T-mobile hr i t-mobile izvan hr

poruka: 9
|
čitano: 1.873
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

evo zanima me jedna stvar. dali mobiteli zakljucani npr na t-mobile njemacka(kupljeni u njemckoj) rade s ovim nasim t-mobilom? tj dali su svi t-mobile isti ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: T-mobile hr i t-mobile izvan hr

Mislim da ti neće raditi, bilo je dosta takvih slučajeva i nije radilo.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Mislim da ti neće raditi, bilo je dosta takvih slučajeva i nije radilo.

Da,a mozda je i do uredjaja stvarno nebih znao....kupio je frend mobitel neki prije pretproslu godinu u Njemackoj, jer mu je bilo jeftinije, ubacio nasu karticu unutra i radilo je....sad neznam mozda su nesto promjenili zadnjih godina ili tako nesto,ali mozda je bolje ne kockati se, ako mislis kupovati ili bar se dobro prije raspitati o tome.

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
16 godina
neaktivan

Možda je već bio otključan frendov mob?

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan

Neznam stvarno...nisam bas puno pricao o tome...nejvjerojatnije je kada je radilo normalno...tj bio je i tu u HR u prodaji isti model,ali tamo je bilo jeftinije kako sam rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ovdje se konkretno radi o iphonu 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

{#}hahah znao sam  {#} tj.ciljao sam na to.Kolko je jeftiniji u odnosu na HR ? Ako mozda znas nekog, a da radi u T-mobilu mozda zna.Jer ako nazoves sluzbu oni ce ti odma reci da moras kod njih kupiti tako da nema velike pomoci od toga.

17 godina
Johnny4286 kaže...
mar123 kaže...

{#}hahah znao sam {#} tj.ciljao sam na to.Kolko je jeftiniji u odnosu na HR ? Ako mozda znas nekog, a da radi u T-mobilu mozda zna.Jer ako nazoves sluzbu oni ce ti odma reci da moras kod njih kupiti tako da nema velike pomoci od toga.

pa nema ga u hr u tom i je problem, ne kupujem negdje drugdje zbog cijene koja je uostalom ista kakva ce bit i u hr.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Johnny4286 kaže...
mar123 kaže...

{#}hahah znao sam  {#} tj.ciljao sam na to.Kolko je jeftiniji u odnosu na HR ? Ako mozda znas nekog, a da radi u T-mobilu mozda zna.Jer ako nazoves sluzbu oni ce ti odma reci da moras kod njih kupiti tako da nema velike pomoci od toga.

pa nema ga u hr u tom i je problem, ne kupujem negdje drugdje zbog cijene koja je uostalom ista kakva ce bit i u hr.

Ma da skontao sam tek nakon sto sam napisao  {#} mislio sam opcenito...sry moja greska...ne naspavah se danas bas  {#}.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice