Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 768.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U

Aha, tnx na odgovoru. A posebice me zanimaju igrice poput temple run-a, na gb-u rade super, ali se bojim da neće raditi tako divno na Ics. I još jedno pitanje. Ima li tko problema sa fotografiranjem na GB-u? Ponekad mi slike ispadaju mutne i nefokusirane kao da mi se ruka trese prilikom okidanja fotoaparata. Jeli taj problem riješen na ICS-u?

13 godina
neaktivan

a jbmu to sam i ja napravio davno,sad neznam kako ukljucit :/
idem nadogradit mob i dobim hrpu problema koji sam sretnik -.-

16 godina
marchoffmmann kaže...

Aha, tnx na odgovoru. A posebice me zanimaju igrice poput temple run-a, na gb-u rade super, ali se bojim da neće raditi tako divno na Ics. I još jedno pitanje. Ima li tko problema sa fotografiranjem na GB-u? Ponekad mi slike ispadaju mutne i nefokusirane kao da mi se ruka trese prilikom okidanja fotoaparata. Jeli taj problem riješen na ICS-u?

Ozbiljno? Imam Xperiu Mini i ICS na njoj i te 2 igre rade bez trzanja, bez ikakvog problema.

15 godina
neaktivan

Ne znam, dok sam koristio Xperiu Mini s ICS uvijek je trzalo, pogotovo u početku igre

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 0:04 (marchoffmmann).
16 godina
neaktivan
mersimh kaže...
ljudi idem za njemacku za koji dan pa bi volio za svaki slucaj da imam navigaciju na mobu
koju mi preporucujete da skinem
prije sam na iphonu imao iGo i bila je odlicna
ali trenutno gledam na piratebayu sve neke ogromne
treba mi samo ta njemacka,a ne i cijeli balkan itd :/
i bilo bi dobro da se u samoj navigaciji moze nastimat da sam pjesak(u iGo to moze)

potraži na torrentima navigon 4.6

instaliraj ga i pokreni dok si na wifi-ju da se "aktivira" i poskidaj mape, i to je to...

navigon je pod garminom ak se ne varam, najbolje što sam do sad probao ;)

15 godina
Mireo Dont panic je najbolja samo što nema jogurt verzije.
Inače Copilot je dobar
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
ljudi...flashao sam novi C firmware...ali mi root nikako nece upaliti...stavim stari kernel ali bin4ry ne nalazi mobitel...cak sam skinuo stariju verziju (v13) kao sto neki na xda preporucuju...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Upali usb debuging tj usb ispravljanje grešaka

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 21:21 (robimarko).
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
ma sve sam to vec napravio...pala mi je sumnja na kernel...dali mozda nije ispravan...ima li tko kernel stari da mi posalje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
nije do kernela...kad utipkam *#*#7378423#*#* mi pokaze da je kernel B...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Od kako sam rootovao ICS (B verzija) led traka je poludjela. Kad se gasi pokazuje različite boje. Rade sa jedno 70% manje snage.

Postoji li nacin da preko pc companiona updatujem na noviju verziju bez da mijenjam neke detalje ili postavke?

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
radi...ja sam pokretao bin4ry bez da sam ga izvadio iz rar arhive...shame on me xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Od kako sam rootovao ICS (B verzija) led traka je poludjela. Kad se gasi pokazuje različite boje. Rade sa jedno 70% manje snage.

Postoji li nacin da preko pc companiona updatujem na noviju verziju bez da mijenjam neke detalje ili postavke?

Jesi isntalirao kakve aplikacije koje su povezane sa iluminacijskom trakom? tipa u-disco, illumination bar? jer kad imas root sa tim

aplikacijama mozes cuda raditi, pa mozda si nest "cackao" :)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
13 godina
neaktivan
Uny kaže...
Prilika kaže...

Jesi isntalirao kakve aplikacije koje su povezane sa iluminacijskom trakom? tipa u-disco, illumination bar? jer kad imas root sa tim

aplikacijama mozes cuda raditi, pa mozda si nest "cackao" :)

Da. Magija je bila zabavna ali na kratko. Stoga sam obrisao u crtl ali evo buguje do bola. Isto tako mobitel je u banani {#}

Kako da predjem na .54 ?

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

zašt na .54 a ne na c.1.0 ?!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

zašt na .54 a ne na c.1.0 ?!?!?

Pa eto koja je najnovija?

16 godina
neaktivan

pa C.1.0 je novija

13 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

pa C.1.0 je novija

Kako uraditi update?

