Cm9 sa xLoudom i bravia engineom...mislim da cu se odrec xperiance lite na par dana dok ovo isprobam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cm9 sa xLoudom i bravia engineom...mislim da cu se odrec xperiance lite na par dana dok ovo isprobam
ne znam koja je to značajnija novina u tom ROM-u ? Imali smo bravia engine i na xperiance lite.. ?
ovo je cm9...on inace nema xloud niti bilo sta od sonyja a da valja...
ovo je cm9...on inace nema xloud niti bilo sta od sonyja a da valja...
Onda nemam potrebe prelaziti na cm9 ponovno samo zbog toga....
ljudi očekujte acid v6.0 ...
domac 
A vuče me sve više da pređem na ovaj moddani CM9 od Brainsa,i da malo testiram JB
Znam da lako zaključam kasnije.Evo idem otključat sada,ali fastboot driver me zeza.
Skinio sam i zamijenio onaj od Googla sa Sonyevim,ali kada stavim mob u fastboot mode onda mi win7 prvi puta nije našao driver i sada se mob automatski baci iz fastboota u charging
EDIT:Uspio sa driverima od Arca S zbog Win7 x64
Mene je zezao zbog drivera jer sam na x64 winsima
Ali sam ga sad otključao
Poludio sam sinoć kad mi je 10 minuta trokiro i odbijao napraviti poziv tj otvoriti phone app. Sad sam napravio repair pa ćemo vidjet.
I ja sam jos uvijek na stocku, ni sam ne znam da li da predem na nest drugo ili da ostavim kak je :) Koliko god me zeza toliko me i ne zeza, radi ok, iako se tu i tamo
osjeti poneki lag ali mogu zivjeti s tim.
jep, a tako će vjerovatno i ostati. nisam tip osobe za to. mjenjo sam romove na x8 i nikad mi se to nije pokazalo kao sretno rješenje. prije da će u oglasnik nego što ću ja rom promjenit. prije se nije morao ni kernel dirat i ako si htio nazad na stock napravio bi repair na PC companionu. sad moraš mjenjat kernele, riskirat brick, pa ako nešto sjebeš i trebaš na servis vraćat sve nazad.. ma.. komplikacija za mene
I ja sam jos uvijek na stocku, ni sam ne znam da li da predem na nest drugo ili da ostavim kak je :) Koliko god me zeza toliko me i ne zeza, radi ok, iako se tu i tamo
Pa probaj,samo ga rootaj,otključaj bootloader,instaliraj CWM i flashaj,ak ti se nesviđa flashas stock ROM zaključaj bootloader i makneš root i ko da nije ništa bilo :)
da probas xperiance lite v2.0 mislim da se nebi micao s toga...
jep, a tako će vjerovatno i ostati. nisam tip osobe za to. mjenjo sam romove na x8 i nikad mi se to nije pokazalo kao sretno rješenje. prije da će u oglasnik nego što ću ja rom promjenit. prije se nije morao ni kernel dirat i ako si htio nazad na stock napravio bi repair na PC companionu. sad moraš mjenjat kernele, riskirat brick, pa ako nešto sjebeš i trebaš na servis vraćat sve nazad.. ma.. komplikacija za mene
ako ti uspijes brickat ovaj mob preko flashtoola ili flashanjem custom roma e onda svaka ti dala...stavis si xperiance lite v2.0 i uzivas...ne treba custom kernel, otkljucan bootloader i ta sranja...treba samo root i cwm...i ako oces vratit stock rom napravis repair preko pc companiona...ugl. ne moze bit lakse neg sta je samo je do tebe oces si sredit mobitel da radi kak se spada
Šta nije po novom da pc companion otkrije da imaš modificiran softver i da ne da repair? oO
Jel ima taj xperiance lite onu backup and restore aplikaciju koji defoltno ima sonijev ICS?
aha, to je u biti prerađeni sonyev ICS. A meni je zadnji update bio B.10, kada bi radio repair, da li bi me vratio na B.10 ili c.10? koliko znam taj c.10 je samo za t mobile brandirane uređaje. ne bi htio da mi SI broj promjeni flešanje roma
If you are running CM9 or AOKP, please flash Stock Sony FTF or any Sony-based Custom ROM first before installing
Dakle mogu na B.10 flashat taj rom i kada bi radio repair, vratio bi me na b.10? I kad za uređaje s b.10 dođe recimo onaj .54 ili .75 update dobio bi ga bez da moram mjenjat SI broj i slično? Ostaje sve kak je?
a jel znas koji SI imas sad u build propu?
onaj iz bonbona
1261-9038
Moram nekad i da vas obradujem....
Sve vam je objašnjeno na linku.
Domac, šta čekaš? 
zorane kasnije samo promjenis taj SI u build propu
zorane kasnije samo promjenis taj SI u build propu
acid meni radi.. walkman ikona nakon instaliranja se ne pojavljuje.. mada sam restore uradio od proslog walkmana i sve super..
Sto znaci ona opcija u postavkama prisilno gpu rendiranje?
Ponovit ću opet pitanje:
Da li u ICS default kamera ima opciju odabira u koji folder da se spremi video(snimanje)?
I koji konventor korisitite za pretvaranje u .avi?
Do sad sam koristio nepogrešivi total video conventor.. ali nece mi konventirati.
nemožeš mjenjat di sprema, sprema ih po defotlu.
za konverziju format factory ili any video converter
ako imas android 2.3.3 odi u postavke->bezicne veze i mreze->mobilne mreze i stavi kvacicu na omoguceni podaci
ako imas 4.0.4 odma na pocetku postavki udi u vise->mobilne mreze->omoguceni podaci kvacica