na to :p
Evo da odgovorim... Znaci naruceno, stiglo i to je to :D
Tocno 20 dana od narudjbe je bilo potrebno da stigne do mene doma. Nikakvih problema znaci... kupljeno-prodano-primljeno
Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!