evo zanima me jedna stvar. dali mobiteli zakljucani npr na t-mobile njemacka(kupljeni u njemckoj) rade s ovim nasim t-mobilom? tj dali su svi t-mobile isti ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ti neće raditi, bilo je dosta takvih slučajeva i nije radilo.
Mislim da ti neće raditi, bilo je dosta takvih slučajeva i nije radilo.
Da,a mozda je i do uredjaja stvarno nebih znao....kupio je frend mobitel neki prije pretproslu godinu u Njemackoj, jer mu je bilo jeftinije, ubacio nasu karticu unutra i radilo je....sad neznam mozda su nesto promjenili zadnjih godina ili tako nesto,ali mozda je bolje ne kockati se, ako mislis kupovati ili bar se dobro prije raspitati o tome.
Možda je već bio otključan frendov mob?
Neznam stvarno...nisam bas puno pricao o tome...nejvjerojatnije je kada je radilo normalno...tj bio je i tu u HR u prodaji isti model,ali tamo je bilo jeftinije kako sam rekao.
Ovdje se konkretno radi o iphonu 5.
hahah znao sam
tj.ciljao sam na to.Kolko je jeftiniji u odnosu na HR ? Ako mozda znas nekog, a da radi u T-mobilu mozda zna.Jer ako nazoves sluzbu oni ce ti odma reci da moras kod njih kupiti tako da nema velike pomoci od toga.
hahah znao sam
tj.ciljao sam na to.Kolko je jeftiniji u odnosu na HR ? Ako mozda znas nekog, a da radi u T-mobilu mozda zna.Jer ako nazoves sluzbu oni ce ti odma reci da moras kod njih kupiti tako da nema velike pomoci od toga.
pa nema ga u hr u tom i je problem, ne kupujem negdje drugdje zbog cijene koja je uostalom ista kakva ce bit i u hr.
hahah znao sam
pa nema ga u hr u tom i je problem, ne kupujem negdje drugdje zbog cijene koja je uostalom ista kakva ce bit i u hr.
Ma da skontao sam tek nakon sto sam napisao
mislio sam opcenito...sry moja greska...ne naspavah se danas bas
.