13 godina
protjeran
Sony Xperia U
meni se cini da je kamera i fokusiranje slike isto sporo kao i na B verziji...ova C je brza sveukupno, dialler, poruke ali kamera mi se cini isto spora, ni blizu kao sto je bila na GB...ja sam u postavke stavio automatsko prepoznavalje scena i ne pada mi na pamet podesiti fokusiranje na beskonacnost (kao sto je netko savjetovao) jer to vise nije AF...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je, kamera još uvijek nije ni blizu onog što je bila na GB-u, al napredak se vidi u odnosu na prvu verziju ICS-a {#}

@prilika: imaš skoro 40 stranica...probaj malo prolistati {#}

14 godina
neaktivan
Sony Xperia U
ljudi ovaj C.1.0 vidim nesto pise heavy t-mobile branding
sad smijem li ja ovo normalno stavit preko flashtoola
u mene je otkljucan i ne brandiran telefon pa tak
jer sam opet nezadovoljan sa ovim 54 vragom :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Koji ste vi... meni je mob letio na gingerbread al neka vi stavi stavi stavi ics i eto sad.

Sad lijepo molim link te c verzije jer nemam vise zivaca vjerujte mi.

ILI KAKO DA VRATIM NA GB, mob je u garanciji, pa sad...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 22:34 (Prilika).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
sta ti je to brze na gingerbreadu?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Bio je ka munja vjeruj mi. Nakon repaira(ics) i formata.. opet to nije to.

Da li stavljanjem te "C" verzije dolazi gratis t mobile logo i sve njihovo pošto piše na xda da je verzija (croatia) {#}

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
domac5 kaže...

Da li stavljanjem te "C" verzije dolazi gratis t mobile logo i sve njihovo pošto piše na xda da je verzija (croatia) {#}

i meni je GB bio brzi ali et deveram nekako i sa ovim posranim ICSom

jednostavno et da budem na najnovijem

a dobit ces sve zivo od t mobile-a cak i splash screen cad se pali mob dodje to njihovo s...e :D

meni zasad radi ova C verzija kako treba al jbg prije sat sam tek stavio tako da jos nije sigurno

al siguran sam da ce i ova pocet stekat ko i svaka dosad,ona verzija 54 mi zastekala na fakultetu kad sam covjeku htio sliku pokazat,bas me fino osramotio i sav zastekao pa sad cu vidjeti sa ovom C verzijom

13 godina
neaktivan
mersimh kaže...
Prilika kaže...
domac5 kaže...

i meni je GB bio brzi ali et deveram nekako i sa ovim posranim ICSom

jednostavno et da budem na najnovijem

a dobit ces sve zivo od t mobile-a cak i splash screen cad se pali mob dodje to njihovo s...e :D

meni zasad radi ova C verzija kako treba al jbg prije sat sam tek stavio tako da jos nije sigurno

al siguran sam da ce i ova pocet stekat ko i svaka dosad,ona verzija 54 mi zastekala na fakultetu kad sam covjeku htio sliku pokazat,bas me fino osramotio i sav zastekao pa sad cu vidjeti sa ovom C verzijom

Popravio si mi dan. Joj meraka kad neko odvali istinu.

Sve bih dao da se mogu vratiti na GB, ali eto, cini se da nema normalne(stock verzije) {#}

To za stekanje, ISTA STVAR ISTO MJESTO.. osramotio se... i rekoh u sebi ICS up tu date {#}

15 godina
Sony Xperia U
ja ne razumijem nikako kako nekome može biti spor ICS, a nekome leti a isti je uređaj? mene je ICS totalno preporodio, nikad ne osjetim štekanje ni u kojem trenutku.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ja ne razumijem nikako kako nekome može biti spor ICS, a nekome leti a isti je uređaj? mene je ICS totalno preporodio, nikad ne osjetim štekanje ni u kojem trenutku.

Da li tebi ili bilo kome "lagga" LED traka pri gasenju ekrana.. ?

15 godina
Prilika kaže...
antimadridista kaže...

ne sjećam se jeli mi laggala led traka na stock ICS-u, ali na custom romu nije, sad koristim CM 9.1 i ne šteka mi ništa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Prilika kaže...
antimadridista kaže...

ne sjećam se jeli mi laggala led traka na stock ICS-u, ali na custom romu nije, sad koristim CM 9.1 i ne šteka mi ništa.

Razmatram da pređem na custom romove kad ovaj stock o5 zašteka.. je li to kao i prije.. svaki 2 dan nova verzija ili su malo ozbiljniji i uglavnom sve radi, mada sam citao.. ali eto pitam ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice