Android igracka

poruka: 6
|
čitano: 2.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android igracka

Pozdrav!

Dali netko zna gdje se u Hrvatskoj moze kupiti ova igracka, nekakav mali plisani model ili jos bolje privjesak za mobitel. Da ima uz to mogucnost dostave.

Hvala!

17 godina
neaktivan
Android igracka

pogledaj ovo, cijene su u dolarima, a dostava besplatna koliko kažu drugi forumaši? pogledaj još malo topic o deal extreme-u al mislim da je ovo to što tražiš http://www.dealextreme.com/p/cute-android-robot-cell-phone-strap-green-42021 :))

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
16 godina
neaktivan
Re: Android igracka

Neces vjerovat ali upravo sam to jucer narucio nakon sto sam ovdje postavio upit. :) Svejedno hvala na trudu! Sad mi jos ostaje da pricekam i vidim razvoj situacije, a dojmove mogu napisati kasnije nakon sto dodje paket {#}

17 godina
neaktivan
destructor kaže...

Neces vjerovat ali upravo sam to jucer narucio nakon sto sam ovdje postavio upit. :) Svejedno hvala na trudu! Sad mi jos ostaje da pricekam i vidim razvoj situacije, a dojmove mogu napisati kasnije nakon sto dodje paket {#}

ee super, molim te napiši jer i ja pikiram na to :p

16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
destructor kaže...

ee super, molim te napiši jer i ja pikiram na to :p

Evo da odgovorim... Znaci naruceno, stiglo i to je to :D

Tocno 20 dana od narudjbe je bilo potrebno da stigne do mene doma. Nikakvih problema znaci... kupljeno-prodano-primljeno 

17 godina
neaktivan
yayz :d tnx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice