Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.250.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: AMD Zen CPU
XXX kaže...

1080 sli, kaj se tu ima za pogubiti?

Pa jbt, manji broj FPS nego na DX11 - to je lose, ne?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
AMD Zen CPU

Štima ali ponta je utjecaj procesora...minimalan.

15 godina
AMD Zen CPU

Vidjet cemo jeli se isplatilo dati 15€

13 godina
dreadmoore kaže...

Na steamu je besplatna ovaj vikend, trebao si probati 

I da definitivno se isplati uzeti, odlicna je 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2016 22:12 (chaselol).
12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Štima ali ponta je utjecaj procesora...minimalan.

Utjecaj procesora minimalan, ali utjecaj grafičke smanjen u odnosu na dx11... Nešto ne štima.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

da, za 15 EUR sasvim dobra igra

13 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Nešto ne štima.

Nvidia dx12 ready

10 godina
odjavljen
XXX kaže...

Kome treba Zen uz DX 12 

Ovaj D12 graf nikako nije dobar po AMD!

Svi intelovi procesori su iznad amd-ovih.

Cijenite više pitku vodu.
17 godina
odjavljen
Glavas_ZG kaže...
XXX kaže...

Kome treba Zen uz DX 12 

Ovaj D12 graf nikako nije dobar po AMD!

Svi intelovi procesori su iznad amd-ovih.

Nisu svi  

17 godina
AMD Zen CPU

Ma vazno je da je dx12 a nikakve veze sta ima manji fps nego u dx11

fx8350

89/116 dx11

70/101 dx12

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
odjavljen
AMD Zen CPU

@tonči, a zašto je 4670 i5 16 fpsa slabiji od 4770 ako tvrdiš da je u igrama i5=i7? samo nemoj, molim te, vadit se na 100mhz veći stock klok... 

ista stvar i sa skylakeom. doduše, 8 fpsa, ali je prednost koja se ne može objasniti sa 100mhz većim klokom...

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 9:11 (eywa33).
14 godina
AMD Zen CPU

Pa generalno gledajući jest, ali ako igra koristi HT to jest 8 threadova onda je ipak zaostaje...

Uostalom to ovisi o setupu i postavkama u samoj igri, ako se radi o dual GPU opciji i 1080px ultra detalji bez AA onda imaš brdo frejmova...

Ako ta igra koristi HT imaš tu razliku :)

root
14 godina
neaktivan
AMD Zen CPU

Razlike izmedju quad i hexa cpu ima, iznad vise nema, licno testirao  na 1440p i 2160p.

17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

@tonči, a zašto je 4670 i5 16 fpsa slabiji od 4770 ako tvrdiš da je u igrama i5=i7? samo nemoj, molim te, vadit se na 100mhz veći stock klok... 

ista stvar i sa skylakeom. doduše, 8 fpsa, ali je prednost koja se ne može objasniti sa 100mhz većim klokom...

Sama konstrukcija rečenice ti nema smisla, kao ni tvrdnja, uostalom. 

prodajem jednu od mašina
15 godina
Tonči kaže...
eywa33 kaže...

Sama konstrukcija rečenice ti nema smisla, kao ni tvrdnja, uostalom. 

Bitno je da se priča 

15 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Sta ti on treba potvrdit kad je jasno da igra koristi vise od 4 threada...

12 godina
odjavljen

Zalet glavom bez obzira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 22:28 (eywa33).
9 godina
AMD Zen CPU

https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_s_am4_socket_will_not_be_compatible_with_old_cpu_coolers/1

izgleda da ništa od najavljivane kompatibilnosti s starim am2/3 hladnjacima ako vam proizvođać hlađenja nije noctua.
kad se sitin da san kupia aio vodu samo radi toga sta su najavljivali da ce bit stari hladnjaci kompatibilni s am4 dodje mi plakat koji su lažovi...

17 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

izgleda da ništa od najavljivane kompatibilnosti s starim am2/3 hladnjacima ako vam proizvođać hlađenja nije noctua.

Noctua je ljubav

Freak Show Inc.
13 godina
dabar_solta_V2 kaže...

https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/amd_s_am4_socket_will_not_be_compatible_with_old_cpu_coolers/1

kad se sitin da san kupia aio vodu samo radi toga sta su najavljivali da ce bit stari hladnjaci kompatibilni s am4 dodje mi plakat koji su lažovi...

Pa taj bracket i dolazi sa wraith kulerom ili sam nesto propustio? 

12 godina
odjavljen
AMD Zen CPU

Posipam se pepelom, izjava Tončija je ovdje. Ipak je rekao da će većina igara raditi apsolutno jednako, i s tim se slažem. Mislio sam da je tvrdio generalno... my bad, Tonči 

9 godina
neaktivan
dabar_solta_V2 kaže...

nisam vidio nigdje da je sluzbeno bilo receno da ce biti kompatibilni.

ako si kupio "brand name" aio, poslat ce ti "plastiku" da mozes stavit, naravno ako si ga registrirao kod proizvodaca

a ako ti i ne posalju, bit ce sigurno u prodaji, za par kuna, sto je bolja opcija nego da moras kupovat novo 

17 godina
chaselol kaže...

Pa taj bracket i dolazi sa wraith kulerom ili sam nesto propustio? 

Mlatimo odavno poznatu praznu slamu, Wraith je stock CPU hladnjak koji se na matičnu/plastično podnožnje kači kao i svaki drugi AMD stock cpu hladnjak. Dakle zalegneš Wraith na proc, pa zakačiš sa crnom ručkicom na plastično podnožnje i to je to.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Posipam se pepelom, izjava Tončija je ovdje. Ipak je rekao da će većina igara raditi apsolutno jednako, i s tim se slažem. Mislio sam da je tvrdio generalno... my bad, Tonči 

Ti si bas neki fin momak. Blago djevojci koja odluci s tobom dijeliti dobro i zlo.

Freak Show Inc.
12 godina
odjavljen
Friday kaže...
eywa33 kaže...

Ti si bas neki fin momak. Blago djevojci koja je odlucila s tobom dijeliti dobro i zlo.

Jel tako? To joj i ja govorim cijelo vrijeme. 

13 godina

Ma wraith kuler institucija 

mislio sam na ovaj desno na slici ali nevermajnd

13 godina
neaktivan
AMD Zen CPU

Jel mi se isplati uzeti Zen ili da skupim novce od Bozica pa da si kupim neki posten procesor?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Nemam ja ništa protiv da ti ili bilo tko kupite i7-6950X za igre. Ali, naravno, neće mi bit manje smiješno kad isti posao procesora od 15.000 kuna odrađuje onaj od 1200. :)

prodajem jednu od mašina
17 godina
odjavljen
AMD Zen CPU

Skupljaj novce, odi na iduću generaciju Intela pa makar digunuo hipotekarni kredit i jeo paštetu svaki dan...isplati se. Ali sobzirom na tvoju plaću vjerujem da 2-3 tisuće eura zašparaš za par dana.

15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Jel mi se isplati uzeti Zen ili da skupim novce od Bozica pa da si kupim neki posten procesor?

Sutra ujutro se spremi i pravac po Zen... Ne znam kakva su ovo pitanja a procesor nije ni izasao na trziste.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice