Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.754
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia U

Cm9 sa xLoudom i bravia engineom...mislim da cu se odrec xperiance lite na par dana dok ovo isprobam

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
domac5 kaže...

Cm9 sa xLoudom i bravia engineom...mislim da cu se odrec xperiance lite na par dana dok ovo isprobam

ne znam koja je to značajnija novina u tom ROM-u ? Imali smo bravia engine i na xperiance lite.. ?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
Sony Xperia U

ovo je cm9...on inace nema xloud niti bilo sta od  sonyja a da valja...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ovo je cm9...on inace nema xloud niti bilo sta od  sonyja a da valja...

Onda nemam potrebe prelaziti na cm9 ponovno samo zbog toga....

ljudi očekujte acid v6.0 ...

domac {#}

15 godina
Neznam dali da otključam bootloader.
A vuče me sve više da pređem na ovaj moddani CM9 od Brainsa,i da malo testiram JB
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U
otključaj, ionako su gamad otkazala podrsku... lako zakljucas kasnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znam da lako zaključam kasnije.Evo idem otključat sada,ali fastboot driver me zeza.
Skinio sam i zamijenio onaj od Googla sa Sonyevim,ali kada stavim mob u fastboot mode onda mi win7 prvi puta nije našao driver i sada se mob automatski baci iz fastboota u charging

EDIT:Uspio sa driverima od Arca S zbog Win7 x64

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 9:48 (robimarko).
15 godina
Sony Xperia U
ja nisam nikakve drivere instalirao... samo sam spojio a on je sam naso drivere
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mene je zezao zbog drivera jer sam na x64 winsima

Ali sam ga sad otključao

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 9:58 (robimarko).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Poludio sam sinoć kad mi je 10 minuta trokiro i odbijao napraviti poziv tj otvoriti phone app. Sad sam napravio repair pa ćemo vidjet.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
još se mucis na stock romu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

I ja sam jos uvijek na stocku, ni sam ne znam da li da predem na nest drugo ili da ostavim kak je :) Koliko god me zeza toliko me i ne zeza, radi ok, iako se tu i tamo

osjeti poneki lag ali mogu zivjeti s tim.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jep, a tako će vjerovatno i ostati. nisam tip osobe za to. mjenjo sam romove na x8 i nikad mi se to nije pokazalo kao sretno rješenje. prije da će u oglasnik nego što ću ja rom promjenit. prije se nije morao ni kernel dirat i ako si htio nazad na stock napravio bi repair na PC companionu. sad moraš mjenjat kernele, riskirat brick, pa ako nešto sjebeš i trebaš na servis vraćat sve nazad.. ma.. komplikacija za mene

15 godina
neaktivan
Uny kaže...

I ja sam jos uvijek na stocku, ni sam ne znam da li da predem na nest drugo ili da ostavim kak je :) Koliko god me zeza toliko me i ne zeza, radi ok, iako se tu i tamo

Pa probaj,samo ga rootaj,otključaj bootloader,instaliraj CWM i flashaj,ak ti se nesviđa flashas stock ROM zaključaj bootloader i makneš root i ko da nije ništa bilo :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
Uny kaže...

da probas xperiance lite v2.0 mislim da se nebi micao s toga...

Zoran kaže...
domac5 kaže...

jep, a tako će vjerovatno i ostati. nisam tip osobe za to. mjenjo sam romove na x8 i nikad mi se to nije pokazalo kao sretno rješenje. prije da će u oglasnik nego što ću ja rom promjenit. prije se nije morao ni kernel dirat i ako si htio nazad na stock napravio bi repair na PC companionu. sad moraš mjenjat kernele, riskirat brick, pa ako nešto sjebeš i trebaš na servis vraćat sve nazad.. ma.. komplikacija za mene

ako ti uspijes brickat ovaj mob preko flashtoola ili flashanjem custom roma e onda svaka ti dala...stavis si xperiance lite v2.0 i uzivas...ne treba custom kernel, otkljucan bootloader i ta sranja...treba samo root i cwm...i ako oces vratit stock rom napravis repair preko pc companiona...ugl. ne moze bit lakse neg sta je samo je do tebe oces si sredit mobitel da radi kak se spada

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2075878

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 13:04 (domac5).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Šta nije po novom da pc companion otkrije da imaš modificiran softver i da ne da repair? oO

Jel ima taj xperiance lite onu backup and restore aplikaciju koji defoltno ima sonijev ICS?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
to je sonyjev softwer, znaci ima tu aplikaciju...meni pc companion prepoznaje taj rom kao C.10
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

aha, to je u biti prerađeni sonyev ICS. A meni je zadnji update bio B.10, kada bi radio repair, da li bi me vratio na B.10 ili c.10? koliko znam taj c.10 je samo za t mobile brandirane uređaje. ne bi htio da mi SI broj promjeni flešanje roma

15 godina
Sony Xperia U
prvo moras flashat C.10 pa tek onda taj rom i onda kad bi radio repair dobio bi C verziju...ja sam flashao tu t-mobile i jedina je razlika ta sto ti je ona animacija od t-coma kad se pali mobitel...ionako se sav taj bloatware makne cim flashas rom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

If you are running CM9 or AOKP, please flash Stock Sony FTF or any Sony-based Custom ROM first before installing

Dakle mogu na B.10 flashat taj rom i kada bi radio repair, vratio bi me na b.10? I kad za uređaje s b.10 dođe recimo onaj .54 ili .75 update dobio bi ga bez da moram mjenjat SI broj i slično? Ostaje sve kak je?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
na B.10 je sporo i nije preporucen...tek od B.54 je ok al sa C.10 najbolje radi...SI broj ce se promjenit cim flashas C.10, neznam zast se zabrinjavas oko SI broja kad ionako nam prode mladost dok oni nama puste update...si siguran da ce uopce davat nama taj .75?
a jel znas koji SI imas sad u build propu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

onaj iz bonbona

1261-9038

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Moram nekad i da vas obradujem....

ACID Audio Engine 6.1

Sve vam je objašnjeno na linku.

Domac, šta čekaš? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia U
ala moram ponovo flashat rom jer sad imam acid v4...idem to sad napravit

zorane kasnije samo promjenis taj SI u build propu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...
ala moram ponovo flashat rom jer sad imam acid v4...idem to sad napravit

zorane kasnije samo promjenis taj SI u build propu

acid meni radi.. walkman ikona nakon instaliranja se ne pojavljuje.. mada sam restore uradio od proslog walkmana i sve super..

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Sto znaci ona opcija u postavkama prisilno gpu rendiranje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ponovit ću opet pitanje:

Da li u ICS default kamera ima opciju odabira u koji folder da se spremi video(snimanje)?

I koji konventor korisitite za pretvaranje u .avi?

Do sad sam koristio nepogrešivi total video conventor.. ali nece mi konventirati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

nemožeš mjenjat di sprema, sprema ih po defotlu.

za konverziju format factory ili any video converter

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Evo kupio sam dotićni mobitel u Bonbonu i moram reći da mi je zasad super, inače to je moj prvi Android mob i prvi smartfon uopće. E sad, treba mi pomoć oko jedne banalne stvari. Dakle, mobitel sam uzeo na bonovee i platio kešovinom. I sad, sljedio sam upute s ove stranice [http://www.bonbon.hr/usluge/paketi] i uzeo si onaj najmanji internet paket (100 MB za 10 KN). Dakle, normalno sam sljedio uputstva, poslao "hoću" il šta već i aktivirio opciju. Normalno, kad pošaljem "stanje" imam 100 MB. Stvar je u ovome: Trenutno sam kod kuće i dotićni paket il šta već mi netreba (imam wifi), ali kad isključim wifi (namjerno) i odem na neku aplikaciju (google, face, ili obični pretraživać) nemogu niš radit o netu jer kaže da nema mreže, veze ili ćega već. Gledao sam po opcijama (ja sam malo nesnalažljiv, a tog enam u uputama xD), i ja neznam gdje to uključiti, dakle taj SIM internet (nezove se tak, ali znam na šta mislite, to da mogu tršit te MB dok nemam pristup wifiju. Pa molio bi neku dobru dušu koja ima dotićni mobitel da mi malo to pojasni. Unaprijed se zahvaljujem, Leo ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ako imas android 2.3.3 odi u postavke->bezicne veze i mreze->mobilne mreze i stavi kvacicu na omoguceni podaci

ako imas 4.0.4 odma na pocetku postavki udi u vise->mobilne mreze->omoguceni podaci kvacica

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice